Trabzonspor'un yildiz oyuncusunun sag dizinde dis menüsküs tespit edildi !.. Fatih'in yarin Istanbul'a giderek ameliyat masasina yatmasi bekleniyor..
Kulüp doktorlari Fatih'in sahalardan ne kadar uzakkalacagi konusunda herüz bir açiklama yapmadi..
Trabzonspor'un yildiz oyuncusunun sag dizinde dis menüsküs tespit edildi !.. Fatih'in yarin Istanbul'a giderek ameliyat masasina yatmasi bekleniyor..
Kulüp doktorlari Fatih'in sahalardan ne kadar uzakkalacagi konusunda herüz bir açiklama yapmadi..
Kötü bir haber yeni basliyan hazirlik calismalarinda yine Fatih Tekke yok!!!![]()
buyur burdan yak simdi.bahta bak bizdeki.umarim ciddi bise yoktur kaptanimiza gecmis olsun
ya bu kadar sanssizlik olmazki yaaa.neyse herseyde bi hayir vardir.ins kaptan en kisa zamande yanimiza döner.bu durumda acilen forvet almamiz lazim
nedir bu çektigimiz, lanetli miyiz neyiz..çildiracam ya...bi de fenerden alx malex sakatlansin ya..saka mi bu nedir...
derhal jun kovup yerine iyi bir golcü alinmali...Edited by: admin
sakami bu yaw bu sene basimiza gelmeyen kalmadi[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Eyvah ki eyvah... Nedir bizim bu seneki sanssizligimiz anlamadim.
Yönetim simdi acilen çok iyi bir golcü transferi yapmali. Baska çaresi yok...
al iste yok Allahim yok ..olmayacak bu is böyle ...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
bu dünyada ne olursa iyilere olur arkadas..kurtaramadik su çocugu bir türlü sakatliktan ya[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
artik F. Tekkeyi satmak farz oldu.. varligi bi ayri dert yoklugu bir ayri dert. hiç yoktan satarsak kendisinin avrupa hayali gerceklesir hemde onun yerine gelecek ya da gelebilecek oyuncularin önünü acmis olur..
Tekkemize acil sifaler diliyorumm..
ulaaaaa böyle saka olmaz ciltirmayin beni [img]smileys/smiley7.gif[/img]
ajansspor yazdi valla....
acil golcü transferi sart..ya da mehmet yilmaz içinher gece dua edecez..biraz yontulsun diye...
Saglam olsa sasardim zaten.
Sakatlik Onda Kroniklesti.
ajansspor da var haber dogru büyük olasilikla yazik cok yazik
Yada Yönetim Transfer yapsin diyemi duyuyoruz böyle haberleri...
haydaaaaaa. buda nerden çikti simdi.
Umutu alalim bence ankaragucunden gerci yazimin yeri burasi degil ama golcu almamiz lazim Tekkenin ne zaman donecegi belli degil...
canavar Nickli Üyeden Alıntı
evet O da dua ediyo her gece ..Allah im beni sakatla bugün diye[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Allahtan bi hedefimiz kalmadi cok ölü bi zamanda sakatlandi ama yine de yerini zor doldururuz
tamam isteartik her maç gol yemek bi yana atamayazagiz da, transfer vacib oldu.
Yandik ki ne yandik yattara da yok yönetimi transfer için e-mail atak yoksa yandik kupa maçlarindada yok [img]smileys/smiley19.gif[/img]en kisa zamanda döner insallah büyük kaptan mehmet kaldik jun gitssinEdited by: saaalih
M.Yilmaz'dan hala ümidi kesmedin mi be kardesim.O bile olmayacagini anladi ve gitmek istiyor.Yapilacak iki sey var.1.si Kayserili Gökhan veya A.gücünden Umut kesinlikle transfer edilecek,kaça mal olursa olsunlar.2.si Jun'da zararinada olsa gönderilip yabanci golcüde alinmali.Aksi takdirde kupayada veda ederiz,Avrupa'yada.4-5 maç Yattara'ninda olmadigi düsünülürse FACIA.
Bir ara fener saracoglunda büyü aratmisti.I...ler bu iste uzmanlasip bize büyümü yaptilar acaba?
ya durun bakalim. haberin kaynagi ajansspor. hemen bukadar ciddiye almaya degmez. böyle bise varsa resmi siteden ögreniriz . yazarlar zaten yarin istanbula gidecek diye. durdu durduda simdi mi belli oldu dis menisküs oldugu .??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)