Kayseri FK deplasmanýnda 1-0 maðlup olmuþuz.
Baþlýðý "Trabzonspor Kadýn Futbol Takýmý" yapsak daha iyi olur bence. Ligden ziyade takýmý takip ederiz.
Futbolculardan Ayaktakiler soldan ikinci sýradaki Sare Öztürk'ün dayýsýyým. Kendisini Kocaeli'den Trabzonspor'umuza ugurladýk. Fenerbahce'de kendisini istedi fakat O'da bizim gibi fanatik Trabzonspor'lu olunca gurbet yollarýna düþtü sevdasý için. Kendisine ve takýmýmýza baþarýlar diliyorum.
Konu Pshycologist41 tarafýndan (10.01.2022 Saat 19:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Kayseri FK deplasmanýnda 1-0 maðlup olmuþuz.
Baþlýðý "Trabzonspor Kadýn Futbol Takýmý" yapsak daha iyi olur bence. Ligden ziyade takýmý takip ederiz.
( ゚д゚)
Son maçta yedek kulübesinde kaleciyle birlikte 5 oyuncumuz varmýþ. https://sporzip.com/mac/kayseri-fk-k...r-kadin/145853 Kulübün kendisi takip etmiyor nasýl geliþecek bu takým gerçekten yazýk maçlarý bile izleyemiyoruz. Trabzonspor'un T sinin olduðu her kulvarý takip etmek , maçlarýný izlemek istiyorum.
Sahamýzda Galatasaray'a 1-2 maðlup olmuþuz.
Bu yapýlanmanýn kalitesine asla inanmýyorum maalesef.
Fatih Karagümrük'e de 1-0 maðlup olduk. Yazýk günah.
Ýyi olacak ben inanýyorum , moral bozmak yok
Maç sonucu: Trabzonspor 0-3 Adana idmanyurdu
Konu amour_61 tarafýndan (27.02.2022 Saat 13:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Arada kazansak diyorum gýzlar![]()
Ahahahahaahahahahahahahahahaha!
Ligin son sýrasýndaki, 13 maçta 54 gol yiyen Ýlkadým'ý dahi yenememiþiz sahamýzda. 1-1 berabere kalmýþýz.
Utanç verici ya.
Sürekli maðlubiyet.
dudullu 1- 1 Trabzonspor 7 maç sonra puan geldi
![]()
Gana Millî Takýmý oyuncularýndan Sonia Opoku'yu transfer etmiþiz, 9 hafta sonra 3-1'lik skorla galibiyet yüzü gördüðümüz Kayseri maçýnda takýmýn ilk golünü atmýþ.
Tweet'lerden anladýðým kadarýyla Ganalýlarýn kýymet verdiði bir isim.
https://www.pulse.com.gh/sports/foot...e-2018/9t8dqer
Yaþýný hiçbir yerde bulamadým ama 2017'de U17 Millî Takýmý'na davet edilmiþ. Þimdi de 21 filândýr herhâlde![]()
https://www.linkedin.com/in/sonia-opoku-b20753222/
LinkedIn profili muazzam.
Ghana premier league final player of the match
Ghana FA cup final player of the match
Ghana FA cup player of the season
Ghana Most skillful player of the year
9 MVP in 2021 season
15 goals in 2021 season
Created 20 chances in 2021 season
Yarýn 12de Rize'yle oynayacaðýz. Çay Tv veriyormuþ.
( ゚д゚)
Rize'yi deplasmanda yenmiþiz. Üst üste ikinci galibiyet.![]()
( ゚д゚)
Sivas'ý da 2-0'la geçtik. Üç maçlýk galibiyet serisi..
PAzar günü rakip gs.
( ゚д゚)
Hatunlar coþtu desenize![]()
Galatasaray'a deplasmanda maðlup olmamýzýn ardýndan dün kendi sahamýzda ligin 2. sýrasýndaki Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmayý garantilemiþiz.
Play-off hayâliyle çýkýlan yolda bize düþen kümede kalma hedefi oldu
Haftaya Hakkarigücü deplasmanýnda sezonun son maçýna çýkýyoruz.
Umarým bundan sonra daha ciddi bir yapýlanmayla yola çýkýlýr. Haydi kesbiþolsun.
"18 Aralýk 2021 tarihinde baþlayan Turkcell Kadýn Futbol Süper Ligi'nde, çift devreli lig usulüne göre oynanan normal sezon 8 Mayýs'ta sona erdi.
Normal sezonun tamamlanmasý ile birlikte Kadýn Futbol Ligleri statüsünde belirtildiði üzere gruplarýnda ilk 4 sýrayý alan takýmlar play-off, son 4 sýrayý alan takýmlar ise play-out karþýlaþmalarý yapacak. Bu maçlarýn ardýndan þampiyon ve küme düþen takýmlar belli olacak. Çift maç üzerinden oynanacak play-off karþýlaþmalarý 2 tur, yine çift maç üzerinden oynanacak play-out müsabakalarý ise 1 tur olacak."
TFF
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)