Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vergi Iade Programi(YTL)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vergi Iade Programi(YTL)

arkadaslar vergi iade zamani yaklasiyor.. böyle bir program yaptim kullanmak isteyenler asagidaki linke tiklasin, ytl cinsine çevrilmistir, gida kira saglik gibi bölümler ayri ayri sayfalardadir, size düsen sadece bu sayfalara tarih fatura nosu kimden alindigi tutarini yazmak,sistem formülize edildigi içinotomatik olarak genel toplami hesaplayip ön yüz kismindaki ilgili yere otomatik olarak tutari yaziyor, ön yüzde ise ilgili yerleri doldurup ve diger sayfalarda yanlizca doldurmus oldugunuz yerleri seçip yazdir dedikten sonra seçim seçenegini seçip yazdir dedikten sonra çikti alabilirsiniz, herhangi bir olumsuzlukta buraya yazabilirsiniz insallah yararli olur:

http://rapidshare.de/files/9910419/v...i_erdinc.xls.h tml

Edited by: erdinç67
    TrabZonguldaklı...

Tesekkürler... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

kaya ilk gönderdigimde kira bölümü hata vermisti tekrar düzenledim istersen bir daha indir, su an programda hata yok Edited by: erdinç67
      TrabZonguldaklı...

Yorum

Tamam, tekrar indiricem. Sagolasin...Edited by: Kaya
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

emekliler için olani varmi yoksa farketmezmi? [img]smileys/smiley1.gif[/img]
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

ellerine saglik
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

farkeder tabi emekliler için daha degisik en azindan ön yüzü degisiktir.. bu programi çalisanlar için aldigim vergi iadeden esinlenerek yapmistim geçen sene, bu sene de YTL ye geçince içeriginde birkaç degisiklik yaptim, bunun gibi vergi iade programi internette bulma sansin var zannedersem,bi arastirayim senin için
              TrabZonguldaklı...

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

emekliler için olani varmi yoksa farketmezmi? [img]smileys/smiley1.gif[/img]

emekliler için gerekli vergi iade programini buradan indirebilirsin , ben indirdim baktim ama biraz karmasik geldi bana :

http://www.inndir.com/program.php?id=32458
                TrabZonguldaklı...

Yorum

Tesekkür ederim bende burdan indirdim...

Yorum

Erdinç, eline saglik.

Sagol, makbule geçti.

Yorum

sende sagol Erkan abi
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

baska bir arkadasimin önerdigi vergi iade programi, linkin altindaki uyariyi okuyun:

mükemmel yapilmis bir program bilgi girisi sayfasindan yaziliyor fisler hem isterseniz gida saglik diye ayirabiliyorsunuz kapsam disi da var isterseniz bir deneyin

http://www.zaman.com.tr/import/vip2005.xls

Uyari:excel programini bilinler, programi bilgisayariniza kurdugunuzda bazi makrolarin çalismadigi ve bu aksakligin neden olacak seyler için belirtilen uyariya karsilik yapacaginiz olay sudur: sadece ofis programinin güvenlik seviyesi düsecek yanlislikla baska ayarlarinizla oynamayin bunu yapmak için excel programi açik iken önce araçlar sonra makro ve sonrada güvenlik yolunu izleyerek güvenlik seviyesini biraz düsürün emin olun bu programdan memnun kalacaksiniz Edited by: erdinç67
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

arkadaisar google girin

vergi idadesi yazin.....

ilk gelenin üzerine tiklayin......

iste size vergi idadesi programi yada kisa yoldan.

www.ivdb.gov.tr

buda çok kapsamli hemde kendisi hesapliyor
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Erdinç, ben programi açamiyorum...Yokmu sçyle uluorta bir program?Illaki rapidshare'mi olmasi lazim?
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Arkadaslar pek çogunuzun haberi bile belki yoktur ama vergi-muhasebe isleriyle ilgilenenlere yarayacak bir çok programi www.musaozturk.com adresinden bulabilirsiniz.Musa Öztürk Sürmene Mal müdürüdür.Ve yillardir bu isin içerisindedir.Sitesinde onlarca kendi yazdigi program mevcuttur.Hatta takildiginiz yerde soru sorabilir cevabinizi alabilirsiniz.

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X