iyi yazilar çikacagina inandigim için açtim topici
süre basladi beyler hadi güldürün bizi
iyi yazilar çikacagina inandigim için açtim topici
süre basladi beyler hadi güldürün bizi
valla hiç keske demedim. Demeyide düsünmüyorum. Yaptigim hic biisideb pismanlik duymadim duyacamida sanmiom[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ofkopat Nickli Üyeden Alıntı
hemen moral bozma be kardes
valla benimde hiç oLmadi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
öyle keske degill laan
hatirlayinca keske söyle olmasaydi diyecektiniz
mesela keske gökdeniz trabzondaki fagamusta maçinda kaleciyle karsi karsiya kaldiydida atamadiydida iste öyle olduydu sonra gol olmadiydi ama olacakti keske ..
off keske keskül olsaydi
yani olsaydim
ben
ben keskül yeseydim
keskül ne yaw![img]smileys/smiley6.gif[/img]
abi mac konusuyssa benim 99999999999 tane keskem var[img]smileys/smiley18.gif[/img]salihtopal48 Nickli Üyeden Alıntı
keske geçen hafta Cuma namazini kaçirmasaydim derken arkadaslar ezan okunuyor ben namaza gidiyorumHadi Allah kabul ettsinn
Keske
sürüdeki koyun olabilseydim
ben de isterim yapraklar gibi dökülmeyi...
A.Y.
hmm shadow ilginç![]()
Keske zamaninda gece internete girip te anneme yakalanmasaydim da bilgisayar tv odasina alinmasaydi[img]smileys/smiley19.gif[/img]
benim keske diyecegim vakit yarin 10-10:30 sularina tekabül ediyor.lineer sinavi çikisinda keske su konuya da baksaydim diyecegimi biliyorum da hala burda ne isim var bilmiyorum.bakalim hayirlisi...
keske eys_61 artiksu "fatih akyel istemiyoruz" avatarini degistirse
Keske Gökdeniz bu takimdan geçen sonu gitseydi
Keske Fatih Akyel bu takima hiç gelmeseydi
agantha Nickli Üyeden Alıntı
keske herkes ayni avatardan kullansa
not:zamani gelince o da degisecek.(ben de bayilmiyorum buherife ama...)
keske bu okul denen sey olmasaydi ve yatarak para kazanabilseydimm[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
keske babam engellemeseydi de futbolcu olsaydim,en azindan yüregimle oynardim.![]()
keske betonarme sinavindan onceki gece nasilsa gecemem deyip yatmasaydim.adam tarihin en kolay betonarme sorularini sordu
Keske üni hic bitmese[img]smileys/smiley19.gif[/img]
(sirf kalbini kirmamak icin yazdim [img]smileys/smiley4.gif[/img])Edited by: ofkopat
Keske futbolu birakmasaydim...
ayiptir solemesi stoperi cok super oynardim potansiyel vardi hicbise gecmezdi benden, erdinc 0 kalirdi yanimda[img]smileys/smiley2.gif[/img]..hocalarim birakma dediler inat ettik biraktik ama binpismanim!Edited by: AkcaabatliTS
agantha Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben de söylüyorum keske eys_61 "Fatih'in Akyel'in ezikbahceli " halini kaybetse ve keske Bordo-mavili bir avatarla degistirse..Edited by: Ünyeli61
keske dogru yere baksaydim... (imzama bakin [img]smileys/smiley2.gif[/img])
keske turkiyemizinde nükleer baslikli baris güvercini olsa(füze)
Ünyeli61 Nickli Üyeden Alıntı
yok abi o kadar da degil,arada TRABZONSPOR sevgisi olmasa bu kadarla kalmazdi ama napalim...
konu dagilmasin---> keske daha kimse avatarima bise demese
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)