Video |istiklal yürüyüsü
Edited by: admin
Az sonra internette ilk defa bordomavi.net'te...
Video |istiklal yürüyüsü
Edited by: admin
Nedir bu indiriyoruz ama yürüyüs falan mi bilgi verir misiniz???
adami gidemedigine pisman edionuz ha [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Tmac61 Nickli Üyeden Alıntı
Indirdigin zaman görürsün.
Degerli Arkadasim, Besiktas maçi öncesi Gurbetçi Gençler ile beraber düzenledigimiz 3.Istiklal caddesi yürüyüsü...
premium hesap sifresi olan varsa özelime yazabilir mi?
indiremiyorum free ile[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
bakim dolayisi ile free'lere çok az bandwith ayirdik filan diyor...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Login:*****memopad Nickli Üyeden Alıntı
Password:******
Edited by: Külünkoglu
çok sagolasin onur kardes..
yalniz istersen bu bilgiyi editle. zira bu sayfalara üye olmayanlar da girebiliyor galiba..
sonra bu hesap da asiri kullanimdan dolayi kilitlenmesin.
o yüzden özelime yazabilir mi demistim....
şimal yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Külünkoglu Nickli Üyeden Alıntı
Yapimda ve yayinda emegi geçen herkese tesekkürler[img]smileys/smiley2.gif[/img]... Ilk ikisini bilmem ama bu yürüyüs her seye ragmen iyiydi, yok yagmurdu çamurdu etkilemedi.
Çekim yapan arkadas kimdi hatirlamiyorum ama kimse ona laf atmasin, o sartlarda iyi is çikartmis, benden bravo[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bu organizasyona önderlik eden herkese tekrar tesekkürler. Nice maçlarda görüsmek ümidiyle...
O havada kamerayla çekim yapan arkadasa tebrikler....[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Tabii ki buraya ekleyenede[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: 61_dnc_TS
ben indirdim ama izleyemiyorum.hangi program gerekiyor bunu izleyebilmek için acep?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Windows Media Player yeterli, dosya mpeg dosyasi.
e Metin abi media player var ama açilmadi yine [img]smileys/smiley5.gif[/img]
neyse kismet degilmis..
Versiyon sorunu olabilir. Baska sekilde kopyaliyacak arkadaslar o zaman videoyu açabilirsin.
Hemen de pes ediyorsun ha. biz o soguk da yagmurda bu isi yapalim, sen "neyse kismet degilmis." ne ala memleket.
Zaten mesgulsünüz bir de bununla ugrastirmayayim diye seyetmistim.Yükleyecekseniz izlemek için çabalariz tabi ne demek[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Usaklar banada bi sifre verinda. Adamlar kapatmislar free user'lari...
Sifreyi özelden atarsaniz sevinirim...
abi su sifreyi bana atarmisiniz rica etsem bende izleyemedim free yok yani...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Sifre usaklar Acil lazim...
Selam,
Bende sifre yok ama bir saat kadar önce indirebildim.
Iki dosyayi indirip birbirine yapistirdim.
Tiklayin
(~15Mb)
Yürüyemedik, bari böyle bir katkimiz olsun.Edited by: admin
Suan rapidshare sifresi yoksa free user'larin yüklemesi imkansiz. Kapatmislar servisi...
Allah rizasi için ACIL SIFRE...
Alla alla, Simal Yildizi senin verdigin linkten oldu yav. Hayda...
Çok sagol...
Bu iste bi is var ama anlamadim gitti. Simal Yildizinin verrdigi linkten yükleyebiliyorum ama baska dosyalar hala yükleyemiyorum...
Acil sifre Lütfen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)