bu kadar aksiligin hepsi bi sezondami gelir bi takimin basina[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Ikinci yarinin ilk 4 karsilasmasinda forma giymeme ihtimali bulunan Yattara?ya formül araniyor. Gine Milli takimiyla 20 Ocak-10 Subat tarihleri arasinda Misir?da düzenlenecek Afrika Uluslar Kupasi?na katilacak olan Yattara?nin 2 Ocak?ta hazirlik kampi için Fransa?ya gidecegi, Antalya kampinda da takimla birlikte olamayacagi açiklandi. Kamp ve sampiyona nedeniyle 12 Subat?a kadar takimdan ayri kalacak olan Yattara?nin Kayserispor, Konyaspor, Ankaragücü ve Malatyaspor?la oynanacak lig karsilasmalariyla Türkiye Kupasi maçlarinda yer almasinin zor oldugu bildirildi.
kim orta yapacak?kim pozisyon yaratacak?
bu kadar aksiligin hepsi bi sezondami gelir bi takimin basina[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yine sezon basi ve yine aksilikler nedur bu ya. yeter artik..
Yok yok bu sene yüzümüz gülmeyecek...
valla hakan tasiyan sarkilari geliyor aklima
ayagima prangalar taktilar
gözlerimi dagladilar yaktilar
iki sagdan bi alnimdan çaktilar
çarmiha gerdiler sensiz 5 hafta ....
kim orta yapacak?kim pozisyon yaratacak?
Fatih Akyel
Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
ufukhanin önüne monte ederiz f. akyeli orta yapamasak bile en azindan sag kanadimiz kuvvetli olur. 3-4 maçliginada ataklarimizi göbekten ve leenin kanadindan yapariz.
espiri olsun diye yazdim
Fatih beceremez o isi, gökdeniz de yok. Paf takimin sag kanadini çikarip oynatsinlar daha yarrli olur.
yattaranin eksiklig çok bariz hissediliyo maçlarda. o yokken pozisyon bulmakta orlaniyoruz. keske onun gibi 2 adamimiz daha olsa. ayni yattara gibi birde sol kanatta olsa varya off beaa.
Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
anladim zaten espri oldugunu gönüldasim ama alternatifsizde degiliz. defansimiz iyi oldugunda lee symek ve fatihte formundaysa bu dönemi en az kayipla atlatiriz zannederim. yani öyle umarim.
açik konussayim normal sartlarda f. akyeli bende istemem ama sag kanadimizda yattara olsa dahi çok önemli problemlerimiz var. ve devre arasi olmasi nedeniyle kimse oyuncusunu birakmak istemiyor. her ne kadar eski formundan uzak olsasda f. akyel tecrübesiyle yarim sezonu kolay atlatmmaiza yardimci olur.zaten bu sezon kimseninde fazla umudu oldugunu zannetmiyorum :
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Alistik valla böyle eksik oynamaya,tam kadro bu sezon çikarta bilirmiyiz acep......!
beni alsinlar diyecem ama babamdan bonservisimi biraz zor alirlar[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
kesinlikle böyle bir sey düsünemiyorum
olsun.. biz ne badireler atlattik.. bunu da atlatiriz..[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
bakalm belki su gelcek olan iki yildiz(!) biseler yapar[img]smileys/smiley5.gif[/img]
bende seninle ayni fikirdeyim kesinlikle böyle düsünmüyorumlazikopat61 Nickli Üyeden Alıntı
bise olmaz
sanki yattara ile harikalar yarattik...
yildiz gelse noolcak bu sene sampiyon olmak zor sampiyonlar ligide zor bence btün çalismalar gelecek yila göre yapilsin...
noolcak bakalim...
demiahme Nickli Üyeden Alıntı
harikalar yaratmadik ama düsme potasindan uzaklastik yetmezmi simdilik
Yattaranin eksikligi çok belli olur.Bizde zaten ya fatih ya yattara yada szymek gol atiyor.Baskasi atsa bile pasi bu üçünden biri veriyor.Onsuz 5 maç düsünemiyorum[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)