Bu gün HAber programlarindaAtatürkün fb lilergs liler ve bjk lilar tarafindan paylasilamadigi muhabbeti geçti.
Bende düsündüm birde size sorayim dedim Acaba yasasaydi hangi takimi Tutardi diye.
4-0 yenikken Türkiye liginde vezir olup avrupada rezil olmayi isteyerek Sampiyon fb diye bagiran taraftar arasinda olabilirmiydi?
Yada ona o bir batili egitimi almis batili felsefesine sahiptir diyen Bati özentisi saray mekteplisi gs yi mi tutardi.
Yada her olayda bu ikisinin pesine takilan onlarin yardim ve yardakçisi Bjk li mi olurdu.
Yokluklarla Bir milletin varolus mücadelesinde önderlik eden Mustafa Kemal Pasa acaba Batici, sömürgeci, lobici, bir takimi tutmayi yeglermiydi diye sormak bile ayip olurdu.
Atatürkün bu üç takimdan herhangi birini tumasinin hiç bir resmi kaydi yokken, Futbolun sahada nasil oynandigini ögrendiginde Kurmaylik isteyen bir spormus diyen, sporcunun ahlaklisini seven Önderimizi bu adamlar nasil sahiplenmeye çalisiyorlar.Onun arkasina saklanacaklar onun hesabindalar.
Atatürkün taraftari olan takim onun fikirlerini anlamis vede özümseyerek onlara dogrultusunda hareket eden bir takim olmalidir.
Bu takimin da Üç ezikler olmadigi kesindir.
Siz nedersiniz.
Edited by: smertkan
Yorum