Öncelikle Forumdaki arkadaslardan özür diliyorum. Ve tabii ki moderatörlerden, kurallara aykiri oldugunu bilmeme ragmen onlardan özür dileyerek izin istiyorum. Trabzonspor'u pek baglamayan ama beni Trabzonspor baglantisi nedeniyle oldukça yakindan ilgilendiren bi istegim olcak sizlerden.
Adapazarinda oturuyorum,25 yasindayim ve Okulum nedeniyle 3 yil Trabzonda kaldim.Ismim adem. Hepiniz kadar Trabzonspor asigiyim.Her Türk genci gibi evlilik çagina gelmis bulunuyorum.Trabzonda Okurken tanistigim bir insanla evlilik hazirligi yapiyorum. Eeee bize ne bundan? diyeceksiniz. BJL ile Istanbulda oynayacagimiz maçta hayatimdaki en büyük 2 aski bir araya getirmeyi planliyorum, Istanbul'daki Trabzonsporlularin ve BMN üyelerinin de yardimiyla. Daha önce sadece bir pankart önerim daha olmus ve o da maçlarda kullanilmisti Yine bir BJK Maçinda (Yalnizca Köpeklerin Dünyasi Siyah-beyazdir)Simdi, Sevdigim ve evlenmek istedigim insana Diger büyük askim Araciligi ile bir teklif iletmek istiyorum. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
Herkesten Tekrar özür diliyorum. Simdiden Tesekkürler.
Yorum