''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı hakkında bilgisi olan var mı ?![]()
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Hangi bölümde bu sahne,ben ara sezonun 4.bölümüne kadar izledim ilk sezonuda tamamını izledim.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yeni sezon hakkında bilgisi olan ?
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yeni sezon Cnbc'de geçen hafta yayınlanmaya başladı..Bitireli 2 hafta oldu..Gannicus yeni gözdemiz olduFinali yine çok güzel..Batiatus-Solonius gibi iki dostun arasının neden bozulduğunu , Crixus'un Ashur'un bacağını neden sakatladığını , Doctore'nin neden şarap içmediği bu bölümlerde anlaşılıyor.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Spartacus'un bundan sonraki serisi 2011 yılının sonlarında çekilmeye başlanacakmış..Spartacus , Crixus , Gannicus , Oenomaus ve Castus isyana liderlik eden kişiler..Castus'u göremedik hala..12 bölüm çekilse tek sezonda bitirmeleri imkansız , demekki bir sezon daha çekilir ve biter..Crassus rolünü kimin oynayacağını çok merak ediyorum bellidir belki ben bilmiyorumdur..Büyük çaplı savaşlar olacak çekim kalitesi yine aynı olursa tadından yenmez..Sadece Crixus'un komutasında 35.000 kişi olduğunu düşünürsek , savaşların ne kadar büyük olduğunu anlayabiliriz..
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Bu gods of arenanın final bölümü bir dizide bu güne kadar izlediğim en muhteşem sondu...Bunun haricinde Gods of arenayı o kadar harika bi 6 bölüm çektiler ki artık 2. sezon için kuş tutmaları gerekecek..Ve bi de dipnot final bölümünde zerre cinsellik yoktu burdan 2 şey anlayabiliriz..
1-)Cinsellik olmadan da güzel dizi olabilir...
2-)Bu dizi cinsellik olmasa tutmaz diyenlere en buyuk cevap içeren bölüm...
Valla cinsellik olmasa,bir gram reyting kaybetmezdi bence.
-Bu arada Lucretia 2.sezonda olacakmış ölmemiş yani.
Biyerde dikkatimi çekmişti,herkez deli gibi sevişiyor,ortalıkda bir tane çocuk yok.ilginç bir ayrıntı.
arkadaşlar herkes bu diziyi övüp duruyor hakikaten güzel mi o kadar? konusu tam olarak nedir, roma gladyatörlerini mi anlatıyor? ve toplam şimdiye kadar kaç sezon kaç bölüm oynadı?
yazılanları okuyunca bende hafiften başlasam mı diye düşünüyorum
Abi filmin konusu, soyle basliyor. Bir adamin bir sekilde 'gladyator' olarak esir dusmesi ve sonda direnisi.., bolca entrika var, dovus sahnelerinde kan cok oluyor, cok guzel cekilmis, hikayesi cok guzel bir dizi. Cinsellik iceren sahneler biraz fazla, yani her ortamda izlenemez ama yinede cok guzel bir dizi. Suan'a kadar 2 sezon cekildi. 1inci sezon 13 bolumluktu 2nci sezon 6 bolumluk. Her bolum 50 dakika, zamanin fazla yoksa hic baslama derim, cok kotu bagimlilik yapiyor
. Kan korkusu olmayan herkese tavsiye edilir
![]()
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
seneye spartacusun içeriği yine değişecek. '' blood with clared&blue'' olcak ve spartacusu BURAK oynayacak.inşaallah.
Entropi İyidir.
Yok intikam,oda fena değildir yılan gibi karı.
http://www.youtube.com/watch?v=x59O_...layer_embedded
Yeni sezon fragmanı yayınlanmış.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Spartacus Andy Whitfield kansere yenik düştü ve hayatını kaybetti.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
yuhh Ashur Doctore'yi mi kırbaçlıyor,yanlış mı gördüm?
spartacus dün ölmüş bu arada,üzüldüm.
Konu Onur Akyüz tarafından (12.09.2011 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)