Arkadaslar Albayrak baskan ve yönetimi fatih akyel gibi bir adami bu takima katmakla bence tarihimizin en buyuk hatalarindan birine imza atmistit.(ilk icraatlari)
peki sizce Trabzonspor tarihindeki en buyuk hatalar neler???????????
Arkadaslar Albayrak baskan ve yönetimi fatih akyel gibi bir adami bu takima katmakla bence tarihimizin en buyuk hatalarindan birine imza atmistit.(ilk icraatlari)
peki sizce Trabzonspor tarihindeki en buyuk hatalar neler???????????
camianin devamli anlamsizcabirbiriyle dalasmasi ve bunun neticesinde sampiyonluklari bizans takimlarina kaptirmasi Edited by: tsakrep61
Trabzonspor Yönetiminekendi reklamini yapmak icin giren Yöneticiler. Keza bu gibi Insanlarin Yönetim disindayken, Trabzonsporumuza hicbir katkida bulunmamalari, bunu acik göstergesi. Örnek, 96´da, 2004´de ve 2005´de kacan Sampiyonluklar. Bu gibilerin o dönemlerde Trabzonsporun hakkini korumak icin hicbirsey yapmamis olmamalari.
Bencede haklisin. Bir sorun yasadimi kulup sedece o anki yoneticiler mucadale edebildikleri kadar ediyor, yoksa gidiyor Ozkan Sumer gibi. O kadar TS'yi somuren MAY baskanligi disindaki bir donemde birak destek olmayi, diger tarafa yakin gorunmustur genelde. Ornek hic bir zaman Sumer'in yaptigina muhalefet etmeden durmamistir. Veya GOkdeniz olayi gibi olaylarda elini tasin altina sokacak yerde; "eger ben baskan olsaydim boyle olmazdi " gibilerinden eskiye ozlemi disari vurmustur.
Fanatik28 Nickli Üyeden Alıntı
96 da kaçan sampiyonluk ve 20-30 bin dolar gibi komik rakamlar verilemedigigiden marco aurelio.
bi kere basligin açilisindaki hata tespiti "en komik hata tespiti" olarak tarihe geçecektir...
96 ve 2004-2005'de yapilamayan 1-2 transfer yüzünden kaçan sampiyonluklar ve kaybedilen yillardir en büyük hatalar..
geçen yil ki TRansfer komitesi en büyük hatalarimizdan bir tanesidir.
volkan bekiroglu transferi, tarihimizdeki en büyük hatadir[img]smileys/smiley1.gif[/img] Edited by: LaZZkoPaT
LaZZkoPaT Nickli Üyeden Alıntı
birak simdi adam ilk geldiginde çok iidi.
Tarihimizdeki en büyük hata&n bsp; haminin kaderine terkedilisidir.
Çok var hatalarimiz arkadaslarin söylediklerine aynen katiliyorum
Kevin Joseph Campell'a yam yam diyerek gönderilmesi.
Abuk sabuk transferler (recep, feti v.b.)
Efsane futbolculara sahip çikilmamasi (Dozer Cemil basta)
Taraftar olarak,
Ogüne saldirilmasi, bazi futbolcularin önlerinin kesilmesi. Edited by: BarisBakirtas
tribünde tek ses olamamiz
mehmet ali yilmaz in bu klüpte baskanlik yapmasi
1984'den sonra yabanci teknik adam yabanci oyuncu furyasina Trabzonspor'un bilinçsizce dalisi.
Faruk Özak'in en ihtiyacimiz oldugu anda pasif kalisi. 96'da çalinan sampiyonluk sonrasi ilk açiklamasi "kasamizda 15 milyar arti para var" o aralar siddetle stopere ihtiyac duyuluyordu ve 10 milyar fark için devre arasinda bursasporlu selim alinmamisti. ali sen'in yapmis oldugu saha içi saha disiorganizasyonlariseyretmekle yetindi. (Bkz. Oguz Sarvan'in yönettigi maçlar, fenerbahçenin Altay,Karsiyaka maçlariIstanbul'daki fenerbahçe Trabzon, aygün hadisesi vb.)
Mehmet Ali Yilmaz'in benligi ile Trabzonsporu yönetmeye çalismasi, Trabzon'a uzak kalisi sezon açilisina bile gelmeyisi. yaptigi transfer hatalari.
Özkan Sümer'le en çok futbolcu transfer ettigimiz ve de 14. olup küme düsmeden 3 puanla kurtuldugumuz kabus dolu günler.
Atay Aktug'un yaptigi bariz yöneticilik (10 Trilyonluk iyilestirme) ve transfer hatalari (bkz Jun + Eller 9 Trilyon) Bu dönemde iki kez CL liginden geri dönmemiz ve buradan gelecek 30 milyon $'dan olmamiz.
Külünkoglu Nickli Üyeden Alıntı
imza[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ozcanasanoglu Nickli Üyeden Alıntı
bununla beraber masaya yumrugumuzu vuramamis olusumuz
23 yildir sampiyonluk gelmiyosa 23 yildir hatalar var demektir bosuna hatalari tek tek saymaya gerek yok
gilimali Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
ozel bir tarihte degil ama genel olarak en buyuk hatamiz,kotu gunlerimizde Trabzonsporu ustte tutup birlik olamayisimiz,hasiralti edilmis ic hesaplasmalar icin firsat kabul edisimiz ve boylece de dibe vurana kadar kurtulamadigimiz bozgun psikolojimiz,hic bir ciddi sikinti ve tehditte tek politika yurutemiyoruz yuvarlanan kartopu gibi sorunu buyutup teslim oluyoruz
Güzel söylemissin gilimali.Bende o 23 senedeki muhtelif hatalari kabul etmekle birlikte daha çok ilk yillarda ariyorum hatalari.Hatalarin temelini herkesin gözünden kaçan ve yeni nesilden bazilarinin büyük kurtarici olarak gördügü Özkan Sümer'in kisisel ihtirasinda görüyorum.Hazret,Ahmet Suat Özyazici ile girdigi polemikler ve si... yarisi sonucu Trabzonspor'umuza tarihteki en büyük zarari vermistir.O kisisel çekismeler harcayacagi zamani ve enerjiyi; Senol,Turgay,Necati futbolu birakinca ne olacak ? Nasil altyapidan böyle adamlar yetistiririz ? Ahmet Suat'la birlikte Trabzonspor'u büyütsek ve bizde büyüsek diye kullansaydi.Sonuç bugünkü gibi olmazdi herhalde.Ve o dönemlerin yöneticilerinin böyle bir birlikteligi saglamayip bu çikar çatismalarina çanak tutmalari.Ayrica M.Ali Yilmaz'la birlikte transferde Istanbul kulüplerinin model alinmasi ve ÖZ'den kaçis.(ÖZ:Trabzonspor'u TRABZONSPOR yapan degerler ve altyapi.)
fromTheRApBZONe Nickli Üyeden Alıntı
Bende bunu yazaciktim ama benden önce davranmissin [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: isko
adam gibi adamlar bu yönetime gelmedi olanlarda pasif kaldilar yumrugu masaya vuran olmadi
1. si HAMI meselesi
2. TAKIMA TAM MANASI ILE SAHIP ÇIKAMAMIZ
Tarihimizdeki en büyük hatamiz kulübün sosyal ve aktif bir çevreye
sahip olamayisi,her kafadan bir ses çikmasi ve bütünlük
saglanamamasidir...
Bir çok Trabzonlu ve Trabzonsporlu (Ben karadenizli ya da Trabzonlu
degilim Trabzonsporluyum) is adami,sporcu,teknokrat ile birliktelik
saglanamadi ve çogu küstürüldü...Kisisel menfaatler ugruna kulübü kisir
döngüye soktular...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)