Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Premier Lig Seviyesinde Maçlar (!)

TheCrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Standart Premier Lig Seviyesinde Maçlar (!)

Sık sık duyar olduk son zamanlarda, hep de bizim maçlarımızda, "Premier Lig seviyesinde maç oldu"...
    Manisa deplasmanından sonra aynen şunu söylemiştim: "Haftaya kiminle, nerede oynuyor bilmiyorum ama bu kadar koşan Manisa en az 4 yemezse ben bu futboldan anlamıyorum".

Bu ilk değil tabi, ikinci yarının başlamasıyla birlikte Trabzonspor'a karşı kendini parçalayıp bir hafta sonra dahi kendine gelemediği için fark yiyen tek takım Manisa değil. İlk hafta, başka işleri yokmuş gibi "zirveyi değiştirmeye gidiyoruz" diyerek Trabzon'a gelen Ankaragücü, yırtınıp bize çelme taktı ve kendisinin alakası olmadığı zirveyi değiştirdi, tabi bize çelme takmak için biraz fazladan çaba göstermeleri gerekiyordu,Premier Lig tadındaki bu maçtan sonra evlerinde 3 yediler, ama önemli değil tabi, önemli olan kendilerinin bulunmadığı "zirveyi değiştirmekti".
    "Biz pozitif futbol oynuyoruz" diyerek evinde fenere karşı kabak çiçeği gibi açılıp 4 yiyen Şifo'nun takımı, 11 kişi kale içine dizilip Premier Lig tadında defans örnekleri sundu, Tita ön libero mevkiinde göz doldurdu, her hafta pozitif futbol oynamanın da bir anlamı yoktu tabi ki, şurda bize kaybettirilecek puan çok daha önemliydi. Tabi biraz yorucu oldu 90 dakika gelen ataklara siper olmak, doğal olarak sonraki hafta evlerinde 4 yediler, ama olsun pozitif futbol oynayarak 4 yedikleri için bu hiç sorun değildi.

Ağız eğriltmesine kadar taklit ettiği kişinin tipik hareketleri yanına bir de sadece bize gol attığında çektiği bir kol hareketi ekleyerek kendisini bir adım daha geliştiren teknik adamın oyuncuları da Premier Lig tadında bir maç oynadılar bize karşı, kalıplarına bakmadan, neyse ki o kolu büküp kendisine iade ettik, sonraki hafta tahmin edeceğiniz üzere 4 yediler. Çünkü bu bahsettiğimiz kulüpler bir sezonda en fazla 1 kez Premier Lig seviyesinde futbol oynayabilirler, ondan sonra kendilerine gelmeleri 1-2 haftayı buluyor. Bu arada her hafta Premier Lig seviyesinde futbol oynamak zorunda kalan biz oluyoruz.

Bu takım haftalardır kanının son damlasına kadar kendini parçalayan rakiplere karşı oynuyor, böyle bir misyonumuz var da bizim mi haberimiz yok, illa ki her hafta Premier Lig seviyesinde futbol izlettirmek zorunda mıyız spor dünyasına, yahu bir defa da şu fenerden,en azından bir Portekiz Ligi ayarında bir maç, bursadan İşkoçya Kupası tadında bir futbol izlesek ne olur?.. Bizim görevimiz midir millete üst seviye futbol izletmek?..

Netice itibariyle şu acı gerçekle yüzleşelim: İstanbul takımları bizim yerimize diğer bir istanbul takımının şampiyon olmasını istiyor, 4 büyük olacağına 3 büyük olsun istiyorlar, bizim 5. bir şampiyonu normal şartlarda istemememiz gibi. Anadolu takımları da "madem ben olamıyorum Trabzon da olmasın, bizden ayrıcalıklı olmasın" diye düşünüyor. Arada kalmış, yalnız bir kulübüz. Adı bizle özdeşleşmiş eski futbolcularımız bile bize puan kaybedince hırsından kendini kaybedip hakem tarafından sahadan atılıyor, takımları bize gösterdiği direncin yarısını şampiyonluk yolundaki rakiplerimize göstermiyor.

Şimdi, bütün bu şartları bilerek ve kabul ederek takımınızı desteklemeye kendinizi hazırlayın, bu iş böyle, görev zor, yük ağır, yol uzun ve dikenli. Başarabilecek miyiz? İnşallah, başaramazsak ne olur? Başarana kadar mücadeleye devam, yıkılmadan, yılmadan.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Eskişehir

atağa çıkarken 8 tane net pozisyon veren takımlar premier liginde oynayamaz.dünkü maçı kastediyorsak trabzonspor adına sadece hırs vardı.akıl,mantık sakinlik profesyonellik adına hiç bir şey yoktu.sadece heyecan vardı.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Genel itibariyle yerinde tespitler. Bize düşen, sonuna kadar DESTEK!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

mda61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı TheCrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarabilecek miyiz?
    İnanıyoruz.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Murat 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sonuna kadar gideceğiz bu yoldan ve başaracağız.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Süleyman Eruyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı TheCrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S

Şimdi, bütün bu şartları bilerek ve kabul ederek takımınızı desteklemeye kendinizi hazırlayın, bu iş böyle, görev zor, yük ağır, yol uzun ve dikenli. Başarabilecek miyiz? İnşallah, başaramazsak ne olur? Başarana kadar mücadeleye devam, yıkılmadan, yılmadan.
    Teşekkürler.

Alper Calik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

TheCrow,

Aklına sağlık ! Ne güzel de yazmışsın.
    Sözlerinin her kelimesinin altına imzamı atarım. Bu sene ligde kolay kazandığımız, bize karşı mücadele etmeyen 1 maç hatırlamıyorum. Her maçta bize karşı bir taraflarını yırtan rakiplerimiz, aynen dediğin gibi sonraki maçlarda açılıyorlar !!!

Manisa ile Antalya maçını izledim örneğin, ikisi de bizimle oynadıktan sonra birbiri ile oynadılar. Gören de dostluk maçı filan zanneder. Ah canım. Ver topu canım. Ay sert girdim özür dilerim. Ah 4 attım afedersin şeklinde el ele kol kola oynadılar.

KAyserinin mücadele şerefsizliğine söyleyecek birşey bulamıyorum. Ben Kayserinin hem FB hem de Antalya maçlarını izledim. Alakası yok bizim maç ile. Haftaya da göreceğiz Kayseriyi !

Kesinlikle YIRTINIYORLAR bize karşı. Kaybeden biz olunca da spikerlerin AĞIZLARININ SALYALARI AKARAK premier ligi maçı izledik diyorlar.

Allah hepsinin belasını versin diyorum. Bu kadar ikiyüzlülük olmaz.

Adamlar Aziz Yıldırım ve Aykut ile kampanya başlattılar. Bizim yöneticilerimiz çuvalladı. Şimdi tüm basın, Trabzonlular neden bu kadar hırçın, aaa ayıp ayıp yapmayın diyorlar ! Arkadaş "hırsızın hiç mi kabahati yok" kimse Aykut ve Aziz i ağzına almıyor.

Ben tüm şartları bilerek takımımı destekliyorum.

Bu şartlara rağmen kazanabilecek bir takımımız var (dı). Eğer eski oyun anlayışımıza dönersek, tekrar ayağa kalkabiliriz. Yoksa bu şekilde savruk, forvet ağırlıklı oynarsak düşüşe devam..

Selamlar

Misina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

İç sahada berabere kaldığımız Eskişehir Ankaragücü ve Antalya maçlarının tek bir özelliği vardı.Rakip Allah ne verdiyse savunma yaptı.Ancak Kayseri maçı için aynı şeyleri söylemek güç.Adamlar oyunu hiç çirkinleştirmeden takır takır oynadılar
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Serdar Dilekoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Biz gerçekten büyük takımız.

Millet bizden bu kadar tırsmasa üzerimize oynamazlar.

Bizden 1 puan alabilmek için sahada yapmadıkları iş kalmıyor.

Onlarda biliyorlarki transfer döneminde para etmeleri için büyük takıma karşı büyük oynamalılar.

Şuan Türkiye liginin en iyi takımıyız ve halen bizden çok korkuyorlar.
    Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

zafer6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

yanlız şu var,premier ligde hiç bir maç 3-3 bitmiyor,,,,
    bizim maç daha çok hollanda ligine benzedi
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

magicyattara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Adamların koşmasına veya koşmamasına bir şey diyemeyiz..bizle böyle oynuyorlar rakiplerimizle başka..fenerin olağanüstü çaba gösterdiği bir maçını izlemedim 2. yarı..yiyim Anadolu dostluğunu..bunlar hep dost olsa ne olur..düşene vuracaksın tekmeyi..istedikleri kadar g.tlerini yırtabilirler bize karşı..yırttıklarıyla kalırlar..

Şunu da diyesim geliyor,keşke geçen yıl feneri şampiyon yapsaydık..en azından bu yıl bu kadar asılmazlardı lige..
    Herkese Merhaba

Erbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Manisa 4 yedi de Sivas'tan yedi yani iki hafta önce Sivas'a karşı nasıl oynadığımız da belli. Şimdi Kayseri de iyi oynadı gözüktü. Ama bizim maçta buldukları gibi boş alan ve defans anlayışını bir daha bulamayacaklar. Biz oynatıyoruz rakibi. Eskiden fazlasıyla sahip olurduk bu maçta %52 topa sahip olmuşuz. Dengede nerseyse. Premier Lig seviyesindeki maçlar Lig Tv'nin kendini parlatma çabası bence.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Nereden
    Trabzon

Alıntı magicyattara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamların koşmasına veya koşmamasına bir şey diyemeyiz..bizle böyle oynuyorlar rakiplerimizle başka..fenerin olağanüstü çaba gösterdiği bir maçını izlemedim 2. yarı..yiyim Anadolu dostluğunu..bunlar hep dost olsa ne olur..düşene vuracaksın tekmeyi..istedikleri kadar g.tlerini yırtabilirler bize karşı..yırttıklarıyla kalırlar..

Şunu da diyesim geliyor,keşke geçen yıl feneri şampiyon yapsaydık..en azından bu yıl bu kadar asılmazlardı lige..

Cem Zırıh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Adamlarin bizden bekledikleride zaten buyken bunun dusunuluyor olmasi ne kadar uzucu... Kimseden meded ummadan kendi maclarimizi kazanarak hakederek sampiyon olmaliyiz ...
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Biz neden peki geçen yıl zirveyle hiçbir alakamız yokken ve sıralamamız da belliyken Fenerbahçe karşısında durarak onları şampiyonluktan ettik?
    Şota'nın Kayserisi'nin ve Ankaragücü'nün ilk yarıda Fenerbahçe'yi mağlup ettiğini de biliyorsunuzdur umarım...
    Kayseri'nin Saraçoğlu'nda bir varlık gösteremediği Fenerbahçe'ye karşı bizim ne oynadığımızı da biliyorsunuzdur...
    Söyleyin sahi, siz de Sadri Şener gibi Fenerbahçe maçından sonra Volkan Babacan maçı sattı diyenlerden değil miydiniz?
    -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
    suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
    disruption it would bring with it
    -

TUNCAY HİÇYILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı zafer6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlız şu var,premier ligde hiç bir maç 3-3 bitmiyor,,,,
    bizim maç daha çok hollanda ligine benzedi
    Abi geçenlerde Arsenal Newcastle maçı 4-4 bitti

Nereden
    Ankara

Alıntı parlayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz neden peki geçen yıl zirveyle hiçbir alakamız yokken ve sıralamamız da belliyken Fenerbahçe karşısında durarak onları şampiyonluktan ettik?
    Şota'nın Kayserisi'nin ve Ankaragücü'nün ilk yarıda Fenerbahçe'yi mağlup ettiğini de biliyorsunuzdur umarım...
    Kayseri'nin Saraçoğlu'nda bir varlık gösteremediği Fenerbahçe'ye karşı bizim ne oynadığımızı da biliyorsunuzdur...
    Söyleyin sahi, siz de Sadri Şener gibi Fenerbahçe maçından sonra Volkan Babacan maçı sattı diyenlerden değil miydiniz?
    Biz geçen sene Bursa'ya da iki maçta yenilmedik.

Volkan Babacan maçı sattı demedim, ama madem sordunuz, ben o maçta Volkan'ın kesinlikle tam kapasite oynamadığını ve maçın sonucuna çok sevindiğini düşünüyorum. Sattı diye yorumlamak size kalmış.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Kaan başlık için teşekkürler, özellikle aklımda olan konularda zihin açıcı bir başlık oldu...

*

Maça giden arkadaşlar cevaplayabilir mi? (Ya da izlerken farkeden oldu mu?)

Hakem için, "kafası yarıldıktan sonra içeri girmek mi, yoksa sahanın ortasında o pozu vermek mi daha zordu/kolaydı ?"..................

(Saha içine hiçbir müdahaleyi tasvip etmiyorum onu belirteyim baştan/sondan)

yakın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Şampİyonu İlan edİyorum: Trabzonspor!

hüseyin1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Ama biz dogrucu Davutuz ya, Bursayi yaptik ama bizi yine "seven" yok
    Alayina....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Nereden
    Trabzon

Alıntı TUNCAY HİÇYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi geçenlerde Arsenal Newcastle maçı 4-4 bitti
    o 4-4 bitti
    ben 3-3 bitmiyor demiştim

ApoCaN28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Biz kimseyi ne şampiyonluktan ettik ne de şampiyonluk verdik .

Rakip bize çok motive oluyormuş. Sen şampiyonluğa oynuyorsan daha fazla motive olacaksın .

Efendim hakemler kötü yönetiyormuş , tek bize değil herkese aynı yönetiyorlar ha burada tabi ki maça etki eden unsurları var yok değil ama .

Sen Şampiyonluğa oynuyorsan ve SEN TRABZONSPOR'san herkesi yeneceksin.

Takmımıza inanıyoruz diyoruz ama zirvedeyken bile Fener puan kaybetse Bursa puan kaybetse demekten takımımıza destek olamıyoruz.

Biz her şeyi tam yapalım ondan sonra diyelim ki , rakip şöyle hakem böyle .

Kimse kusura bakmasın ama çuvaldız kendine , iğne başkasına . . .
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Nereden
    Ankara

Alıntı OLCAY ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan başlık için teşekkürler, özellikle aklımda olan konularda zihin açıcı bir başlık oldu...

*

Maça giden arkadaşlar cevaplayabilir mi? (Ya da izlerken farkeden oldu mu?)

Hakem için, "kafası yarıldıktan sonra içeri girmek mi, yoksa sahanın ortasında o pozu vermek mi daha zordu/kolaydı ?"..................

(Saha içine hiçbir müdahaleyi tasvip etmiyorum onu belirteyim baştan/sondan)
    Olcay, bize ve diğer takımlara karşı yapılan fauller istatistiği de sana yardımcı olacaktır. Hani biz koşmuyoruz da ondan rakipler iyi oynuyormuş gibi görünüyormuş ya, o açıdan söylüyorum. Manisa maçı aklımda kaldı, yapılan faul :25 . Yani yaklaşık 3,5 dakikada bir bize faul yapılmış, bu durumda nasıl bir futbol bekliyor arkadaşlar merak ediyorum, bunun yanına taç, korner, aut,vs. yi de ekleyip öyle cevap arasın herkes.

Erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Evet Kağan....Ne yazık ki o görev bizim...O görev dediğim bu ülkeye futbol seyrettirme görevi....Başkan bir laf etti ya olay oldu hani...Neden? Yakıştıramıyor insanlar....Vallahi öyle....Üzgünüm bizim elbisemiz bu....İyi futbol...Adamlık....Kültür...Biraz da haylazlık....Bu elbise ile çıkacağız podyuma.....Ve o sloganı bir gün gururla söyleyeceğiz; İyiler mutlaka kazanır.....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

metinbay61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bunu dün maçta bende dillendirdim Trabzonlu olmayan ve Trabzonsporlu da olmayan birisi dediki o kadar iddialı şeyler diyosunuz ki milletin damarına basıyosunuz herkes g.tünü yırtıyor o yüzden...

anadolu dostluğu falan hikaye ilk hedef bizi yenmek olmuş hepsinde...sezonun en iyi maçı diyilen maçlara bi bakın hepsi bizim maçlar...biz mükemmeliz diye değil karşıdaki takım limitlerini zorluyor diye böyle oluyor...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)