Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
özgür çok büyük umutlarla alinmisti ama fos çikti trabzonsporun bu transferden kazanci ne acaba?
ellerle tomasta kulup bulsalar ii olur
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Eller neyi bekliyo ayrilmak istiyodu iste zamani alan mi yok!! PEH!!
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Bedaya gitmedi arkadaslar benim bildigim 300 milyara anlasildi.Zaten alternatifi bol olan bir bölgede oynuyordu.Kendisine,Trabzonspor ve Ankaraspor camiasina hayirli olsun.
elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
onu ençok sevmemin sebebide Trabzonspora gelmeyi çokistemesiydi. baska tekliflerde liyodu sanirim ama o bizi tercih etmisti. ama olmadi iste hayirlisi neyse o olsun diyelim artik. insallah gittigi takimlarda basarili olur. bize karsi degil ama [img]smileys/smiley2.gif[/img]
bizi istemesinin nedeni kuvvetle muhtemel paradan dolayidir, artik gs ve bjk bile bizim kadar ucret odemiyor oyuncularina. bu elemana da iyi para odenmisti diye hatirliyorum.
Yorum