Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tehlikenin Farkýnda mýsýnýz?

verep - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

Standart Tehlikenin Farkýnda mýsýnýz?

Aslýnda bunu kaç gündür yazmayý düþünüyordum.Aslýnda Aykut Kocaman'ýn konuþmasý kendi isteði ile deðildi.Onu Aziz Yýldýrým Konuþturdu.Amaç bizim maça kadar ortamý sertleþtirmek.Onlar þunu iyi biliyor.Karadeniz insaný tez canlýdýr.Alýnan bir kaç baþarýsýz sonuçtan sonra taraftarlar tersine döner.Aynen yapýlmak istenen Yýllar önce BJK'ya yapýlan.Samsun maçýnda hakem hiç kimseye hissettirmeden BJK'ya doðradý.Sonuçta 5 futbolcunun atýlmasý doðruydu.Bütün iþ burada sinirlerimize hakim olmak.Benim bildiðim Trabzon ilk defa bu kadar kenetlendi.
    Bütün spor programlarýnda konuþulan Trabzon kendi sahasýnda zorlanýyor.Deplasmanda daha iyi oynuyor.Sonra da deniyor ki Trabzon 2. yarý derbileri deplasmanda oynayacaðý için kötü.Tezatý görüyor musunuz.Ýlk yarý kendi sahasýnda en iyi kim Fenerbahçe .Fenerbahçe sahasýnda kimlerle oynamýþ.Ligin sondan 10 takýmýyla tezata bakýn.Hiç kimse Fenerbahçe'nin GS ve Bjk deplasmanýna gideceðini yazmýyor.sanki BJK ve Gs bize deplasman Fenere deðil.

Spor programlarýnda bunlarý insanlarýn bilinç altýna iþlemeye çalýþýyorlar.Buna en güzel cevabý lig tv spikeri verdi.
    Trabzon insaný ayný çamurda iki defa yýkanmaz.Biz o çamurda 96'da yýkandýk.

verep - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

Haftanýn deðerlendirmesini yapan Hýncal Uluç, Trabzonspor’un hakemler dolayýsýyla þampiyon olamayacaðýný iddia etti. Ýþte Uluç’un Trabzonspor deðerlendirmesi;

"Gazeteleri dehþet içinde okudum. Sadri Þener’e, Þenol Güneþ’e Trabzonlu futbolculara ve Trabzonlu taraftarlara þimdiden söylüyorum: Þampiyonluk onlara hayal. Bu sene þampiyonluðu Trabzon’a yedirmeyecekler. Açýk açýk söyledi Aziz Yýldýrým. Bütün gazeteler de manþetti. “Ben ikinci devre hakemlerin canýna okuyacaðým. Sadece okumakla da kalmayacaðým.” Yani itiraflara bak ya!.. “Ben susuyorum diye onlar da susuyordu.” Kankalarý ya! “Onlar da konuþacak artýk” dedi ve ertesi gün Beþiktaþ Futbol Komitesi Baþkaný ve Asbaþkan Serdal Adalý hemen destek verdi.

Ýkinci devre Türkiye ligini yönetecek bütün hakemler þiddetli bir baský altýnda olacaklar ve Trabzonspor’u bitirecekler. O 9 puan farka kimse güvenmesin. 19 puan gerideki Galatasaray’ý bile yetiþtirebilirler. Bu kadar açýk. Bu kadar net konuþuyorum. Çünkü Aziz Yýldýrým bu açýklama yaptý, günlerce gazetelerde yer aldý. Bugün günlerde salý; Merkez Hakem Komitesi Baþkaný Oðuz Sarvan’ýn ‘gýk’ dediðini duyan oldu mu? Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgener kardeþimin ‘gýk’ dediðini duyan oldu mu? Herhangi bir gazetede veya herhangi bir köþe yazýsý okudun mu ‘Aziz efendi ne yapýyorsun sen?’ diye... Trabzonlularýn sesi çýkmadý ya! Hayret ediyorum ya! Ben Sadri Þener’in yerinde olsam ‘Ýkinci yarý baþlayana kadar Aziz Yýldýrým bu laflarýn hesabýný vermezse ben takýmýmý ligden çekiyorum’ diye açýklardým. Böyle þey olur mu?

Trabzon bütün enerjisini Aykut Kocaman’a harcadý sanýrým! Yýldýrým’ýn sözleri Trabzon üstünde bir etki yaratmadý.

Sezon sonunda Trabzon ligi 5. bitirince ‘Vay, Hýncal haklýymýþ’ diyecekler. Ne iþe yarayacak! Geçmiþ ola... Hafta sonu Aziz Yýldýrým kaynaklý o haberlerin bir tek anlamý var: ‘Bu ligi Trabzon’a yedirmeyeceðiz. Ben ve arkadaþlarým. Yani Beþiktaþ ve Galatasaraylý yöneticiler. Bitmiþtir.

Sahada hiç bir þey olmasa ve Trabzon da þampiyonluða ulaþamaza bu laflar kafa karýþtýracak aslýnda...

Ben bu laflarýn etkisinde kalmayacak hakem düþünemiyorum. Çünkü adam resmen meydan okudu. Tekrar söylüyorum; Merkez Hakem Komitesi savunmadý hakemleri, federasyon savunmadý hakemleri, medya savunmadý hakemleri, Trabzon da bir þey demedi! Þampiyonluðuna göz dikilen Trabzon bir þey demedi!

Hakemin bir buçuk saatlik bir maçta aldýðý para bu ülkenin birinci derecede memur maaþý. Genel müdür maaþý yani. Bir devlet dairesinin genel müdürünün bir ayda kazandýðýný bir buçuk saatte kazanýyor. Bunu riske etmek ister mi hakem? Niye etsin!

Kendisini kimsenin savunmadýðý bir ortamda niye etsin? ‘Aziz’in istediði düdüðü çalar sefamý sürerim.’ Bundan sonra penaltýlar Fener’e, görünmeyen penaltýlar Trabzon’un. Bu kadar basit. Üç tane Trabzon’un aleyhine penaltý verdin mi? Trabzonlular itiraz eder etmez kýrmýzýlarý da suratlarýna çarptýn mý; Trabzon biter. Ýkinci yarýnýn 5. haftasýnda Trabzon biter. 9 puan falan kalmaz. Açýkça onu ilan etti adam ya."

mda61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Bence bu konularý tekrar tekrar gündeme getirmenin bir mantýðý yok. Aklýmýzdan çýkmamasý gereken tek sözü, Þenol Hocam sarfetmiþtir '' Oyunlara gelmeyelim. ''

Hýncal Uluç, aklý sýra bizi gaza getiricek. Sonra bir yenilgiden sonra baþlayacaz yine hakemlere sallamaya. Hakemler gayet iyi. Yeter ki biz takýmýmýza destek olalým, onlar her maçý da alacak güce sahip.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla acýklanabilecek milliyetçi bir davranýs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazým Koyuncu

apachi61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

istanbul medyasýnýn masabaþý oyunlarý bunlar futbolcular tam tatildeyken normal böyle þeylerle akýllarýný kurcalamak burda esas görev taraftara düþüyor bu tarz haberlere itibar etmeyeceðiz hýncal kendi takýmýný yerden yere vursun býrakýn trabzon hakkýnda yazý yazmayý düþünmesin bile bizim takýmýmýzý onun ne yazýlarýna ne de fikirlerine ihtiyacýmýz var ayrýca ne dedi þenol hoca oyunlara gelmeyelim bu da o oyunun bi parçasý daha gereksiz yere yazmanýn bi anlamý yok bence bu konu hakkýnda

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Miraç Atalay Çiftçi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

Bütün bunlar yerine çok daha önemli konulara deðinmeliyiz.
    Enerjimizi kulaktan dolma bilgiler ya da safsatalar yerine, daha net þeylere harcamalýyýz.
    Kim ne kadar önümüzü kesmek istese de oynadýðýmýz sürece kazanan biz olacaðiz.
    Ve bizim için önemli olan þu anda kazanan takýmýmýzý tribünde ve dýþarýda desteklemek.

Bu ve benzer konularý yukarýdaki maddelerin ortak düþüncesi ýþýðýnda kapalý tutuyoruz. Þu an odaklanmamýz gereken çok daha önemli þeyler var.

Ayrýca bu kadar korkmayýn yahu.
    Tüm bunlar geçen sene Bursa'ya da yapýldý.
    Sonuç ortada.

Oynayan daima kazanýr.
    Konu Miraç Atalay Çiftçi tarafýndan (29.12.2010 Saat 20:44 ) deðiþtirilmiþtir.
    Trabzonspor kültürünü yaþa, yaþat, öðret...
    Ýþte BMN!*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)