Büyük Patron güzel![]()
Ikinci yari 2-3 malubiyet gelsin ben o zaman görürüm lakablari.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Has taraftar.
"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Adam gibi Adam Şenol Güneş![]()
buca maçının sonrası taraftar hocayı tribüne çağırdı imparator diye tezahürat yaptılar daha sonra takım otobüsüne koşan hocaya spiker sordu hocam imparator diyolar sizin için ne diyosunuz diye Şenol hocam cevabı veriyor imparator falan değilim bende onlar gibi bir trabzonspor taraftarıyım sadece şu an takımın teknik direktörlük görevini yürütüyorum. bu onurlu duruşu ve söylemleri çok hoşuma gidiyor hocanın Allah başarısını daim etsin
senol hoca sadece bir futbol adami degil ayni zamanda bir futbol entellektueli. o yuzden onu siradanlastirmanin bir manasi yok. imparator mimparator goygoycu istanbul medyasinin millete defolu mallarini cakmak icin kullandiklari egriti lakaplar.. senol hocanin bunlara ihtiyac duymayacak kadar kaliteli bir durusu zaten var..
fatih terimin impator diye anilmasi ile mahalle arasinda mac yapan cocuklarin kendini ronaldo messi rooney diye adlandirmasi ayni sey
Konu ESER tarafından (07.12.2010 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.
SOLMAYAN GÜNEŞ RABBİM inşallah sene sonunda da böyle güzellikler dolu sohbetleri nasip etsin.AMİN
Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!
Soyadı olsun Güneş.
-
her zaman önce Trabzonspor
'' hoca '' olsun sadece ' hocaaaa '' olsun
lakap falan gerekmez bence '' şenol hoca '' gayet güzel
pele good , maradona better , george best
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Buyukluk ve zeka lakab gerektirmez diye dusunuyorum.
Bence de sonuçta baba adam.Baba olsun.![]()
Kadir Has Üniversitesi
lakapa gerek yok diyen arkadaslarada katiliyorum ama o zaman fatih terimlen özdesmis imparator lakabi ilede cagirmayalim onu
benim teklifim
General
Ne lakabı yahu "Ruhu Yeter".![]()
I am titanium
General Şenol Güneş!
Kulübün her kademesinde yer alan büyük insana yakışır...
Hatta aslında Trabzonspor'un tek "MAREŞAL"ıdır Şenol Güneş...
General ya da Mareşal olabilir...
![]()
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Muhteşem bir ismi olan ve o ismi layıkıyla taşıyan bir insanın lakaba ihtiyacı yoktur.
Kısacası Şenol Güneş.(Nokta.)
ya şenol güneş "EFSANE" değil mi?
lakabı da efsane olmaz mı?
İmza...
evet haklısın. özür diliyorum. bruce lee'nin efsane filminden esinlenmiştim.
fatih terim gibi birine imparator lakabı takılıyorsa Şenol Güneş'e ne denmeli bilemiyorum. Şenol Güneş hocamız, fatih terim, mustafa denizli, ertuğrul sağlam, ersun yanal gibi isimleri cebinden çıkarır mendil gibi katlar tekrar cebine sokar. o sebeple hocamız uygun bir lakap bulmak imkansız.
Konu Tatar Kemal tarafından (08.12.2010 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
Fatih Terim ve Mustafa Denizli kolay olunmuyor. Hiç kusura bakmayın ama Şenol Güneş zor çıkarır onlar gibilerini cebinden -hocalık anlamında-. Yani şu ülkede Fatih Terim ve Mustafa Denizli gibi adamları ezmeye çalışıp Şenol hocayı göklere çıkarma zihniyetini anlamıyorum. Bence hepsi belli bir kalıbresi, saygınlığı olan isimler. Fatih Terim, Mustafa Denizli, Ersun Yanal, Ertuğrul Sağlam da bu ülkede yetişmiş iyi hocalardır. Elbette Şenol hoca da iyi bir hocadır. Belki insanlık ve karakter olarak diğerlerinden farklıdır. Ama eğer olgu hocalık ise bence birbirlerinden farkları yoktur. Kendilerini kanıtlamış isimlerdir.
Fatih Terim ve Mustafa Denizli'yi bende hiç sevmiyorum. Ama adamların kariyerindeki başarıları görmezden gelemiyorum. İyi veya kötüler? Bilemem. Ama dosyalarında başarılar var.
*
Şenol hocaya bir lakap şart mı? Alex Ferguson lakabını hizmetlerinden ötürü "Sir" olarak aldı. Arsene Wenger'in yok lakabı, Mourinho'nun yok, Ancelotti'nin, Lippi'nin hiçbirinin lakabı yok. Bence lakap şart değil. İstikrar şart.![]()
Konu ilhan tarafından (08.12.2010 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Sen de doğru den İlhan'ım
e Abi yukarda Tatar'a katılıyordun ya dersen
Şenol Hocaya ben hep insani yönünden bakıyorum acayip saygı duyuyorum duruşuna.
Fatih Terim,Denizli gibi isimlere de hep antipatiyle baktığım için hocalıklarını unutuveriyorum,yoksa dediğin gibi hataya düşmemek lazım, birini övelim derken diğerini yok saymamak lazım.Ersun hoca ve Ertuğrul Sağlam'ı severim bu arada.
Olayı başlığa bağlayım
son paragrafın başlığa gerekli cevabı vermiş,aynen öyle![]()
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Karakter, adamlık, beyefendilik ,ahlak ,insanlık ve de daha sayamadığım bir çok meziyet bakımından FT ve MD , ŞENOL HOCAMın kesip attığı tırnak dahi olamazha diğer işlere karışmam ben halimden çok memnunum
![]()
Lakap mı ? BABA işte![]()
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)