arkadaslar bu uzak dogu sporlariyla ugrasan varmi tekrar basladim boks'a 2 hafta oldu ya siz ilgilenenler varsa bir zahmet bu spor hakkinda düsüncelerinizi yazarsaniz sevinirim baska dalda olabilir
arkadaslar bu uzak dogu sporlariyla ugrasan varmi tekrar basladim boks'a 2 hafta oldu ya siz ilgilenenler varsa bir zahmet bu spor hakkinda düsüncelerinizi yazarsaniz sevinirim baska dalda olabilir
Bir ara BRUCE LEE ye özendim...Karate gittim..Az kaldi belimi kiriyordum....
Saygilarimla...
Valla bu konu ile ilgli bir baslik açilmisti galibe. Ilgilenenleride çok. Outlaw ile Esra idi galiba ilgilenenler.
FORZA61 Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
bende 6 sene Tekvando yaptim. 8 yasimda basladim 14 yasimda biraktim. bir kere bavyera sampiyonu oldum. evde 30 madalya 15 kupa var[img]smileys/smiley17.gif[/img]ne günlerdi be
kelkitli29 Nickli Üyeden Alıntı
nie biraktin ??????
gUgUDa_61 Nickli Üyeden Alıntı
yani gülmemek mümkündegil [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ekrem demek sende aramiza katildin..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ben Lise yillarimdan beri Jean Claude Van Damme hayraniyimdir.Bundan dolayi kursa gittim iste.Devamli hocaya "ne zaman kavga edecegiz" dersen benim gibi kovulursun sonra.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bu arada nereye gidiyorsun ? Hocan kim ? Kadiköy'de bu isin ustasi olan bir hoca vardi benim bildigim.
Bu spor psikolojik olarak seni yipratabilir bunuda unutma.Herkesi "kurban" olarak görüyordum.Yani ters bir laf söyleyene hemen siddet ile karsilik vermek istiyordum...
Bende yakin zamanda tekrar baslayacagim.Hocam artik görevini birakmis.Yeni bir hoca bakiniyorum.Bilgin olursa banada haber verirsen sevinirim...
Sana basarilar...
esra öncelikle merhaba yazini okudum ama yanlis anlama sen bu sporu sadece karsindaki kisiyi dövmek için istiyosun(saka) ben k.çekmecede sevdigimiz bir abimiz var adi serkan yilmaz 3 kere üst üste dünya sampiyonu oldu onun yanina gidiyorum ama cuma günü biraktim.nedenini bilmedigim bir rahatsizlik gecirdim ve kendi çalistigim yerde 3 serom yiyerek ve 4 tanede igne vuruldum simdilik ara verdim ama allah izin verirse tekrar basliyacam
BEN HALEN DAHA TAEKWONDOYLA UGRASIYORUM VEDE S0YAH KUSAK 2. DAN DAYIM SUANDADA YARDIMCI ANTRÖNÖRLÜK YAPIYORUM
waaaay! ne kadar çok profesyonel varmis. çok güzel valla. ben lisedeyken 4 ay karate-6 ay da kungfu'ya gitmistim. malesef bende birakmak zorunda kaldim
tekrar baslamayi düsünüyormusun
SANIRIM BANA YAZDIN. EVET AMA SUAN SINAVA HAZIRLANIYORUM ONUN IÇIN NE ZAMAN OLUR BILMIYORUM. ZATEN BELLI YASTAN SONRA ISTESENDE ÇOK ILERLETEMIYORSUN GALIBA. YINE DE ÇOK ZEVKLI DEVAM EDICEM INSALLAH.
insaallah devam edersin bize maclarda saglam adam lazim [img]smileys/smiley2.gif[/img] [img]smileys/smiley4.gif[/img] [img]smileys/smiley18.gif[/img]
fanatik pacci Nickli Üyeden Alıntı
devam et bence.hem sagligin için hemde yetenegin için.ben cok rahatim 3 aydan beri boksa gidiyorum.aman nazar degmesin....
arkadas sanirim bale yazacakti[img]smileys/smiley36.gif[/img]boks yazmis yanlislikla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
senin anan güzelmi
Babam Iri-Yaridir [img]smileys/smiley36.gif[/img]
s....babanida senide....az kaldi delikanli sanan serefsiz....yer ve mekanin suan elime ulasti....görüscezzzzz
ts-saral-of Nickli Üyeden Alıntı
gulelim o zaman [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)