Hadi Buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=j-KxSc9hQrE
TRABZONSPOR 1967
umut, jaja, teo..teo nun boslugunuda bir forvetle dolduracaklar zaten..
yahu takim 40 gol atmis..memnun olmayanlar var inanilir gibi degil..sakasiniz valla..en az antu.dakiler kadarda bizim forumda var bence..60-70 gol mu atsaydik ilk yari herkesin memnun olmasi icin![]()
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
rakipler cok zor durumda þuan yorumcularý ve taraftarýda öyle ondan saldýrýyolar hafta sonuna baksanýza:
gencler-bursa:deplasman ve gencler gsyi yenerek moral buldu.zor mac bursa puan kaybedebilir
bjk-antep:seyircisiz.guti ve daha nice eksikleri var bjknin.bjk puan kaybeder.bjk puan kaybederse kopar.
fb-sivas:fb evinde cok iyi.sivas ilk yarýyý gol yemeden gecerse puan alýr.yinede sivasýn puan almasý süpriz.sivasta toparlandý son maclarda.
7777777777777777777777777777777777
Son söz de taraftara maç 0-0 takýmý ateþleme adýna hiçbirþey yok þu 61.dk'yý da artýk bitirsek nasýl olur bi esprisi kalmadý her takým yapmaya baþladý kendi plakalarýnda..Konfeti atýlacaðýna destek olsunlar..Arkadaþlarla maç izliyorum bi arkadaþým ''yav takýmýnýz þampiyonluða koþuyor taraftarýnýzda çýt yok bjk olsaydý taraftarý tek baþýna çevirmiþti maçý''..haksýz da deðil hani..
Hakký gel sýrrýný eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme þakir,
Defineye malik viraneler var.
Forvet gereksiz demedim. Forvet ve bir orta saha oyuncusu gerekiyor. Eðer umutla gitmez gibi düþünüyorsanýz bu takýma ancak böyle çok çok kaliteli bir forvet alýnmalý ki umut yedek olsun. O da kolay deðil. Onun dýþýnda alýnacak normal bir forvet umutu kesemez bu takýmdan.
Engin'in maç berabere giderken hal ve hareketlerinden hiç memnun deðildim.
[/B]Tolga Zengin: Bana saygýsý olmayanýn oynadýðým takýma saygýsý olmalý ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
devre arasý 42 puan toplayan harika bir takýmla çok oynamaya gerek yok. bu zarar verir. almamýz gereken bir santrafor ve bir sað bek var bana göre. cale ferhat bu seneyi götürür. stoperlerde götürür. sað bek serkan olmadýðýnda yok ondan oraya adam lazým. selçuk colman ceyhun barýþ gayet yeterli bu sene için. burak yattara engin alanzinho jaja da ofans için yeterli. ben buraya gabricin katýlmasý taraftarýyým 2. yarý için. santrafor ise almalýyýz. sadece umut ile olmaz. onunda oynayamayacaðý maçlar olacaktýr. ocakta fazla hamleler takýmýn kimyasýný bozabilir bunun yanýnda tutmayadabilir. 2 transfer yeterli olacaktýr. büyük hamleler kadronun seviyesini arttýracak hamleler yazýn þampiþyon olduktan sonra yapýlýr.
Takýmýmýz 17 maçta 13 galibiyet 3 beraberlik almýþ, bir kez yenilmiþ, en çok atýp en az yemiþ, Fb,Gs,Bjk ve Bursaspor'u net skorlar ve üstün futbolla yenmiþ. Rakiplerine 8-10-20 (ben de unuttum farklarý) puan fark yapmýþ.
Arada hatýrlayýnca ben de bazen beðenmediðim futbolu eleþtirmekten vazgeçiyorum![]()
Konu asimetrik tarafýndan (18.12.2010 Saat 00:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Ne akþamdý ya.
Kadir Has Üniversitesi
Arkadaþlar engin cezalýymýþ. Ama trt sunucusu ankaragücü maçýnda cezalý olduðunu söyledi. Engin cezasýný kupa maçýnda mý çekecek yoksa kupa maçýnda oynayýp ligde mi cezasýný çekecek?
Ceyhunda gelisme degil gerileme var,bugünde kötüydü kendisi.
Sanirim oynayamamak onu etkiliyor ama bizde selcuk ve colman a bagimli kalmamaliyiz.
Bu nedenle orta saha transferi bence sart,ikinci devre sartlar daha zor olacak.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
Kýrkbir kere maþallah diyecek iken....
birinciyiz ya ....
artý bir de benden...
kýrkbire bir ekleyince oluyor....
zaten kýrk iki...
þampiyon olacaðýz ....
daha....
kaç kere üst üste....
söyleyeyim ki...
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye baþlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparýrsan? peki ya uyandýðýnda o çiçeði elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
futbol yoruma acýk bir oyun ama.biz 4-2-3-1 oynuyoruz.sagbek alternatif sart.colman ve selcuga yerli genc bir alternatif sezer öztürk gibi.sol acýk direk oynucak adam lazým rekabet olmasý icin.forvete zaten bariz bir direk oynucak birde genc bir forvet murat tosun gelecek gerci.ama bunlar sene sonu transferleri.sen ortasahayý üclü yapmýsýn biz sadece þampiyonlar liginde öyle oynarýz.ondada ceyhun oynar.eleþtiri olarak algýlamada biraz elimizdeki oyuncularýn deðerini bilelim.yorumuna saygýlýyým görüþ farký.bence 4-2-3-1de ýsrar edilmeli.elimizdeki kadro tam buna uygun
7777777777777777777777777777777777
Konu Ilelioglu tarafýndan (18.12.2010 Saat 00:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...
En önemli avantajýmýz kazanmayý öðrenmemiz ve buna "alýþmamýz"
Her þeyi satýn alabilir, yerleþtirebilirsiniz kafaya ama bu alýþkanlýk kendiliðinden oluþur anca.
Ve þükür ki oldu.
Allah bozmasýn.
Amin.
Karabük,orta saha ve forveti iyi olan bir takým..iyi de koþuyorlar,gol de arýyorlar ama defanslarýnda Deumi dýþýnda dirençli adam yok..
Biz de maalesef golü geciktirip rakibe direnç veren bir takýmýz..Karabük iyi direndi..60. dakikadan sonra hem onlar hem de biz yorulduk..orta sahamýz o kadar çok koþmak zorunda kaldý ki son 20 dakika Selçuk bayaðý düþtü oyundan..ama biz yine de kondüsyon olarak ayakta kalan takýmdýk..Karabük hem orta sahada yaptýðý iyi paslarý ve kanatlardan yaptýðý akýnlarý býrakýp o yorgunlukla defansa kapanmak zorunda kalýnca,maç Tomiç'le aramýzda geçmeye baþladý..
Gol bir þekilde gelecekti ve geldi de..yolumuz þampiyonluk..
Emenike için bir þey söylemem mümkün deðil..bir þeyler yapacak diye beklerken sakatlanýp çýktý..sanýrým lifi attý..geçmiþ olsun ona ve Trabzonspor puan kaybedecek diye ekranlarý baþýnda bekleyenlere..![]()
Herkese Merhaba
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)