Her seye ragmen puan alacagimizi düsünüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Besiktas-Trabzonsporum
Daraltma
X
-
Besiktasin bize çok ters gelen bir ekip oldugunu biliyoruz fakat ayni 2001 basindaki gibi galip gelme istegimiz olmali.Bu maçta daha büyük bir inançla oynayacaklarini zannettigim futbolcular insallah beni sasirtmaz da Inönüden en az 1 puanla ayriliriz.. Edited by: mini FaNaTiKelbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
İlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildi21 senedir Inönüde kazanamamiz Besiktasin bize çok ters gelen bir ekip oldugunun göstergesi.Bu maçta daha büyük bir inançla oynayacaklarini zannettigim futbolcular insallah beni sasirtmazda Inönüden en az 1 puanla ayriliriz..
kardes sen marstami yasiyosun ne 21 yili yaw biz da silva zafer çakmisti olara 2-1 aldik daa unuttunmuÖzkan SÜMER
Yorum
-
birakin yaaa futboldan soguttular beni ben böyle futbolcularin tövbe tövbe ... siz neyi tartisiyosunuz yaaa yok efendim 1 puan alirmisiz trabzonsporun hedefi 1 puana kadar düstüyse vay halimize siradan bir anadolu takimi olduk desene bu takimdan bu seneyi geçtik hiç bir sene hiç bir sey olmaz ben yine son iki sampiyonlugu hatirliyorum gençlere yazik unutun sampiyonluk filan yok artik[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
unutmayinki bjk bize tarihte hep en agir darbeleri vuran takim. insallah gene öyle olmaz. hemde bana göre bjk taraftari birak türkiyeyi dünyanin en iyi taraftarlarindan birisi. onlar gibi sahiplenebilsek takimi, cart diye kurtuluruz bu durumdan.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Bu maçin atnmosferi baska olur b.b ankara maçiyla kiyaslamayan varsa illa kyas yapmak isteyen fener maçiyla yapsin.
Trbazonsporum inönüden zaferle ayrilarak ligin ilk devresini kaptacaktir.
Sondan 1. mesajim.
Elveda BMN...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
Yorum