Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fareli Köyün Kavalcisi...

  1. #1
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Üyelik tarihi
    08.06.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    56
    Mesajlar
    1,167

    Standart

    Arkadaslar,fficeffice" />

    Umarim mazur görürsünüz, konuyla ilgili gerek ve yeter miktarda baslik var ama oralarda toz dumandan göz gözü görmüyor. Ben de her zaman yazamiyorum. Perspektifi biraz daha genisletip, daha saglikli bakabilmemiz amaciyla bu yaziyi kaleme aldim.

    Söyle biraz geriye yaslanin ve düsünün rica ediyorum:

    Türkiye?de bir kulübün, üstelik de siradan bir kulüp degil, sampiyon olmus dört kulüpten birinin bu hafta sonu kongresi var ve baskan adaylari hakkinda taraftarlarin birinin ak dedigine öteki kara diyor. Hâttâ o kadar ki, daha açik ve koyu renkler olsa, herhalde onlar tercih edilecekti.

    Yasim itibariyle Samil Ekinci dönemini yasamis bir kusagin mensubuyum. Nasil bir baskandi, hatirlayaniniz var mi? Mükemmel bir baskandi ve mükemmel bir kadrosu vardi, degil mi? Hayir degil. Ne kendisi mükemmeldi, ne kadrosu, ne de kulübün bir baska unsuru?

    Aradan bunca yil geçtikten sonra o dönem bizim gözümüzde gerçek anlamda efsanelesti, kutsal ve dokunulmaz bir zaman dilimine dönüstü. Leyla, yillarca çölde kendisini sayiklayarak gezen Mecnun?a döndügü zaman Mecnun ona, ?Leyla benim içimdedir, sen kimsin?[/B]? diye sormus? Mecnun?un gözünde ulasilmaz ve soyut bir varliga dönüsmüs çünkü Leyla?

    Trabzonspor da bizim zihnimizde, benligimizde bir tür Leyla oluvermis? Her seyiyle mükemmel olacak, baskanindan tutun, malzemecisine varincaya kadar? Bir kongre yapilacak ve öyle bir baskan ve yönetim kadrosu seçilecek ki, bu insanlar bir baska boyuttan gelecek; günahtan, kusurdan, hatadan münezzeh olacaklar (hâsâ)? Ve Trabzonspor?u eski günlerine kavusturacaklar. Kimse itiraz etmesin, herkesin bilinçaltinda bu yatiyor. Kimsecikleri yakistiramiyoruz o koltuga? Orasi muhayyel ve efsanevi bir yer çünkü? Faniler oraya layik olamaz?

    Iste o ?Bu adam filanca zaman su hatayi yapmis, su aday falanca siyasi akimin adamiymis, o öyleymis, bu böyleymis[/B]? söylemlerinin derinine indigimizde karsimiza bu çikacaktir, yani o Leyla sendromu? Mükemmel olmali o insan, kusursuz olmali? Attigini vurmali, yumrugunu koydu mu oturtmali, asla hedef sasirmamali? ?Gak[/B]? deyince ekmek gelmeli, ?guk[/B]? deyince su?

    Arkadaslar, böyle bir sey yok? Elimizdeki malzeme belli, kumas belli? Bu kumastan pembe incili kaftan çikmayabilir. Bana sorarsaniz da çikmaz? Ancak elimizdekiyle olabilecegin en iyisini yapmak istiyorsak, biraz makûl olmamiz gerekiyor. Amiyane tabirle ?saksakçi, yalaka[/B]? olmayacagiz tabii, zaten Trabzonspor taraftarinin genel karakteristiginde bu yoktur. Muhalif bir ruha sahiptir Trabzon sehri ve halki?

    Bana yönelebilecek en mantikli itiraz olarak sunu görüyorum, sizlerin yerine konustugumu düsünüyorsaniz af buyurun: ?Abi, iyi diyorsun da, bu isi çok daha iyi yapacak insanlar var ama ortaya çikmiyorlar.[/B]?

    Nasil çiksinlar, söyler misiniz? Kör degil ya bu adamlar, Trabzonspor baskanligi koltugundan ayrilan birinin, ayni makam için bir daha adinin bile anilmasinin firtinalar, boranlar kopardigini, adamin neredeyse sokaga bile çikamayacak duruma geldigini görmüyorlar mi?

    Arkadaslar, sapsiz armut, çöpsüz üzüm aramayalim. Mazide kalan büyülü ufuklar ayagimiza dolasmasin. Batan günün ardindan kizil gruba bakip bakip, hüzünlü melodiler mirildanmayalim. O gün bitti, bir daha tekrari olmayacak. Biz dogacak yeni günün hesabini yapmaya baslayalim. Yeni günde bizi neler bekledigini tam olarak bilmiyoruz. Hava günesli olabilir, yagmurlu olabilir, yollar dikenli ve çamurlu olabilir. Hedefimiz aynidir, yolumuz aynidir. Ilerideki baskani begenmiyoruz diye kafileyi terk edip, ?Ben sizinle gelmiyorum, burada oturup donmayi ya da kurtlarin beni yemesini bekleyecegim[/B]? diyemeyiz. Dersek, en büyük aciyi biz çekeriz, en büyük zarari biz görürüz. Her basimiza geçene ?Bu adam fareli köyün kavalcisidir![/B]? suçlamasinda bulunursak, farelerin gelip köyü istila etmesinin sorumlulugundan kurtulamayiz. Hâttâ en büyük sorumlusu biz oluruz.

    Selam ve muhabbetle?

    Bülent Sirin


  2. #2
    Atmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    Almanya
    Yaş
    51
    Mesajlar
    861

    Standart



    Bekleyip görecegiz.


    "Bakalim Mevlam neyler


    Neylerse güzel eyler."



  3. #3
    Emorfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    6,422

    Standart

    Durup durup dede korkut misali nasihat verir gibi baslik açmana gerek yok bülent abi kongreyle ilgili düsüncelerini kongre basligina yazman daha dogru olurdu...

  4. #4
    gerçekefsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.07.2005
    Mesajlar
    4,070

    Standart



    buna karsilik bir soru sormak isterim


    Trabzonspor sevgisini yeni nesile aktarmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak yeterli midir.


    kilit kelime: sampiyonluk


    saha sonuçlarinda basarili olursaniz kalici olursunuz, saha sonuçlarinda basarili olmadiginiz takdirde tarihinizle övünmekle kalirsiniz.


    örnek, Eskisehirspor, Göztepe


    aci ama gerçek Edited by: gerçekefsane

  5. #5
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Üyelik tarihi
    08.06.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    56
    Mesajlar
    1,167

    Standart

    Alıntı gerçekefsane Nickli Üyeden Alıntı


    buna karsilik bir soru sormak isterim


    Trabzonspor sevgisini yeni nesile aktarmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak yeterli midir.


    kilit kelime: sampiyonluk


    saha sonuçlarinda basarili olursaniz kalici olursunuz, saha sonuçlarinda basarili olmadiginiz takdirde tarihinizle övünmekle kalirsiniz.


    örnek, Eskisehirspor, Göztepe


    aci ama gerçek

    Tesekkürler gerçekefsane,fficeffice" />

    Eger yazima karsilik bir soruysa, Trabzonspor tarihini anlatmanin yeterli oldugunu iddia eden bölümü gösterirseniz, size yardimci olmaya çalisabilirim.

    Saygilar?






  6. #6
    Atmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    Almanya
    Yaş
    51
    Mesajlar
    861

    Standart



    Kocakarilara döndük. Biz eskiden usagum ................



  7. #7
    gerçekefsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.07.2005
    Mesajlar
    4,070

    Standart



    @momentus,


    özürlerimi kabul ediniz.






  8. #8
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    4,299

    Standart

    Bülent abiye katiliyorum. Biz insanlara böyle davranirsak, bu sekilde yaklasirsak bu klübe ileride aday falan da bulamayiz. Bugün birileri niye aday oldu diye kizanlar sonra niye kimse aday olmuyor demeye baslarlar. Diger baslikta yazdigim seyi tekrar ediyorum. Hepimizin bir adayi olabilir. Seçilmesini istemedigimiz adaylar da olabilir. Ama olaya çok daha ilimli yaklasmamiz gerekir. Daha aday oldugu gün bir insana bu kadar yüklenirsek seçildiginde durum ne olur? Simdiden "Yönetim istifa" diye mi bagiralim? Bazi isimler zikredip, bunlarin modelinin eskidiginden bahsedip yeni modeller istiyoruz. O zaman biz de taraftar olarak modeli degistirip olaya farkli açidan bakmayi denesek nasil olur? TS baskanligina aday olan herkesin degerli oldugunu, iyi niyetle göreve talip oldugunu, ona yardimci olmak gerektigini benimseyen bir model olustursak nasil olur?

  9. #9
    AyhanPe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.07.2005
    Nereden
    Almanya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    12,814

    Standart




    22 yildir sampiyon olamiyor takim ama bu 22 yilda defalarca ikinci
    olmus ve cogu kez ilk 4 girmis bi takimimiz var parali baskan dönemi
    haric.cogunlukta 6 oluyorduk cünkü bu dönemlerde.suankli durumdan bir
    farki yoktu.


    gerci bizim ligle fransa ligi kiyaslanamaz ama onlarda sampiyon olan
    bazi takimlar ondan sonraki seneye düsmemek icin oynuyor.gerci fransa
    ligi avrupa da diger güclü liglere oranla daha zayif ama iyi bir
    örnek.bizim ligimizde adil olsaydi futbolumuzun temeli kuvvetli olsaydi
    altyapisiyla olsun profesyonelligiyle olsun aldigimiz ikincilik bile
    basari olabilirdi..sürekli ayni takimlar basa oynamazdi.ligde rekabet
    olurdu ve avrupada basari gelirdi.


    herneyse bizde cevher cok..bugün yokuz yarin yine basa oynayacagiz ve
    bu önümüzdeki bi kac yil icinde tekrar kafaya oynariz.gecen sene ne
    kadar umutluyduk bu sene böyle iste hizli degisiyor bu isler..
    hizkaramsarliga kapilmayada gerek yok..



    Benimkiside zügürt teselissi iste[img]smileys/smiley4.gif[/img]


    Edited by: ölümüne_ts

  10. #10
    shipbroker61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    398

    Standart



    Bulent Abi eline saglik. Gene kendi uslubunca daha tepeden bakarak duruma degisik bir bakis acisi getirmeye calismissin ama her yazinda oldugu gibi bu yazinda alt siralara hizla gitmekten kurtulamamis. kendine sormuyor musun abi "ben niye hep boyle fareli koyun kavalcisi oluyorum[/B]", veya "neden yazdigim yazilar soyle 60/70 sayfa basini alip gitmiyor"[/B] diye. belki bizden cok daha oncesini biliyorsun ediyorsun ama bugunu bilmiyorsun herhalde. soyle kendine bir taraf secip onun tarafindan bir yazi yazsan, karsinada saglam bir grup alsan emin ol forumda okunma rekorlari kirmaman icin hic bir sebep yok. ben sende o potansiyeli, o isigi goruyorum bulent abi....fficeffice" />


    Neyse, umarim yukarida yaptigim ukalaligi hatta kustahligi mazur gorur sen ve forumdaki arkadaslar. acikcasi ben gercekefsanenin sordugu sorunun yani "Trabzonspor sevgisini yeni nesile aktarmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak yeterli midir."[/B]in degisik bir sekilde sorulmasinin oldukca gerekli oldugunu dusunuyorum. bu soru "Trabzonspor sevgisini yeni nesile aktarmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak gerekli midir."[/B] diye sorulsa daha iyi olurdu ama sorulmasa bile bence senin yazinda bu konuyu islemen gerekirdi.


    Yillardan beri hep bir yanlis, hep bir kusur, hep bir eksikligi kendi icimizde veya disimizdaki sebeplere bagladik durduk, hala da aynisini yapiyoruz. Ama burda yaptigimiz esas hata bence olaylarin sebebinden cok, sonuclarini yargilamamiz ve o sonuclarida o an isimize geldigi gibi karara baglamamiz. Ben kurulusundan beri yasanan guzel olaylari tekrar anmaktansa bu basarilarin nasil ve neyin sonucunda geldigini sorgulamanin sorunun cozumunde onemli oldugunda dusunenlerdenim.


    Mesla soyle bir dusunelim. 1967 yilina kadar sehirde birbirinin selamini almayan ve su anki cekismeden daha fazla birbirlerine girmis basilica 2 takimin oldugu bir yapi var. bu iki takim cok basarililar ama kesinlikle ayni cati altinda bulusma gibi bir durum soz konusu degil. Profesyonel liglerin kurulmasi ve her ilin takiminin bu ligde yer almasi icin yapilan calismalarda donemin yetkili kisi ve kurumlari bu iki takimin yoneticilerine bu sekilde ikisininde ligde yer alamayacagini belirtiyor ve birlesmekten baska bir cozumun olmadigini soyluyor. Bu baskiya ragmen iki grupta bosluklardan faydalanarak yol almaya calisiyor, birlesmemek icin her turlu yolu deniyorlar. Ama en sonunda alternatifi olmayan cozum resmen dikte ediliyor ve zorla bu birlesme gerceklestiriliyor. Sonuc hepimizin bildigi ve hala heyecanla andigimiz o guzel yillar.


    Simdi kendimize sormamiz lazim. Su anda ve son 20 yilda icinde bulundugumuz durumun kurulus yillarindaki durumdan bir farki var mi? Gene birakin birbirinin selamini almayan, adini bile duymak istemeyenler yok mu? Benim onerdigim adama sen, senin onerdigin adama ben mutlaka bir kulp takmiyor muyum? Peki sen benim Trabzonspor icin en iyisini dusundugume inaniyor musun veya ayni sekilde ben seninde benim gibi dusundugumu anlamaya calisiyor muyum? Iste bu sorunun cevabi evetse (ki evet olmasi lazim) cozum hepimizin istedigi insanlarin bir araya gelerek bir cozum uretmesi. Yani Ozkan Sumer?le Mehmet Ali Yilmaz kolkola girip biz bu takim icin yapabilecegimiz ne varsa yapmaya ant ictik diyerek o toplantidan cikmalari lazim. Burda isteyen istedigi ismi yazsin OS ve MAY sadece aklima gelen en somut ornekler oldugu icin belirtilmistir. ffice:smarttags" />lace w:st="on">Egerlace> bu kisiler Trabzonspor icin birseyler yapmak istediklerinde gerecekten samimi iseler, sahsi cekismeleri bir kenara birakarak mutlaka ama mutlaka bir araya gelmeliler.


    Iste burda bence BMN?nin veya BMN gibi bu takima gonul veren diger sanal ve gercek olusumlarin duracagi yer onemli. Simdi Herkes ?abi sende acaip ucmussun ha Ozkan Sumer?le Mehmet Ali Yilmaz mahserde bir araya gelmezler burda mi gelecekler[/B]? diyebilir. Kardesim lace w:st="on">egerlace> onlar bir araya gelmiyorsa onlari bir araya getirecek bir baski grubu olmasi gerekir daha dogrusu bu klubu sevdigini soyleyen ama birsekilde birbirine karsi olan kisilerin hepsine bunu dikte ettirecek bir olusum olmali. Yani BMN gunluk olaylarin tartisildigi, gunubirlik kisileri veya olaylari tartisan, yargilayan bir yer olmamali. Kurulus yillarinda disardan birisini yaptigi bu zorlamayi bugun bizler ve bizim gibilerin yapmasi gerekir bence. Ha eger burda eger bir kisi bile derseki ben o adamla ayni yerde olmam, o zaman onun samimi olarak bu takima birsey vermek istemedigi, sadece kendi egosu icin yasayan birisi oldugu ortaya cikar ve o kisinin daha sonra yapacagi hic bir elestiri dikkate alinmaz, samimi bulunmaz.


    Diyecegim odurki, (gerci buna zaman kalmadi ama olsun genede diyeyim) lace w:st="on">Trabzonlace> icin hizmet edebilecek herkese bir cagri yaparak bir araya getirrilmesi ve bu insanlarin o birliktelikten olumlu bir sonucun disinda baska bir sonuca varamayacaklarini dikte etmek lazim. Gerekirse toplantinin yapildigi yerde toplanip, toplantinin sonuna kadar oradan sonuc cikmadan kimseyi disari cikarmamak lazim. Boyle birsey belki cok utopik olabilir ama camiamizin birlik ve beraberligi ve basari icin bence uygulanabilecek en dogru yoldur diye dusunuyorum. Herkesin istedigi olmus oldugu icinde kimsenin buna itirazi olmaz herhalde.


    Belkide bos dusunuyorum ama boyle dusunuyorum ne yapayim??


    Saygilar

  11. #11
    l-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,920

    Standart



    Bülent abinin dogrudan deginmeye çalistigi konuya su sekilde cevap vermek istiyorum: Tartisma kültürümüz maalesef gelismis degil, tartismadan halen kavgayi anliyoruz, birine gel seninle tartisalim dediginizde karsi taraf arada küskünlüge yol açacak bir sözlü dalasma anliyor.En azindan ben öyle anliyorum.Bunun disinda Trabzon insaninin karakteristik özelligi olarak da çabuk sinirlenme, sahiplenme gibi ön plandaki davranislar zaman zaman tartisma kelimesini büsbütün baska bir anlama götürebiliyor. Bunedenle forumda zaman zaman üye kaybi yasaniyor, insanlar tartisamadiklari için gidiyor.


    Trabzonspor özeline dönersek basari için tarihimizi bilmek yeterli migibi bir soruya hayir seklinde yanitverebilirim. Tarihimizi bilmek ayri bir sey, ona takili kalmak ayri, hala 11 taneoyuncunun hepsi Trabzonlu olmali diye tutturmak apayri birsey. Trabzon bence kimlik dönüsümünü yapamamistir, hala bir kesim taraftar Istanbul takimlarinin basinda mafya babasi hüviyetinde parali(!),çevresi genis kisilere laf atarken kendi baskaninizda hangi özelligi ararsiniz sorusuna parali olmali diyebilmektedir. Yani özelliklerini tenkit ettigi kisilerin sadece bordo-mavi kilifa bürünmüs olanlarina eyvallah etmektedir. Böyle bir ortamda günümüze ayak uyduramamis, gelecek adinapozitif tartisma yapmaktan uzakvekendi içinde didiserek zaman tüketen bir camia olarak yerimizde saymaktayiz. sanirimdüzelme yolu(öz)elestirive birlik olmak için ayni olmak yerine ayni ideali tasimakgerektiginibilmekle degil kavrayabilmeklebaslayacak..


    Son olarak aday konusunda yasanan siki tartismalar ayni noktada kilitleniyor, mükemmel bir aday yok, ne bizde, ne dünyada, en iyiyi arastirmaliyiz, kötünün iyisi derler ya bazen onu bulmak bile en iyiyi bulmakla esdeger olabiliyor.Edited by: l-m

  12. #12
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır Sevgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.10.2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    4,327

    Standart



    Sürekli dile getirilen birlik ve beraberlik birgün gerçek anlamda gerçeklesirse ve TRABZONSPOR sadece TRABZONSPOR oldugu için baskanlar aday olursa basari yani sampiyonluk gelir ve yeni nesil elimizde kalir


    Bülent Abicim farkini birkez daha gösterdigin için tesekkür ederim[img]smileys/smiley32.gif[/img]

  13. #13
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Mesajlar
    1,855

    Standart

    bülent abi iyi güzel yaziyorsun da arada sirada normal topiclere de girip neler oluyor diye bir baksan en azindan ilgilendigini göstermen maksadiyla yorum yapsan diyorum.böyle 10 günde 20 günde bir girip uzun bir yaziyla topic açmaktan daha faydali olursun emin ol.bilgilerine normal topiclerde de ihtiyaci olanlar olabilir.bu isteigimi dikkate al..

  14. #14
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır Sevgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.10.2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    4,327

    Standart

    Bülent Abi nin 10 günde 20 günde böyle uzun bir yazi yazmasi forum u takip ettiginin açikca bir göstergesidir.Forumu takip etmese böyle bir yazi yazabilecegine pek ihtimal vermiyorum.Belki her baslikta ayri ayri birseyler yazmaktansa böyle bir yaziyla topicleri kapsayan bir yazi yazmayi tercih ediyordur.Bir sakincasi var mi ? yazi çok uzun okunmuyor diyorsaniz o da sizin probleminiz. Edited by: sevgi

  15. #15
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Mesajlar
    1,855

    Standart



    hayirdir avukat felan mi oldun.ben kendisini yakin hissettigim için bazi fikirlerimi söyledim ama görüyorum ki kraldan çok kralcilar mevcut.bi birak da istersen bülent abiyle konusalim bu konuyu..nedir bu içinizdeki hirs anlayamadim?


    ha bu arada uzun yazilari da okuyorum sahsen bir problemim yok ama dikkat çekilmek istenen sey farkliydi,uzun yazilari anlayip kisalarinda sorun yasayan arkadaslarimiza selam olsun...

  16. #16
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır Sevgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.10.2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    4,327

    Standart



    Kendini yakin hissettigin Bülent Abine bu ve benzeri düsüncelerini aktaracak baska bir yol yoksa ben Kraldan çok kralci oluyorum buna itirazin var mi ?


    umarim selamin dogru yolu bulurda nerde ne yapman gerektiginin farkina varirsin sende...

  17. #17
    bahr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.05.2005
    Mesajlar
    201

    Standart






    Bülent Bey yazilarinizi okumaktan ayri bir tat aliyorum. Her zaman yazmanizi diliyorum. [img]smileys/smiley1.gif[/img]


    Bu arada ya nedir bu didisme anlamiyorum nerdeyse birbirinizin bogazina yapisacaksiniz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]


    Sakin sakin.....................[img]smileys/smiley1.gif[/img]


    Oku ,dinle, anla ve konus...........[img]smileys/smiley1.gif[/img]

  18. #18

    Üyelik tarihi
    26.09.2004
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    325

    Standart



    yukaridaki yazilari okurken iki soru çok dikkatimi çekti ve kendi düsüncelerimi sizinle paylasmak istiyorum.


    Trabzonspor sevgisini yeni nesile aktarmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak gerekli midir.


    bence kesinlikle gereklidir.nasilokullarda türk zaferlerini anlatiyorlarsa trabzonsporlu bir babanin veya annenin çocuguna bunlari anlatmasi lazim.


    Trabzonspor sevgisini yeni nesile aktarmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak yeterli midir.


    bunun cevabini dogrusu tam olarak vermeyi çok isterdim aslinda yeterli degil ama bir sampiyonluk falan olsa ama bu sartlarda zor..çok zor. hele bu kadar igrenç oyunlarin döndügü bir ligde


    bülent abi hakli bence artik o günleri anarak bir basari beklemememiz gerekli ama bu tarihimizi unutmamiz gerektigi anlamina gelmemeli






  19. #19
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    4,299

    Standart

    Kuzey_lee, neden böyle yaptigini anlayabilmen lazim. Bazi basliklarda bazi mesajlari vermek mümkün degil. Olay kaynayip gidiyor ve derdinizi anlatamiyorsunuz. Bu yüzden, BMN'den ayrilan veya artik fazla yazmayan insanlar var. Bu durum ortadayken Bülent abinin neden böyle davrandigini anlamak zor olmasa gerek.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •