Ts bence talihsiz bir takim. En nefret ettigim takimda FeBe[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Arkadaslar buraya trabzonspor hakkindaki düsüncelerinizi,sevdiginiz ve sevmediginiz takimi yaziniz.
ben söliim.trabzon çok iyi bir takim.besiktasi yenerek ii bir basari elde ettik.sevmedigim takim ise galatasaray.sira sizde.
Ts bence talihsiz bir takim. En nefret ettigim takimda FeBe[img]smileys/smiley7.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
o febe degil FB dir
baska kimse?
valla benim çoook var hayir yani Trabzon disinda bütün takimlari sevmiyorum[img]smileys/smiley11.gif[/img]
1.fb
2.gs
3.bjk& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp;& nbsp;
yani hemen hemen hepsi ama sundan çok eminim ki trabzon'a ölesite kadar birakmayacagim
bu da sorumu be!!
trabzonspor'um seni seviyorum diyenler yalan söylüyor,seni en çok ben seviyorum,,ÖLÜRÜÜÜÜMMM!!
[img]smileys/smiley4.gif[/img]yaninda nefret ettiginiz takimlarida yaziniz lütfen(pls)
bendensincoach Nickli Üyeden Alıntı
tabi ki fenerbahçe onun kadar hiç bir takimdan nefret edemem.
parayla sampiyonluklar satin almalari,kendilerini cumhuriyet olarak nitelendirmeleri,baskani ve futbolculari,her hareketi falso her hareketi yanlis bir takim
bendensun hemso[img]smileys/smiley2.gif[/img]ofkopat Nickli Üyeden Alıntı
TS en onurlu takim.FB[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
trabzonsporu sevmesek burda ismiz ne[img]smileys/smiley2.gif[/img] nefret ettigim takimlar fener ve rize [img]smileys/smiley7.gif[/img]
bence bu topic gereksiz. bu tür konular daha onceden yazilmisti.
ben gayseden daha çok nefret ediyorum. ezikbahçedende nefreet ediyorum tabi en nefret ettigim takim gayse
Galatasaray.
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Nytre Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Galiba deneme amaciyla açildi [img]smileys/smiley2.gif[/img]
çisemusta ya destek, en nefret ettigim takim fb,gs,bjk,gaz,genç.bir,denizli,malatya,sakarya,koc aeli,bursa ,...siz doldurun bi zahmet
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)