17 takıma da kümeye diye mi bağırdık ki hepsi düşman bize.
Kayseri bizden aldığı 1 puan ile ikinci sezonu bitirdi neydeyse ..
Umarım seneye de onlar gider kümeye
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
herkesi kendile karıştırma güzel kardeşim.
3 puandan, şampiyonluktan değerli şeylerde vardır bazıları için dimi ama.
iki oyuncu agresi tutum gösterdi diye konya da yaşanan güzellikleri hiçe saymak yakışmadı deniyor. bunu neden bu kadar dert edindiniz. maçın heyecanıyla yaşanan yaşanmıştır demek bile birşeyken maçın üstünden 24 saat geçmiş hala daha akli selim düşünemiyorsanız o sizin sorununuz.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Biz Trabzonspor'uz, Trabzonspor taraftarıyız. 6 şampiyonluğu, bir sürü kupası olan bir takımız. İlk maçta 'Şampiyon Trabzon' diye tezahürat yapan Konyaspor taraftarını ve oyuncularını rencide edecek 'Konya kümeye' tezahüratı bize yakışmamıştır.
Sivas olsa rakip anlarım ama Konya ile bizim ne alıp veremediğimiz var onu anlamıyorum.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Kocaelide trabzonspor kasımpasa macını körfezli taraftarlarla birlikte izledik bize konya falan gerek degil konyaya sorarlar fb macında döküldün ts macında sahlandın hayırdır sivasla aranla 11puan var sivas 4hafta yenilip konya 5mac galip gelecekte sivası gececek pardonda sorarlar aklın nerdeydi lig 26 hafta önce basladı sana basarılar konya bank asyada
Bizim Konyaspor tribünleri ile hic bir alip veremedigimiz yoktur.
Hatta Konyaspor tribünlerinin Süper lig takimlarinin en mert tribünleri oldugunu "Konyaspor" isimli baslikta daha önce yazmistim.
Söz konusu ciliz tezahürati duymadim ama böyle bir sey olmus ise ayip olmustur elbette. Konyasporlu taraftarlarin bunu cok büyütmemeleri gerekiyor, zira bunu tribünlerimizin hepsi koro halinde söylememislerdir.
Yillardir her türlü haksizliga ugrayan Trabzonspor'un taraftarlarinin hassasiyetini anlamak gerekiyor. Hele hele yillarca rakip takimlari satin alarak yenen bir rakiple zirve mücadelesi yapiyorken. Cilizca cikan bir ses icin Trabzonspor taraftarinin dostlugunu kaybetmemeliler. Konyaspor tribünleri mütevazi tribünlerdir ve benim o tribünlere saygim vardir.
Adnan Güngör'e gelince, kendisinin pozisyon ile hic bir ilgisi yok iken Burak Yilmaz disariya cikarken ona vurmasi terbiyesizlikten öte, serefsizlik ve ahlaksizlik ile aciklanacak bir harekettir.
yok konya küme düsecegini yenimi anladi diyerek ne bekliyorsunuz ? Konya üstelik bizim gibi 0:2 kaybetti kadiköyde ya biz o macda nasil tip oynadik, beraberlik bile yeterli sayilirken dogru dürüst pozisyonumuz yokdu.
En büyük trabzon konya sampiyon.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Gerizekalı Adnan niye benim futbolcumu yumruklayacak. Niye 2 hafta önce kuzu gibi oynadılar . Fb den 3 puan aldılar da benim mi haberim yok.
arkadaşlar oynamadılar,oynadılar hikaye...maalesef biz oynattık...maçın 10 uncu dakikasında 2-0 yakalamamız işten bile değildi...eğer yakalasaydık,lale gibi açılan rakibi gole boğardık ama maalesef işi zora sokup rakibi pompalıyoruz,cesaretlendiriyoruz,tempoyu yükseltemiyor,boş alanlar bırakıyoruz...ondan sonra niye bize karşı böle oynadılar diyoruz...
ya su son 1 sayfayı okudum ne bıze ne maca daır mantıklı bı yorum var...Sanırım bu baslıkda tartısılacak bırsey kalmadı artık...
Trabzonlu futbolcular Trabzonspor karşısında aşırı bir hırsla oynuyorlar. Bu şahıslara sormak lazım, o hırsın onda birini neden diğer maçlarda ya da Trabzonspor'dayken göstermemişler? Adnan Güngör, sana ne vaad edildi ki oyundan çıkan bir futbolcunun kırmızı görmesi için saldırdın? Bu tip karaktersizler yüzünden Anadolu takımlarının kıymetli taraftarlarıyla papaz oluyoruz ya, bu beni çok üzüyor.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
biz olayın terbiyesizlik yapan 2 3 futbolcuyla alakası yok şampiyon trabzon diye bağıran tribünleri ve konyaspor camiasını rencide edilmesinden duyduğumuz rahatsızlıgı dile getirmeye çalışıyoz 1 kaç arkadaş ise 2 3 fulbolcunun yaptığı terbiyesizligi konyaspor camiasının üstüne yıkıp değişik değişik yorumlar yapıyor siz devam edin kardeşim sanki biz sizin kadar istemiyoruz şampiyonluğu inşallah konya ligte kalırda o konya tribünleri bizim yüzümüzü kızartırlar...
---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----
Trabzon Feneri 61 Kenara ^^
Küme lafı TRABZONda bağırılınca sorun oluyor ama dışarda bağırılınca sıkıntı yok di mi ... güzel
bazı arkadaşlarda okuduğu anlama sorunu olmasa bu konu 2 dkda kapanacakta o nasıl hallolur muamma.
yahu her deplasmanda trabzonspora denilmeyen laf kalmazken konyada iyi ağırlanmışız, yapılan ayıp oldu diyoruz.
hala daha şampiyonluk diyorlar. ayıp oldu, olmasaydı keşke demek bir yerlerinizden birşey eksitmezdi.
Konu EROS87 tarafından (04.04.2011 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.
Söylemeden geçmeyeyim.Maçın ilk yarısına damga vuran bir oyuncumuz vardı.Hakkını vereyim.. Colmanın attığı müthiş toplar pozisyon yarattı. İlk yarıda öyle dakikalar vardı ki colmanın her attığı top pozisyon oluyordu.. Uzun zamandan sonra colman aramıza hoşgeldin dedim kendimce..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!
Konya kümeye tezavratı Adnan'ın hareketinden sonra olmuştur. Futbolcular birbirinle dalaşınca Taraftar da anlık tepki olarak o şekil bağırmıştır. Olayı büyütmeye gerek yok.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)