Jaja oynamadigi zaman mac kazaniyoruz. Trabzonspor RUHUyla oynuyoruz..
Jaja oynamadigi zaman mac kazaniyoruz. Trabzonspor RUHUyla oynuyoruz..
''Nerden geldiðini bilmezsen, bulundugun yerden þikayetci olursun''
Biraz sakin (: Skora göre yorum yapmayýn biraz ileriye bakmak lazým. Haftalardýr bu takým kanatlarý kullanmýyor ve içerdeki maçlarda puan kaybediyoruz. Þanþ yanýmýzda olmayýnca kapanan takýmlara karþý pozisyon bulamýyoruz ki bu maç beþiktaþ açýk oynamasýna raðmen ilk yarýda net tek bir pozisyonumýz bile yoktu. Kazanmak önemli elbette ama bu böyle gitmez. Umarým gider de, ben yanýlýrým.
. .
. Futbol yetenekli aptallarýn oyunu olmamalý
. .
3 puaný aldýk diye hakemi unutmamak gerekir 3 puan gelmeyeydi þuan hakemin sülalesiyle içli dýþlý olmuþtukkk.
Zuðaþi BerepeÇoban Express™
Kocaeli yanar..
Biletler ne zaman çýkar acaba..
Jajasiz daha mi iyi oynuyoruz? Ne diyorsunuz?
''Nerden geldiðini bilmezsen, bulundugun yerden þikayetci olursun''
Radyonun birinde denk geldim.23:30 Atatürk Havlimanýndan kalkýcak diyor uçuþ panosunu baktým bir uçak var Fakat kesin bilgi deðil duyumdur.http://www.ataturkairport.com/tr-TR/...es/Gidis2.aspx
futbolcular kaçta dönecek acil lütfen saatini öðrene bilirmiyim
''...TrAbZoNsPoR...''
Kasýmpaþa maçý Kocaeli de
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
UMUT : :@ yine yine yine. %100 kaleciyle karþý karþýya atamadý . Bu saatten sonra forvetimiz Burak olmalý.Jaja da olur.Pawelde ama umut olmamalý.umut u orta sahada pres gücü olarak kullanmalýyýz.
JAJA : takýma bir katkýsýný göremiyorum.Pres gücümüzüde düþürüyor.Kaptýrdýðý toplarda cabasý. Duran toplar için yedek olarak kullanýlmalý.
Alanzinho : alanzinho varken yerden oynamayý öðrenemedik. Alanzinho ilk11 oyuncusu deðil.Sonradan girerse ve yerden oynanýrsa çok iþ yapýyor.
BURAK : Bu takýmýn forveti. Ancak kafa vuruþu kaçýrdý yine.kafa toplarýný geliþtirmeli.
CEYHUN: ceyhunla 9 da 8 tesadüf deðil. Hiç deðilse hücumda bir kafa topu silahý oluyor.kafa topu savunmasýndada baþarýlý.
SERKAN : düþüþ sürüyor.
Konu inadýna_Trabzon tarafýndan (06.03.2011 Saat 21:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu maçý bir þekilde kazandýysak þampiyonluk yolunu yarýladýk demektir bana göre. Çok sistemli ve düzenli bir oyun oynamadýk ama inançlý ve yürekli bir oyun oynadýk. 2. yarýda 2 kýrýlma aný vardý þimdiye kadar 2 sini de geçtik. Ýlk olarak Sivas'ta 2-2 den hemen sonra Burak'ýn santradan golü atmasý. Ýkinci olarak bu maçta 1-0'dan 2 dakika sonra golü bulup 4 dakika sonra da rakibin de kýrmýzý görüp 10 kiþi kalmasý. Ve sonuçta yine Burak bu maça da noktayý koydu. Avni Aker'de yuhalanan Burak!
Sivas ve Beþiktaþ maçlarý þampiyonluk yolunda dönüm maçlarýydý. Þu maç itibariyle Fenerbahçe'de olan psikolojik üstünlük artýk bize geçmiþ durumda. Bundan sonra hata yapmadan kazanmaya devam etmeliyiz. Ýlk hatayý Fenerbahçe'nin yapmasý an itibariyle daha yüksek olasýlýk...
Futbolcularý, Þenol ve Ünal hocalarý ve Ýnönü'de takýmý yalnýz býrakmayan taraftarlarýmýzý tebrik ederim![]()
#7 King of Kings
inþallah tekrar diriliþin baþlangýcý olur bu maç. özellikle 10 kiþi kalýp 1-0 dan maçý çevirmek takým ruhu için çok faydalý oldu. sahada harika bir kenetlenme oldu![]()
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
Fýrsatý olan renktaþlar lütfen gitsin.Dün Sabiha Gökçende karþýladýk.Bütün takým en güzelini hakediyor.
Bugunkü maç psikolojik açýdan irdelenmesi gereken maç,ortaya çýkan oyun belki çok iyi deðildi ama kazanmak önemliydi.
geçen hafta fb kasýmpaþa maçýnda top mu oynadý allah aþkýna.
Çok mu çok oluyoruz ?
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
26 Eylül 2010... Kayseri deplasmaný... 0-0
3 Ekim 2010... Avni Aker'de Bjk ile baþlayan Kasýmpaþa, Gb, Konya, Gs, Bursa galibiyetleriyle devam eden süren performansýmýz, þanssýz Eskiþehir beraberliðiyle mola vermiþ, ertesi hafta G.Antep'de dirilerek Buca, Ýbb ve Karabük'le zirveye çýkmýþtý.
Moral, baþarý, fizik durum bana ilk yarýyla benzermiþ gibi geliyor. Ýnþallah Eskiþehir'i de yeneriz bu sefer.
Vira bismillah, kaldý 10!
Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Hepinizi alnýnýzdan öpüyorum , hepinize helal olsun...![]()
Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & ÞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMÝZ82
Bundan önce de yazmýþtým jaja ilk 11 de deðil de ikinci yarý sonradan
girerse daha faydalý olur bence.
Çünkü takým oyuncusu deðil(alanzinho kadar da kopuk deðil)
ama maçýn skorunu deðiþtirebilecek çok önemli bir oyuncu.
Yanlýz adama sonrada girse iyi diyoruz da son 2 maçta da ilk dakikalarda gol atmýþtý.Birini almýþtýk diðeri beraber bitti.
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)