Bu bayanlarýn þampiyonlar ligi varmi girersek para vereceklermi bize belki fatihi alýrdýk![]()
Ýnþallah Þampiyonlar Ligi'nde de bizi en iyi þekilde temsil edeceklerdir..![]()
Yaþamak Direnmektir!
Bu bayanlarýn þampiyonlar ligi varmi girersek para vereceklermi bize belki fatihi alýrdýk![]()
Maclarini simdiye kadar nerde oynuyorlardi sampiyonlar ligi maclarini nerede oynayacaklar???
çok güzel olmuþ baylarýmýzn yapamadý bayanlarýmýz þampiyon olsun bari
''...TrAbZoNsPoR...''
tebrikler inþallah þampiyonlar ligine de girerler
Bordomavi.net - Orhangazi
tebrikler
inþallah Þampiyonlar Liginde de baþarýlý olurlar
__________________SÜRMENE'LÝ______________________
evet arkadaslar,m@rdi ve kuzenleri ile birlikte gittik maça.
günümüzün yarýsý otobüste geçse de çok güzel bir gün geçirdik,çok teþekkür
ederim
futbolcularýn çoðunun adýný bilmediðimiz için,erkek takýmdaki futbolcularla özleþleþtirmeye çalýþtýk(bkz : 4 numara - colman).bu 4 numara ile ilgili aramýzda çok komik bir konuþma da gerçekleþti.onu da fotoðrafýyla birlikte yazacaðým.
tüm takým -ilk 20dk hariç- çok iyiydi fakat birkaç futbolcuya ayrý parantez açmak lazým.
kalecimiz kristina çok iyiydi.sadece 1 tane direkten dönen toplarý vardý,o da frikikten.
tata (tatiana) : ortasaha'nýn son dakikalarda ayakta kalan tek futbolcusuydu.çok "has" bir gol attý .golü yakaladýk yanýlmýyorsam.m@rdi top sizde efendim
özlem : çok hýrslý,çok azimli."karadeniz kadýný" olarak nitelendirilebilir.sarý kart yedigi pozisyonu yakaladým,fakat orada benim coþkulu bir anýma gelmiþ ki nasýl konuþmuþum öyle
kolbastý videosu,özlem'in kart pozisyonu,1 video daha ve birkaç fotoðrafý da yarýn atarým artýk.
4 numaralý oyuncumuz.adýný bilmedigimiz icin -biraz da basýnda bandana oldugu ve tribünden benzettiðimiz için- colman adýný verdik kendi aramýzda.neyse,otobüste aramýzda þöyle bir konusma geçti : m@rdi : yahu colman'ýn adý neydi,öðrenebildiniz mi ? : ozzy!. : gustavo iþte ! kuzmich : aahhahah m@rdi : yahu onu mu dedim,gerçek ismi ! - gülüþmeler..
![]()
Colman Deyince Aklýma Direkt Gustavo Geldi
Yalnýz Biz Colman Demiyorduk,Takým Arkadaþlarý da Ona Colman Diye sesleniyorlar.![]()
''Adalet yumruklarýnýn gücü kadardýr''
Helal olsun kýzlara,
Tebrikler![]()
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliði 1999
Hepsini tebrik ediyorum... Darýsý erkeklerin baþýna...
Bizi Þampiyonluða alýþtýrýn Kýzlar..
Mario Alberto Kempes - El Matador
@ Kuzmich
Ayaðýnýza saðlýk ve fotolar için de teþekkürler.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
Giden arkadaþlara tekrar teþekkürler. Fotoðraflar ve günün deðerlendirmesi için ayrý bir teþekkürler.![]()
Tebrikler![]()
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
çok þükür bir þampiyonluk gördüm teþekkürler kýzlar ayaklarýnýz dert görmesin baþarýlarýnýzýn devamýný diliyor hepinize sevgilerimi gönderiyorum BORDO MAVÝ BAYRAÐI GÖÐE ÇIKARTANIN BAÞIMIN ÜSTÜNDE YERÝ VAR
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ÞEMSÝYEYÝ....ARTIK UEFA DAN TESCÝLLÝ BÝR HIRSIZIMIZ, BÝR DE ÞAMPÝYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERÝYLE ÞAMPÝYON TRABZONSPOR....TEÞEKKÜRLER SADRÝ BAÞKAN VE EKÝBÝ, TEÞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEÞÝMÝZ, TEÞEKKÜRLER YÜREKLÝ FUTBOLCULARMIZ, TEÞEKKÜRLER PAYDAÞLAR.....
Süpersiniz.Þu açýklamanýn güzelliðine bak,bütün camiaya okutup,ezberletmek lazým.
-------------------------------------------------------------------------------------
Bayan Futbol Takýmý Antrenörümüz Zeliha Þimþek, ligi þampiyon olarak bitirdikleri için çok mutlu olduklarýný söyledi.
Zor geçen bir sürecin ardýndan mutlu sona ulaþtýklarýný belirten Þimþek, “Futbol yaþantýmýzýn ikinci yýlýnda böyle büyük bir onur ve gururu yaþamaktan mutluluk duymaktayýz. Bu mutluluðu yaþamamýzda büyük pay sahibi olan, iki yýl boyunca bizlere sadece futbol oynamayý deðil, takým olmayý öðreten, kendimize ve çevremize karþý sevgi dolu, dürüst birer insan ve oyuncu olmak yönünde bizi geliþtiren, futbolun sadece oyun oynamamýzý saðlayan bir araç deðil de, kendimizi en güzel ve en doðru þekilde ifade edebilmemize yarayan bir araç olmasýný saðlayan, kýsaca “Bayanlýk” misyonumuzu sevgi ve saygý çerçevesinde yansýmasýna yardým eden kulübümüze çok þey borçluyuz” dedi.
Þimþek, sözlerini þöyle sürdürdü; “Þampiyonluktan çok daha önemli olan bu deðerlere sahip çýkmamýz ve çok çalýþýp emek vermemiz sonucunda zirveye oturduk. Bütün arkadaþlarýmý gösterdikleri olaðanüstü gayret ve uyumdan dolayý tebrik ederim. Þimdi þampiyonluk þarkýlarýný coþkuyla söylemek hepsinin hakký. Yaðmur-çamur demeden, sýcak-soðuk demeden fedakarca giriþtiðimiz bu iþin sonunu þampiyonluða baðladýk. Tüm þehrimize, taraftarýmýza hayýrlý olsun”
keyif adamý ..
þampiyonluk görmek güzel þeyBordo - Mavi renklere bu sevinci yaþatan bayanlarýmýza sonsuz saygý ve sevgiler...
en az gol yiyen kaleci ve en çok gol atan oyuncu bizde ama ikiside yerlinin yerlisi deðil, hatta yerli bile deðilbayan þubemize de bir serdar bali rica ediyorum
![]()
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
Tebrikler Patcilar.
''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam!'' Dozer CEMÝL
http://www.facebook.com/profile.php?...?v=94325888070
üstte : kolbastý videosu - son saniyelerde kamera yukarýyý kayýyor,kusura bakmayýn
altta : burada da takýmý çaðýrmýþtýk.saðolsunlar kýrmadýlar geldiler. - bu videonun da son saniyelerinde kamera yukarýya kayýyor.bunun için de özür dilerim
http://www.facebook.com/profile.php?...?v=94328583070
birkaç oyuncumuza önermiþtik forumu.eðer okuyorlarsa yeniden teþekkür ederiz.bize bu güzel duygularý yaþattýklarý için
@Tunga : bizim için zevk ve görevdi.
son olarak : oradan golleri var![]()
*not :zamaným olmadýgý icin bir tek facebook'a yükleyebildim arkadaslar,kusura bakmayýn.
Ellerine Saðlýk Ali
Videolar Güzel Olmuþ, Ah bide Kaymasaydý
O kadar Gaz Verdim Kaleciye ''Ordan Golleri var'' diye ama olmadý![]()
''Adalet yumruklarýnýn gücü kadardýr''
helal olsun..........
fatih sultan tekke için týklayalým oyumuzu atalým;
http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=2092
OSCAR CARDOZO
ÝÞTE TRABZONSPOR'UN RAKÝPLERÝ
Bayanlar futbolda Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde kuralar, bugün UEFA'nýn merkezinin bulunduðu Ýsviçre'nin Nyon kentinde çekildi.
Trabzonspor Bayan Futbol Takýmý, bugün çekilen kura çekimine göre elemelerde, Ýtalya'nýn ASD Torres, Slovenya'nýn ZNK Krka ve Slovakya'nýn FK Slovan Duslo Sala takýmlarýyla birlikte (D) Grubu'nda mücadele edecek.
Slovenya'nýn Novo Mesto kentinde 30 Temmuz-4 Aðustos tarihleri arasýnda tek devreli lig usulüne göre yapýlacak maçlar sonunda ilk sýrada yer alan takýmlar bir üst tura yükselecek.
UEFA, geçen yýla kadar Avrupa Bayanlar Kupasý adý altýnda organize edilen þampiyonanýn adýný bu yýldan itibaren Bayanlar Avrupa Þampiyonlar Ligi olarak deðiþtirdi.
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=80797
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)