Ne diyelim trabzonspora sahip ciktiklari icin ve emekleri olduklari icin Allah (c.c) onlardan razi olsun...
Bu sayfalarda Sayin Baskanimiz ve Yönetimimiz hakkinda yorumlarimizi (olumlu-olumsuz) sürekli yaptik. Sayin Baskanimiz yaptigi açiklamada aday olmayacagini açiklamisTrabzonspor'umuzda bir dönemin daha kapandigini bizlere bildirmistir.Ve alti çizilmesi gereken ; yeni yönetimin , Trabzon kentinin , Trabzonspor taraftarinin Vahid Hocamizla Futbolculara sahip çikilmasini istemistir.
Bizlere düsen Trabzonspor'umuza emegi geçen basta Sayin Baskanimiz Atay AKTUG olmak üzere , Yöneticilerimize ve Idarecilerimize Tesekkürlerimizi iletmektir.
Tesekkürler Sayin Baskan , Tesekkürler Yönetimimiz ...
Ne diyelim trabzonspora sahip ciktiklari icin ve emekleri olduklari icin Allah (c.c) onlardan razi olsun...
Yaptiklari için tesekkürler.Kendilerine yakisanda buydu.Zararin neresinden dönülürse kardir.TAkima i bi ivme kazandirmislardi ama ters tepen bazi seyler daha fazla yürümeyecegini gösterdi.TRABZONSPOR SEVGISI MAKAM SEVGISINDEN DAHA ÜSTÜNDÜR...
Bu sevda bitmez... Basta degerli baskanimiz Atay Aktug olmak üzere, bütün yöneticilerimize degerli vakitlerini Trabzonspor'u az da olsa yukariya tasimak için harcadiklari için, sonsuz tesekkürler.
tesekkurler herseye ragmen saolun mazide adiniz geçecektir birileri gider birileri gelir önemli olan trabzonun basarisidir.
Iyineiyetinden zerre süphe etmedim Atay Baskan..
Allah gönlüne göre versin,çevrene de karakterli dostlar versin insallah...
Herseye ragmen verdiginiz bütün emekler içintesekkürler.
Brezilyaya giden yöneticilerimizede verdikleri emekten ötürü ayrica tesekkür etmek istiyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
sewdik seni be Atay Aktug.Seni hep o anarthosis maçindaki gözyaslarinla hatirlicam.Hayatin boyunca mutlu ol.Allah yolunu açik etsin.GÜLE GÜLE ATAY AKTUG GÜLE GÜLE
Allah razi olsun baskan. Bir cok güzel icraatlarinla unutulmayacaksin.
Elbette bir gün 100.000 inci üyemiz seni anacak
Elbette bir gün TSClublarimiz bütün Dünyaya acilacak
Elbette bir gün bütün actirdiginiz amatör branslarimiz basarili olacak
Elbette bir gün Borsada vazgecilmez olacagiz
Her sey icin cok sagol baskan, hayatta basarili olmanizi temenni ediyorum.
eger ikna edilirse Atay Aktug'un baskanliginin devam etmesini savunmustum hep! ama ikna edilebilrse!!!!! Cunku Trabzon insani yokedicidir, bunun lami cimi yok bu boyle, karadenizin verdigi kendine has ozellik bu. elestirirken en agirindan baslar elestirisine ve de konustuktan elestirisini yaptiktan sonra, en sonunda her seyi yerle bir ettikten sonra ne yaptigini dusunmeye baslar, yani konusutktan sonra dusunur.
Aktug da gitti, degirmene yeni birisi araniyor ogutmek icin. Bu degirmende ogutulemeyecek olanlar ancak eski kasarlardir, bunlarin ismini de yazmaya gerek yok, herkes biliyor, buyrun onlari getirin basiniza, ellerini eteklerini opun. Guce. mafyoz tiplere tapinan, bunlari idol belirleyen insanlarin ulkesiyiz.Meydan sizin, tepe tepe kullanin.
atay aktug tesekkur her sey ve de ozellikle her tur saygisizliga gosterdigin sabir icin.
Edited by: OfluMulkiyeli
bu yönetim her ne kadar saha sonuçlarinda son zamanlarda basarisiz olsada saha disinda çok basarili islere imza attilar.hepsine sonsuz tesekkürler
Transfer politikasi...
Yaptiklari yanlislari belki çok azdi sayin baskanin.. Ancak bir hatasi var ki en büyügü.. Belki de yapilabilecek hatalarin en büyügü Transfer Politikasi.. Biz onu hep iyi seylerle anacagiz.. Çünkü Trabzonsporuma pek çok yarari oldu..MAddi yönden gerçekten çok ama çok basarili oldular.. Belli ki bir seyler yapmaya çalisiyordu.. Ama iste yönetim içindeki bazi menfaatçiler isleri karistirdilar ve kabak baskanin basina patladi.. Ama senin iyi niyetinin farkindayiz Atay BASKAN..
Umarim gelen gideni aratmaz..
Tesekkürler sayin baskan ve yönetim kurulu
Gerçekten ve yürekten tesekkürler.
Atay Aktug devri, futbol takiminin yeniden yükselise baslamasinin devamcisi oldugu gibi kulüp yönetimi açisindan da oldukça basarili geçti. Son dönemlerde bazi aksakliklar oldu. Ancak bu onlari asla suçlu çikarmayacaktir.
Tesekkürler.
Bende atayigitmsini iteyenlerden biriyimAma bu adamin su huyunu viyorum.
Adamdelikanli be!...
Sayin ATAY AKTUG hiçbir yere gitmiyorki o hep TRABZON da yasiyor vetekrar TS nin basina gelecek.
Saygilarimla
tesekkürler sayin Atay Aktug,
iyi niyetle hizmet etmeye çalistigin için..
ama diger yöneticilerin iyi niyetinden tam da emin degilim. Onlara sadece güle güle diyorum... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
saol Baskan seni unutmayacagiz
Yeni baskanimiz ve yönetimimize de simdiden basarilar
atay baskani takdir ettim hep ama yapilamayacak seyleri basardi yapilacak seyleride yapamadi baskan sezon basinda kaliteli bi adam alamadi ne diyim yinede tesekkürler her sey icin
Özellikle bu sene olan bitenden sonra Atay Aktug'a ve yönetimine pek tesekkür edmiyorum. Hatta kulüpe kazandirdiklari yaninda sampiyonlar ligine katilamamiz ve diger harcamalar için 25 trilyon birakip öyle gitmelidirler... Tabi böyle bir sey mümkün degil )
Alismistik Atay Aktug'a yolu açik olsun, Bu yönetim içerisinde her ne kadar "Önümüzdeki sezon hakemleri de yenen bir kadro kuracagiz" diyerek taraftari da kandirsa tek tesekkür edecegim insan Ibrahim Sahin'dir. Tesekkürler Ibrahim Sahin.
Görevde kaldiklari sürece Trabzon askiyla,kulübü dahada ileri götürmek için yaptiklari tüm çalismalardan dolayiSayin baskana ve yönetim kuruluna tesekkür ediyorum.Fakat bu süreçte yaptiklari hatalar asla unutulmayacaktir.Çünkü yaptiklari hatalar Trabzonspor'umuzun önümüzdeki 2-3 yilina mal olacaktir.
Atay aktug çok direndi ama ne yapsin bi yandan federasyon,bi yandan hükümet,bi yandan bize karsi asiri sert oynayip oyuncularimiz sakatlayan rakipler! ve bunlara göz yuman ne hikmetse her hafta en düsük notlari alan hakemler atay baskan ne yapsin!...
TRABZONSPORU BIRILERINI KULLANDIRTMADIGI IÇIN SONSUZ TESEKKÜRLER...
her sey için tesekkürler ATAY AKTUG her nekadar gitmeni istemesemde yönetim kadrosu seçiminin yanlisligi yüzünden düstügün duruma üzülmemek elde degil bir dahakine insallah daha güvenilir insanlari bulursun....
Kimseye güvenmiyorum?
Kongre yaklasirken Trabzonspor?da da önemli gelismeler oluyor. Kongre karari aldiktan sonra adayligini koymayacagini açiklayan Atay Aktug, camiadan baski görünce bu kararindan geri adim atmisti. Iki gün önce yönetimdeki arkadaslariyla bir sohbet sirasinda ?Aday olmayi yeniden düsünüyorum. Duruma baktiktan sonra net kararimi verecegim? diyen Trabzonspor patronunun bu sözlerinin basina yansimasi bardagi tasirdi. Iki gün önce söyledigi bir sözün medyada yeralmasina çok sinirlenen Aktug?un, ?Kimseye güvenim kalmadi. Yönetim içinden bile kimseye güvenemiyorum. Bu durumda nasil baskan olabilirim? dedigi ögrenildi.
Baski geliyor ama nafile
Yasanan bu gelismelere çok sinirlenen Aktug?a yine baskilarin geldigi ancak Bordo-Mavili kulübün baskaninin artik kesinlikle koltugu devretmek istedigi ifade edildi. Camianin ileri gelenleriyle sürekli telefon trafigi içinde olan Aktug?un görev süresince çok yiprandigi ve bir daha baskanligi düsünmedigi de vurgulandi.
Bu ne kadar aci bir durumdur degil mi?Siz insanlara güveneceksiniz,onlarla dava arkadasligi yapacaksiniz ama onlar size ihanet edip,kendi gelecekleri ugruna saçmasapan islerin pesinde kosacaklar.
Bence Atay Aktug Trabzonspor Baskanlik Makamina en çok yakisan baskanlardan biriydi.Yaptigi her hizmet zamanla daha iyi anlasilacak.
Bundan sonraki hayatinda basarilar diliyorum kendisine.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)