Maç kaç kaç bitti?
13 Ocak 2006 17:00 da oynayacagimiz maçin TV yayini olacak mi? Show TV verirse verir ama reklamini göremedim.
Birde Stepanov bu aksam Antalya'da olacak deniyordu. Acaba Vahid hoca ayaginin tozuna bakmadan Stepanov u oynatir mi merakla bekliyorum.. Artik olmadi resmi siteden takip edecegiz maçi.
poseidon_61 Nickli Üyeden Alıntı
3-0, goller stepanov 2, gokdeniz 1[img]smileys/smiley4.gif[/img], maç yarin poseidon, insallah kazaniriz
tv yayini yok her halde hiç reklami olmadi
anasini satiim fener amatörlerle oynar verirler maçi.Ama ttekrarini verirler belki.Bu arada trabzon antalyadamiydi.Baya uzak kaldim su siralarda[img]smileys/smiley9.gif[/img]
trabzonun yeni adamlari yok ama hazirlarmi diye önemli bir maç
Fener'in oynadigi takim amatör degil.
ali güzeldaldan gol bekliyoruz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
en iyi transferimiz suana kadar[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ya biz simdi bu tek bi tane hazirlik maci yapiyoz zaten onuda izleyemicekmiyiz??????[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
vallaha ya su maci nasil vermezler[img]smileys/smiley7.gif[/img]
O_F_L_U_61 Nickli Üyeden Alıntı
Harbiden 'bak simdi'ben de sinirlendim.[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: Berat Tekke
ula izleyemeyecez bzimkileri desenize.....allah kahretsin bu medyayi......insallah gün gelir de onlar yalvarir bize yayinlamak için.
insallah belçika kanali verir, ben size anlatirim sora
Atina 2004 olimpiyat oyunlarinda ilk 11'de oynadigi maçta Arjantin'denyarim düzinegol yemisler.Asagidaki baglantiyi açarsaniz görürsünüz. http://asp.usatoday.com/sports/olymp.../results.aspx? rsc=FBM400C02&ru=N
Bosver be Quixotic, olur böyle vakalar Türk polisi yakalar.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Aldik artik adami iyi çikmasini beklemekten baska sansimiz yok.Röportajinda A milli takima çagrildiginida söylemis daha ne olsun. Bu arada Arjantin in ilk yarida ki gollerini atanlara da dikkat çekmek istiyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]Stepanov, sirf bu adamlari taniyor diye bile alinir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
CesarDelgado(Argentina)
11:00
CristianGonzalez(Argentina)
17:00
CarlosTevez(Argentina)
42:00
CarlosTevez(Argentina)
43:00
agantha Nickli Üyeden Alıntı
hic zannetmiyorum agantha belcika kanallari hazirlik maclarini hic vermez...verse verse sporza yada kanaal2 verir ama yok!!!
Eurosport verir belki burda hollanda'da ..
Su turk medyasi varya cok sinirlendim simdi, bjk, gs, fb nin maclarini veriyon trabzona sira gelirse havaya atiyon [img]smileys/smiley11.gif[/img]
ya karadeniz tv versin bari.para falanda almiyalim
yaw simdi maç verilmiyor dimi
yaa arkada_lar maçin verilmesinde basinin suçu yok yönetimden kaynaklaniyor bizimde kanallarimiz var mesala karadeniztv meltem var onlar neden vermiyor yani yönetimin suçu bence
beyler genk den daha güçlü bi takim bulamamislarmi
sebatla yapsak daha faydali olur bizim içinnnnnnnnnn[img]smileys/smiley7.gif[/img]
vermiyolar galiba. hiç bi yerde reklam falan görmedim ben.
selimberkan Nickli Üyeden Alıntı
kucumseme iyi takimdir Genk!
Güçlü takimlarla oynamak ne gibi alakaki sonuç olarak yeni transferlerin takima uyumu ve oynamayan oyuncularin takima alismasi için yapiliyor bu maç ayrica Genk Belçikada 5.sirada kötü mü[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)