agaç bile secde ediyor ama insanlara emredilen ibadeti insanlar yapmiyor.
agaç bile secde ediyor ama insanlara emredilen ibadeti insanlar yapmiyor.
malesef hakan malesef[img]smileys/smiley19.gif[/img]
vay be süper [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
allah bizlere yardim etsin.neyin ne oldugunu çok iyi biliyoruz.ancak bunun için hiçbisey yapmiyoruz.
hiç sorma yaa sonra is istemn geçince aklimiza geliyor bazi seler...
Bu agaç secde etmiyor yahu.. rüku ediyor.. basligin Rüku eden agaç olarak degistirilmesini talep ediyorum...
bu agaç almanyada
Geçen haftada radyoda Allah,Allah diye hu çeken Aslan'i dinlemistim,çok etkilenmistim.TV'de gösterdi mi bilmiyorum.Hepsi birer isaret görmek isteyene.
Vallahi süper.Inanilmaz birsey ya.Agaç bile rüküya giderken ben hala bos bos yazi yaziyorum
isaretler artiyor günden güne.. Bunlarin isiginda dogru yolu bulmak hiçde zor degil ama kolay geleni yapmaya alismislik var üstümüzde.
Muhalif Nickli Üyeden Alýntý
esetten hiç de dikkatimi çekmemisti [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ama rükû yapmasida güzel
yaa böle iste agaç bile rüku ediyor biz edemioruz iki dakkalik sey için üseniyoruz[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Rabbimizin varligina açik bir delildir.
Bence buRukü eden insan gibi duran(olan)bir agaç Edited by: #10 Fietra
Haruncan Nickli Üyeden Alýntý
yaw açik bir delil nasi oluo açik bir gercek olmasin???
kanda61 Nickli Üyeden Alýntý
pardon ya varligiNA yazmissin ben varligi okudum o yuzden
O_F_L_U_61 Nickli Üyeden Alýntý
Hep Cenk muhalefet edecek degil ya...Ben agaç Avustralya'da diye biliyordum.Sonra dikkatlice baktim,resimdeki yazida da Avustralya'da yaziyor...
Cinsel iliski halinde olan iki insani andiran bir agaç ta vardi. Dünyada milyarlarca agaç vardir ve bunlarin bir kisminin gövdesi egiktir. Dünyanin bir imtihan yeri olarak görüldügü Islam inancina mensup insanlar olarak "kopya çekmeye" çalismayalim lütfen.
oflubektas Nickli Üyeden Alýntý
[img]uploads/coach/2005-12-27_095937_iiimmm.gif[/img]
Ne demek istiyorsun, anlayamadim...
bu ne yaa!!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)