evet. Acaba vasiyetiniz ne olurdu. Belki bazilarimiz icin erken bir konu ama [img]smileys/smiley4.gif[/img]olsun yine de merak ettim.
evet. Acaba vasiyetiniz ne olurdu. Belki bazilarimiz icin erken bir konu ama [img]smileys/smiley4.gif[/img]olsun yine de merak ettim.
daha 17 yasdaym ilkonce belirteym.. biriktirdiim çok bisey, aslinda hiçbisey yok [img]smileys/smiley36.gif[/img]kimseye bise birakamam yani [img]smileys/smiley17.gif[/img]ama 17 yillik hayat tecrübem var[img]smileys/smiley4.gif[/img]ilkönce sözum karadeniz gençlerine olurdu, eminim sizlerde farkindasinizdir ki ülkemizin bazi belirli bölgelerindeki gençler kendi örf ve adetlerinden sanki bi suç isliyomus gibi kaçiyrlar bu beni gerçekten çok üzüyor ama biz böylemiyiz.. hehehe tabiki deiliz.. hepimiz siki siki bagliyiz karadenizimize[img]smileys/smiley1.gif[/img]iste bunun böyle devam etmesini söylerdim... bide su yol meselesi var.. bizm çok saygidegr rektör[img]smileys/smiley5.gif[/img]hocamiza, oran dan direk beytepe ye servis ayarlamasini söylerdim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]gerçi benm bi isime yaramaz ama ben çektim benden sonrakiler çekmesin[img]smileys/smiley17.gif[/img]
su borçlarimi ödeyinde öteki tarafta hak sahibi olmayayim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Sadece TS ile ilgili olan kismi söyleyecek olursam; tabuta TS formasi & bayragi ve mezarima da tesislerden gelen topragin (miktar önemli degil) dökülmesi..Yoksa gözüm açik giderim,ona göre[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Evlatlarim size son sözümdür bu... Trabzonsporu sampiyon yapin. Yoksa hakkimi helal etmem [img]smileys/smiley36.gif[/img]
www.carsibasi.de 07.12.2005
Nurettin AKINTÜRK
ÇARSIBASI- Trabzon Çarsibasi ilçesi dogumlu olan Kemal Çaglar (72) vasiyeti üzerine tabutu bordo mavili bayraga sarildi. Askerlik sonrasi Izmit ? Gölcük?e yerleserek çaglar askeri fabrikada çalisti ve oradan emekli oldu. Yillardir Memleket ve Trabzonspor hasretiyle yanip tutustu. Hayattayken Trabzonspor sevgisi ugruna tabutunun bordo mavili bayraga sarilmayi vasiyet etmisti.
Geçtigimin günlerde Gölcük?te vefat eden Kemal Çaglar defin için memleketi Trabzon?a getirildi.Çarsibasi merkez eski camiinde kilinan cenaze namazindan sonra Kaleköy köyünde aile mezarligina defnedildi. Babasinin vasiyetini yerine getirdikleri için memnun olduklarini söyleyen ogullari Engin ve Cengiz:? babamizin Trabzonspor aski çok büyüktü.Gurbete olmasina ragmen firsat buldukça her maça giderdi.Sagliginda bizden böyle bir istegi olmustu.Babamizin bu istegini yerine getirdigimiz için huzurluyuz?dediler.
Edited by: BordoMavim
hay massallah yaa,neler var..
topragi bol olsun...
kömun gitsin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
eys_61 Nickli Üyeden Alıntı
töbe yaa [img]smileys/smiley1.gif[/img]
ben oldukten sonra Trabzon sampiyon olursa vasiyetim; yikin ortalugu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Allah Allah neler oluyor arkadaslar size ne vasiyeti yahu, diger tarafta da cenazede çalinabilecek parçalara dair bir baslik açilmis zaten... Karartmayin içimizi...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
eger pen hagu bed muncurlii oflee61 den önce elürsem vasiyetum onida benum yan tarafuma gömün temamammi canum darlanur benum oralarda paga bi hayat yoldasi lazum olur sey pardom elim yoldasi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img]metin kardesim sen ne diyosun bu ise ? [img]smileys/smiley4.gif[/img]
biseyim yok ki vereyim..tamam param olursa trabzon spor'a bagisladim gitti.bide organlarimi bagisliyorum.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
FormaLarimivebenim için degerLi oLan bi kaç esyamiçok sevdigim arkadasLarima birakirdim [img]smileys/smiley1.gif[/img]
hepiniz bayaa cömertsiniz arkadaslar [img]smileys/smiley4.gif[/img]
mezarimi OF a gömün[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Fatih Akye takimdan gönderilsin olurdu.Eger bu yakinlarda ölürsem
HADI BAKALIM PARALI YÖNETIM VAR ... PARA VAR AMA TRANSFER YOK........
FENERBAHÇE CUMHURIYETIYMIS.... YA SEV YA TERKETMIS .... ALTINA IMZAMI ATARIM BUNLAR BÖLÜCÜ BUNLAR NE OLOUGU BELIRSIZ LÜMPEN TAYFASI...
vasiyetim ülkede bulunan bütün serefsizlerin,hainlerin,sehitlerimizin kanina saygi göstermeyenlerin bu ülkeden sonsuza kadar defedilmesi olurdu.(orhan pamuk v.b)
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENEEdited by: Berat Tekke
Mezarimin Kiz Kulesi gibin denizin ortasinda olmasini istiyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Ben de ölürsem nikimi üstümdeki kullaniciya emanet ediyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]Vasiyetimdir Osman Muhalif bayragi yere düsürme[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)