Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe maçindaki taraftarimiz..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe maçindaki taraftarimiz..

10 yildir maçlara giderim ve gördügüm en iyi Trabzonspor taraftari buydu galiba.Gerçekten herkes son gücüne kadar takima destek oldu bazi istisnalar hariç.Belki takimi fazla görememenin verdigi hasret,belki az kisinin organize olmakta çok sikinti yasamamasi ama gerçekten çok iyiydi.

Ben diyorum ki Avni Aker'in yarisi bu maçtaki taraftar gibi destek verirse,oradan kimse puan çikartamaz !!

Peki ne yapmamiz gerekiyor??Edited by: oflee61
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

evet bende çok eglendim,bilen bilir beyazli çok kötü oldu ama yüz ifadesi hala aklimda[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

ben bu beyazli muhabbetinden bise anlamadim yaw[img]smileys/smiley4.gif[/img]
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Maçta beyaz mont giymis bi fenerli vardi.El kol hareketleri ile dikkat çekince bi tribün dolusu güzel sifatlar layik gördük ona..

Konu ile ilgili görüsü olan yok ama galiba [img]smileys/smiley17.gif[/img]
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Ben diyorum ki Avni Aker'in yarisi bu maçtaki taraftar gibi destek verirse,oradan kimse puan çikartamaz !!

Olumlu yorum yapicaktim sizin için ama bu yazinin ucubize dokunuyor.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: Oflu144

Yorum

Oflim ne fark eder ucu da sonu da bizim degil mi ?
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Maçta beyaz mont giymis bi fenerli vardi.El kol hareketleri ile dikkat çekince bi tribün dolusu güzel sifatlar layik gördük ona..

Konu ile ilgili görüsü olan yok ama galiba [img]smileys/smiley17.gif[/img]
              onun [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Maca giden taraftarlarimizi tüm icten dileklerimle tebrik ediyorum. Helal olsun sizlere.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

maça giden bütün taraftarlarimiza tesekkürler. [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

Demek istedigim bunu tüm maçlara ansil yayariz.Avni Aker'de gittigim hiçbir maçta ben bu kadar bagirmadim mesela.Niye?? Arkadan bi amca bagiracak evladim otur yerine..

Maraton bise bagiracak,kale arkasi baska bise bagiracak..

Nasil düzelecek bu?

Yorum

Hepsinehelal olsun.Insallah Karagümrük maçinda daha iyi olacak.Fener maçi olmadi ama Vefa stadinda yerimi alacagim insallah.Edited by: bordox
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

insanlarin bagirarak ''yerinde'' bagirarak takimi motive edebilecegini bilmesi lazim yoksa bedava biletle olacak is diil bence..

Yorum

evet mesela hakem kararlarina ani tepkiler,takim yavasladiginda tempolu tezahüratlar v.s..

Yorum

90 dakika boyunca sen sampiyon olmasanda tezahüratinin takimi uyutmaktan baska bir ise yaramadigini anlamasi gerek taraftarin. Maçtan önce bagirmanin yersiz oldugunu, pozisyona ve oyuna göre sekillenen bir tribün organizasyonunun olmasi gerek. Besiktas seyircisi gibi takim gol yemek üzereyken kartal gol gol gol demek yerine o anda isliklayarak olur bu. Maçi izleyerek tezahürat yapilmasi gerekir, ingilterede bir tane adam ayakta degil ama pozisyona göre tepki verdikleri için takimla uyum halinde bir görünüm sergiliyorlar ve hem taraftar, hem takim hem de tv izleyicileri daha çok keyif aliyor. Bilinçten geçiyor is bence, maçin 1 saat öncesinde stada girip davul tokmagini saga sola firlatarak olacak is degil bu, çok daha ince zeka isteyen biris, Türkiyede tribünler genelde rantçilarin elinde, o yüzden simdilik biz ne yapabiliriz konusunda tereddütlerim var...

Yorum

maca giden tum arkadaslara tesekkurler.hele o susstu ibneler diye bagirmaniz var ya mest etti beni.bogaziniza saglik

Yorum

Çalışıyor...
                              X