tüm bordomavi.net ve Milltemizin yeni yilini kutluyorum bu sene hepimize saglik ve huzur getirsin, gelecek sene görüsürüz millet..![img]smileys/smiley20.gif[/img]
Edited by: erdinç67
tüm bordomavi.net ve Milltemizin yeni yilini kutluyorum bu sene hepimize saglik ve huzur getirsin, gelecek sene görüsürüz millet..![img]smileys/smiley20.gif[/img]
Edited by: erdinç67
Seneye Transferlerle baslamak ümidiyle.. Nasil baslarsa öle gidermis.. Tüm BMN ailesinin yeni yilini kutlar; saglik, mutluluk ve basarilar dilerim...
sen kimsin erdinç67 bizim kanimiz bordo
Özelde tüm bmn ailesine genelde Büyük Trabzonsporcamiasina hayirli ve ugurlu bir yil yasamak dileklerimle...
Yeni yil hepimize güzellikler getirsin insallah...
[img]uploads/coach/2005-12-30_195932_fatih_tekke_20.JPG[/img]
TÜM KARADENIZLI VE TRABZONSPOR'LU BORDO-MAVI HAYRANLARI ABILERIMIN/KARDESLERIMIN TÜM MÜSLÜMAN ALEMININ YENI YILINI KUTLARIM.ALLAH HEPIMIZIN GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI OLANI VERSIN.
Takimimizi keyifle güvenle izleyecegimiz günlerle dolu bir yeni yil diliyorum. Trabzonsporun ve Büyük Taraftarinin yeni yilini kutlarim.
HERKESIN YENI YILI KUTLU OLSUN.SIZLERDEN BIR RICAM VAR ARKADASLAR.E-KART YOLLAYACAK ARKADASLAR ASAGIDAKI LINKI KULLANIRLARSA EGITIM GÖNÜLLÜLERI VAKFINA SPONSORLAR TARAFINDAN 1$ LIK BIR BAGIS YAPILACAK.
http://www.makeaconnection.org/openc.../makeaconnecti on/org/business/ecard/ecardPreview
Edited by: kutoz
Erkan abi muhtesem bir kart olmus eline saglik[img]smileys/smiley17.gif[/img]
güzel temennilerine katilmakla birlikte herkese huzurlu ve az stresli bir yil diliyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]Hepinizin yeni yilini kutlar saglikli ve mutlu yillar geçirmenizi dilerim.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
![]()
Tüm Trabzonspor ve bordomavi.net camiasinin yeni yilini kutluyor sihhat, afiyet ve camiamiza basarilar diliyorum.
gelecek kandil,kurban,ramazan,23 nisan,TRabzonumun sampiyonlugu,29 ekin,19 mayis,istanbulun fethi,TRABZONUN KURTULUSU KISACA BÜTÜN BIR YILINIZIN GÜZELLIKLERI KUTLU OLSUN
herkese iyi yillar.basarilara saglikla kostugumuz bir yil olur insallah
Basta BMN olmak üzere, bütün Trabzonsporlularinin yeni yilini kutlar, yeni yilin herkese saglik, sihhat ve bol kazanc getirmesini temenni ederim.
Herkese ailesiyle ,arkadaslariyla,sevgilisiyle annesiyle,babasiyla,kardesiyle,dostuyla,esiyle,kiz iyla,ogluy la,patronuyla,iscisiyle,arabasiyla,belediye otobüsüyle,kedisiyle,köpegiyle,kusuyla,baligiyla,msnsiyle,çe kirdegiyle , TRABZONSPOR uyla vs.vs.vs. yaninizda kim varsa onunla birlikte geçireceginiz iyi bir sene diliyorum...
SEVGI SAHIN
Herseyin istediginiz gibi olmasi dilegiyle mutlu yillar.
yeni yilin herkese mutluluklar getirmesi dilegiyle tüm bmn üyelerinin yeni yilini kutlarim
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Basta saglik olmak üzere huzurlu bereketli nice yillar diliyorum.
Tüm trabzonlularin yeni yilini kutlar takimimizin bu sene sampiyon olacagina inaniyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)