Son geçen senelerde üstüste 2 Türkiye kupasi kazanan
ve lig 2. olma basarisi gösteren takimimizdan bu sezon artik sampiyonluk bekliyorduk. Ama gel görki kulüp yöneticilerimiz
efsane takimin temeltaslarini yerinden oynatip yerine vaktinde uygun taslar oturtamayinca 2005-2006 döneminin ilk devresine çok kötü basladik. Tabiki böyle olacagini çoluk çocuklar bile tahmin ederek tedirginlik yasayarak endise ediyordu. Nitekim korktugumuz basimiza geldi ve endiselerimizde yanilmadik. Bu basarisizligin nedeni iyi bir kadro kurulammaasi birde sans faktörünün lehimize olmamasi birde Türkiye de futbolu yönetenlerin adaletsizligi bu yetmezmisken kulüp baskanimiz Sn Atay Aktug'un adeta kulüpte üvey evlat gibi yalniz kalmasi bize kabus dolu bir ilk devre yasatti. Gidisat ve hal böyle olunca kulüp yönetiminin degismesi gerektigini hepimiz istememize ragmen geç bile kalindi. Ancak yinede istedigimiz gerçeklesti. Geç kalinsa bile zararin neresinden dönülse kardir. Ilk devre kapanirken bizi teselli eden
olumlu gelismeler, Halilhodzic'in Trabzonspor'a kazandirilmasi..
Kulüp baskanligina Nuri Albayrak'in seçilmesi yaninda bunca çektigimiz eziyetlere ragmen bizleri hayli sevindiren Istanbul
takimlari Fnerbahçe'ye Kadiköy'ü dar etmemiz ve yine Besiktas'i kendi sahasinda vurmamiz. Evet çok eziyet çektik. Sonunda kötü gidisata bir dur diyerek noktayi koyduk. Ve devre arasina yeni umudlarla girdik. Simdi 2. devrede Süper bir Trabzonspor bekliyoruz. Geçen sene Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takimi biz degilmiydik. 2. devrede yine iyi olacagimizi umud ediyorum. Çünkü son gelismeler beni umudlandirdi. Gelismelerden açikçasi çok memnunum ve oldukça rahatladim.
Simdi yeni baskanimizdan icraatlar bekliyoruz. Çünkü devre arasi yeni transferler firsati.. Bizede acil olarak transferler lazim.
Bana göre acil olarak en az 2 futbolcu hatta 3 futbolcu ihtiyacimiz var. Mevcut kalecimiz kaleci degil. Ilk önce iyi bir kaleci sonrada defansi toparlayacak bir defans oyuncusu ve alinabilirse birde orta saha oyuncu alinsin istiyorum. Eller gitti
yerine oyuncu alinsin. Tomas isimize yaramadi bununda bir çaresine bakilsin. Aslinda o kadarda zor degil. Tomas degistirilsin. Eller'in yerine bir oyuncu alinsin. Geriye bir kaleci kaliyor. Artik parali yeni baskanimiz heralde bir kaleci almakta zorlanmaz düsünüyorum.
Özellikle kaleci büyük sorun ilk önce kale problemi halledilmeli.
Tüm taraftarlarimiz bu konuyu iyi takip edip bu istegimizi kulüp yönetimine iyi yansitmaliyiz.
Simdi heyecanla güvenle 2. devrenin bir an önce baslamasini
bekliyoruz. Kesinlikle 2. devre ilk devre gibi olmayacak çok daha iyi olacagiz. Yeni sezona sampiyonluk parolasi ile baslamamiz için takima uyum saglamasi açisindan gerekli takviyelerin yapilma zamani bu devre arasidir. Eger su bir kaç futbolcu eksiginin bu devre arasi giderilmemesi durumunda sn yeni yönetimimiz bilsinlerki; arkalarinda degil yakasindayiz
yakalarindan asiliriz. Yeterki icraat yapsinlar bizleri mutlu etsinler. Biz karda yagmurda yanlarindayiz. Trabzonspor taraftari takimini renklerini çok seviyor. Özellikle rengi ugrunda sehitlerimizi unutmasinlar. Basarisizligi Trabzonspor'a Bordomavili formaya yakistiramiyoruz. Hazmedemiyoruz.
Yeni BASKAN, yeni HOCA.. Yeni bir beyaz sayfa açildi.
Umudluyuz. umud ediyoruz.
Allah(cc)utandirmasin.. Allah(cc) yardimcimiz olsun.

Yorum