Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
1972 - Hopa'da dogdu. Ilk, orta ve lise ögrenimini Hopa'da tamamladi.
1989 - Istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine girdi.
1990 - Çagdas Sanat Atölyesinde çalismaya basladi.
1991 - Ali Elver ile birlikte Dinmeyen müzik toplulugunu kurdu. Ayni yil Çagdas Oyuncularin sahneye koydugu ''Fasizmin korku ve sefaleti'' adli oyunun müziklerini yapti.
1993 - Mehmedali Baris Besli ile Dünyanin ilk ve tek Laz rock toplulugu ''Zugasi Berepe''yi kurdu.
1995 - Zugasi Berepe ''Va misk´unan''
1996 - Dinmeyen ''Sisler Bulvari''
1998 - Zugasi Berepe ''Brüxel Live'' ve ''Igzas''
2000 - ''Salkim Sögüt 2'' adli ortak çalisma
2001 - Ilk solo albüm ''Viya''
2002 - Gülbeyaz dizi müzikleri
2003 - Kemal Sahir Gürel ile birlikte ''Sultan Makami'' dizi müzikleri
2004 - Ikinci solo albüm ''Hayde''
Ses sanatcisi Kazim Koyuncu, yakalandigi kanser hastaligi sonucu Istanbul'da vefat etti.
Karadenizli genç sarkici Kazim Koyuncu, Türkiye'nin ilk laz-rock grubunu kurmustu.
Hopa'da 1972 yilinda dogan Koyuncu, müzige ortaokul birinci sinifta mandolin çalarak basladi. Istanbul'a üniversite egitimi için geldikten sonra müzikle yogun olarak ugrasan Koyuncu, 1992'de profesyonel müzik yasamina geçti.
Türkiye'nin ilk laz-rock grubu olan 'Zugasi Berepe'yi kuran Koyuncu, bu grupla 1995'te 'Va Miskunan' (Bilmiyoruz), 1998'de de 'Igsaz' (Gidiyor) isimli albümleri yapti.
Koyuncu, 1998'in sonunda 'Zugasi Berepe'nin dagilmasinin ardindan tek basina müzige devam etti ve 'salkim sögüt' isimli projelerin ikincisinde üç sarkiyla yer aldi.
Kazim Koyuncu, 2001 yilinda ilk solo albümü 'Viya'yi çikardi. Daha sonra bir TV kanalinda yayinlanan ve çok sevilen 'Gülbeyaz' adli dizinin hem müziklerini yapan, hem de dizinin bazi bölümlerinde oyuncu olarak görev alan Koyuncu, 'Sultan Makami' dizisinin de müziklerini hazirladi.
Ikinci solo albümü 'hayde'yi nisan 2004'te çikaran Koyuncu, yaklasik alti aydir kanser hastaligiyla mücadele ediyordu.
"Kanser özgürlügümü kisitliyor"
Karadenizli sarkici Kazim Koyuncu, vefatindan önce tedavi gördügü VKV Amerikan Hastanesi'nde geçtigimiz nisan ayinda düzenlenen 'Çernobil'in Etkileri ve Hasta Haklari' konulu panelde kanserle mücadelesini anlatmisti.
Koyuncu, o dönem dört aydir kanserle mücadele ettigini ve kanserin özgürlügünü kisitladigini ifade ederek, ''kanseri kanser olmayanlarin anlamayacagini söylemisti.
Genç sarkici Koyuncu, konusmasinda ''duyarli bir sanatçi olarak dertleri hissediyordum. Kanser de oldum artik. Ben kanserden çok korkan bir insandim. Kanserim ve korkmuyorum. Sadece beni sevenleri ve özgürlügümü düsünüyorum. Ölüm küçük bir sey, ama hastalik sizin özgürlügünüzü sinirliyor'' demisti.
Zugasi Berepe - Igzas
Anlat Bana
Ar Tilifoni
Dadiskimi
Dadiskimi (Enst.)
Enel Hak
Igzas
K3aperi Oropa
Ka Tun Mita Xendasoç
Ma A Koçi Vore
Sopez Gulur http://rapidshare.de/files/2411947/Igzas.rar.html
HAYDE
01 - Gülbeyaz
02 - Ben seni sevdugumi
03 - Narino
04 - Ella Ella
05 - Tsira
06 - Uy aha
07 - Gelevera Deresi
08 - Potbori
09 - Asiye
10 - Fadime
11 - Denzde kararti var
12 - Hayde
13 - Selimina
14 - Mohevis kalo
15 - Ben seni sevdugumi(tv mix) http://www.megaupload.com/?d=183ZIX2E sifre:ehlenbikum
Kazim Koyuncu ( Konser ) 1-Yenge kizin-Tabancamun sapuni
2-Rap atma
3-Anam deyiki bana
4-Ben seni sevdugumi
5-Cilveloy-Atabari
6-Çayin türküsü
7-Derule
8-Divane asik gibi
9-Ella ella
10-Hayde
11-Ounana
12-Katun mita xendasoç
13-Türki deyirum sana-Oy oy güzelum
14-Uy aha-Koçari http://rapidshare.de/files/2772848/Konser.rar.html Sifre : c i t h i z.com
Kazim Koyuncu Sisler Bulvari Albümü
kazim koyuncu bu albumu 1996 yilinda dinmeyen adli grubun adi altinda cikardi.ali elver ile kurdugu bu grup tek albüm yapti.albümde kazim abi tek sarki seslendiriyor. http://rapidshare.de/files/7199805/s...lvari.rar.html
linki açtiginda premium ve free olmak üzere iki seçenek çikacak, sifren olmadigindan free'yi seçiyorsun, sonrasi çok kolay. açilan pencerede 3 harfli bir kod gösteriyor onu yazip tikladiginda gerçek link açiliyor ve indirebiliyorsun.
linki açtiginda premium ve free olmak üzere iki seçenek çikacak, sifren olmadigindan free'yi seçiyorsun, sonrasi çok kolay. açilan pencerede 3 harfli bir kod gösteriyor onu yazip tikladiginda gerçek link açiliyor ve indirebiliyorsun.
Yorum