Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kasýmpaþa Taraftarýnýn Saldýrýsý

M.S.SOFU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Standart Kasýmpaþa Taraftarýnýn Saldýrýsý

arkadaþlar kasýmpaþa taraftarý taksimde bjk maçý öncesi bir müzik grubunu dövmüþ...

hemde suçsuz yere

hemde içlerinde bulunan bir kadýnýda dövmüþler...

mutlaka bu durumunda bir savunmasý olacaktýr ama eðer durum böyleyse bence bu insan olmayan mahluklarýn baþlýðý hemen kaldýrýlmalý...

buyrun efenim ekþi sözlükte kendi aðýzlarýndan anlatýlan durum:

maalesef, hiç beklemediðimiz bir anda, hiç olmadýk bir nedenle baþýmýza gelebilecek ve hayatýmýzda hiç hesaplanmamýþ bir tehdit olarak önümüze dikilebilecek olaydýr.

8 kasým gecesi, model grubunun müzisyenlerinin de baþýna gelmiþ olaydýr.

kendi kalemlerinden çýkan yazýyý aynen aktarýyorum:

öncelikle þunu söylemeliyim: iyiyiz. vücudumuzdaki çeþitli morluklar ve ezikler dýþýnda hiçbir problemimiz yok. ortopedist kuzenimi de aradým rapor verdim tehdit oluþturacak bir durum da yok. dakika dakika rapor alýyor benden zaten. kýrýk-çýkýk, kýsaca risk oluþturan hiçbir durum yok. yani telaþlanmanýzý istemiyorum.

þimdi olayý anlatmaya geçiyorum:

yaklaþýk iki saat önce, davulcumuz aþkýn, vokalistimiz fatma ve ben galatasaray'daki stüdyomuzda kayýtlarýmýzý bitirmiþ eve doðru yola çýkmýþtýk. gayet neþeli ve heyecanlýydýk. istiklal'deki mc donald's ýn oraya geldiðimizde yaklaþýk 50-60 kiþilik bir kasýmpaþa taraftar grubu "beþiktaþ ananý s.kmeye geldik!" þeklinde baðýrarak caddede yürüyordu.

o noktadan sonra geliþen olaylar nasýl geliþti inanýn çok net analiz edemiyorum. ön sýradaki 4-5 kiþilik bir grup arkamýzda artýk bir beþiktaþ'lý mý gördü, yoksa benim altýmdaki siyah-beyaz eþofmana mý takýldýlar bilemiyorum. </span>

bakýn arkadaþlar abartmýyorum, en az 50 tane gözü dönmüþ adam, size þu an tarif edemeyeceðim bir þiddetle bize vurmaya baþladý. inanýn aðzýmýzdan ne tek bir kelime çýktý, ne adamlara bir bakýþ attýk. sadece üzerimize öldürmek için gelen 50 tane adam gördük.

öldürmek için vuruyorlardý arkadaþlar. insan evladý, býrakýn insan evladýna, önündeki boþ kutuya bu hýrsla, bu kuvvetle vuramaz.

arkadaþlar, hepsini geçtim. biz iki tane adamýz. evet buraya kadar bile "insan" olanýn aklý almýyor. yanýmda 1.55 boyunda 45 kilo bir kadýn var. aklýnýz, dimanýz alýyor mu a dostlar?

ne "abi bizim bir alakamýz yok" demeye takatiniz var, ne de bunu duyacak adam. ortada durumu fark edecek ne bir polis var, ne de onlarýn biz ölmeden bizi kurtarmasýna yetecek zaman.

ben fatma'nýn üstüne kapaklanmýþ kaçýrmaya çalýþýrken, tam birileri dolu bir bira þiþesini aþkýn'ýn sýrtýnda patlattýðý sýrada mc donald's dan insanlar bizi içeri çekti, ben fatma'yý yaka paça içeri fýrlattým ve kapýlar kapandý.</span>

arkadaþlar eðer bizi kurtarmasalardý, size teminat veriyorum ölmüþtük. hiç þansýmýz yoktu. inanýn durumun þokuyla abartmýyorum. ben kimsenin kimseye böyle vurduðunu görmedim hayatýmda. ben böyle bir þeye tanýk olmadým.

þimdi, eminim þu ana kadar bir çoðunuz yapmýþtýr, ama kendinizi benim yerime koyun.

istiklal caddesi.

istanbul.

2010.

saat 22:30

3 genç

üzerimizde provakatif hiçbir kýyafet yok.

aðýzlarýmýzdan çýkan tek bir kelime yok.

o tarafa bakmýyoruz bile.

beþiktaþ'lý bile deðiliz anasýný satayým!

ben takým tutmuyorum, maç bile izlemem ben!

50 tane gözü dönmüþ adam yalnýzca saf bir nefretle öldürmek için size vuruyor.

yanýnýzda canýnýzdan çok sevdiðiniz 1.55 boyunda 45 kilo bir bayan, sizin kalçanýza, göðsünüze, bacaklarýnýza, kafa tasýnýza, her yerinize gelen öldürmek amaçlý ve zaten ölümcül darbelerden nasibini almasýn diye kapaklanmýþ sadece "abi bizim alakamýz yok!" diye baðýrýyorsunuz.

ve sonra tesadüfen bir kaç kiþinin sizi açýk kapýdan içeri çekmesi sayesinde canýnýzý kurtarabiliyorsunuz.

benim yerimden düþünün.

þimdi beni bu insanlarý sevmeye kim ikna edecek?

beni bu "güzel" ülkenin "güzel" insanlarýný sevmeye kim ikna edecek?
    bu insanlar ezilmesin diye eylem yapmam için beni kim ikna edecek?

sevdiðimin istanbul'unu temiz tutmak için ben motivasyonu nereden bulacaðým?

ben bu ülkeye neden emek vereyim?

ben, bu insanlarýn teker teker, istisnasýz, sorgusuz sualsiz katledilmesine neden karþý çýkayým?

býrakýn bana, "aslýnda onu oraya getiren þartlarý tartýþmak lazým," ayaklarýný.

sen orada deðildin. orada ölmek üzere olan bendim, ben. sebepsiz yere. yok yere. ben müzisyenim. ben albüm kaydediyorum. ben üniversite öðrencisiyim. ben 23 yaþýndayým. ben hiç suç iþlemedim. ben kimseyi kýþkýrtmadým.

bana bu insanlarýn neyini savunacaksýn?

ben neden bu insanlarý öldürmek istemeyeyim?

bana bunu açýklayýn.

ben neden bu insanlarýn benimle eþit olduðunu düþüneyim.

neden yaþama haklarý olduðunu savunayým?

iþte ilkin böyle düþündüm. aslýnda hala da biraz böyle düþünmüyor deðilim.

her þeyi býrakýp kaçmak istedim sadece.

hiç kimse hiçbir þey için deðmez dedim.

hele bu ülke. hele bu insanlar.

býrakýn bana "geri býraktýrýlmýþ" ayaklarýný, dedim.

onlar bu ülkedeyse ben de bu ülkedeyim.

ben onlardan çok daha fakir büyüdüm.

ben onlardan çok daha fazla ezildim. bunlarý kuþkusuzlukla söyleyebilecek kadar sert geçti çocukluðum benim.

bu insanlar daha geçen günlerde, þehit anneleri için imza toplayan adamlarý dövdüler. evet yine kasýmpaþa taraftarlarý.

bugün rastgele 3 genci öldürmek istediler?

biz bir grup genç olarak, çok ciddi çevreci-aktivist bir hareketin teorik altyapýsýný oluþturmakla meþgulüz þu aralar.</span>

þimdi beni devam etmeye kim ikna edecek?

bu insanlar için çaba sarf etmeye beni kim ikna edecek?

ama iþte!

bunlarý yazarken bile kendime inanmýyorum.

çünkü eminim, yarýn bin katý hýrsla sarýlacaðým o projeye. bir istiyorsam bin istiyorum þimdi. sebebini bilmiyorum ama öyle. içimden öyle geliyor iþte!

gece gece kafanýzý þiþirdim.

sadece neyle karþý-karþýya olduðumuzu, neyi deðiþtirmeye çalýþtýðýmýzý en çýplak gerçekliðiyle karþýsýnda nefes alýrken görmüþ birinin birinci aðýzdan düþünceleri bunlar.

þimdi iyi sayýlýrýz. biraz kas gevþetici, aðrý kesici aldýk.

vücudumun her tarafý mosmor, ezik ve çürük içinde.

sevgiler.

mor.

can temiz

link:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...da+dayak+yemek
    Konu M.S.SOFU tarafýndan (09.11.2010 Saat 15:58 ) deðiþtirilmiþtir.
    þimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacým var.çalýþma zamaný.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

kasýmpaþa kulübünden beklenen yanýt

Anasayfaya Dön // Ksk 1921 Özel
    Karakter boyutu :

Ýstiklal Caddesinde Ýstenmeyen Olaylar
    Dünkü Beþiktaþ maçýna giderken istiklal caddesinde istenmeyen olaylar yaþanmýþtýr.
    9 Kasým 2010 Salý 15 : 14

Beþiktaþ maçý içni istiklal caddesine çýkan taraftarlarýmýz arasýnda bir kaç kendini bilmez beþiktaþla baðlantýsý olmayan ve kendi yolunda ilerleyen 3 kiþiye amaçsýzca saldýrmýþtýr. Yanýnda arkadaþlarýyla yürüyen ve maçla ilgili hiç bir alakasý olmayan vatandaþa haksýz yere saldýran sözde Kasýmpaþa taraftarý olan ama Kasýmpaþamýzýn adýný böyle olaylarla kirleten kiþileri þiddetle kýnýyoruz. Olayda darp alan Can Temiz arkadaþýmýza ve arkadaþlarýna. Gerçek Kasýmpaþalýlar olarak özür diliyoruz.
    ekþi sözlükte konuyla ilgili baþlýk açan maðdur arkadaþýmýzýn yazýsýnýn altýna mesaj atan bazý yazarlarada burdan seslenmek istiyoruz. Bir kaç dengesiz insanýn yaptýðý olayý tüm Kasýmpaþaya yýkmak bu olayýn olmasý gibi ayýptýr..
    Bu tür olaylarýn önüne geçmek için elimizden geleni yapacaðýz. Olayda saldýrýya uðrayan arkadaþlardan tek tek özür diliyoruz...

Harun-61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    42

öncellikle, yazida müstehcen bir yer var. orayi düzeltelim lütfen.

onun disinda bu 50 kisiyi bulacaksin, yermisin yemezmisin....serefsizler ! ahmak insanlar.

.
    *
    * Aðýzdan çýkan söz muallakta kalmaz, ya sað tarafa yazýlýr ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamýný ALLAH adamý yapma Sanatý'dýr ~

Paksoy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uþak
    Yaþ
    40

Þerefsizler,bu tipler yanýnda kýz olan erkeklere kýl olan tipler heralde

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Alýntý Harun-61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    öncellikle, yazida müstehcen bir yer var. orayi düzeltelim lütfen.

onun disinda bu 50 kisiyi bulacaksin, yermisin yemezmisin....serefsizler ! ahmak insanlar.

.
    tamamdýr düzelttim o kýsmý

kusura bakmayýn,dikkat etmedim...

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

ve arkadaþlar iþin garibi þu ki

*bu haber hiçbir basýn yayýn organýna yansýmadý,

*bu olayda saat daha 22.30 olmasýna raðmen bizim milyarlarca paralarýmýzla geçinen ve bizi koruduðu söylenen fakat her olayda en geç gelenler olan polis hatta ''minicooperlý polisler'' nerede?

*acaba bu dayak yiyen arkadaþlarý orada dükkanýn içerisine çeken olmasaydý 3 kiþi b.k yoluna mý gitmiþ olacaktý,21. yy da hala insan hayatý bu kadar ucuz mudur?

*farz edelimki bu arkadaþlar ölmüþ olsaydý bu ayýp bir özürle saklanacak kadar küçük müdür?

*bu memlekette bir þeyin haber olmasý için illa birinin ölmesi mi gerekiyor

*hatta ve hatta bu toplumsal cinnetin sebebi nedir?

sonra yukarýda denildiði gibi gel bu ülkenin insanlarýna hizmet et.

hepsini süründürüp iþkence edeceksin,her ilde ohal uygulayacaksýn...

bu ülkede bütün geliþen olaylar bu toplumun insanca yaþamasýný bilmediðini gösterir.

ha iyi insanlar mý?

týpký kutsal kitabýmýzda dediði gibi ''kurunun yanýnda yaþta bazen yanabilir''

bkz.helak olma olayý

Since1912KsK - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

2 sezon önce stadda gerekeni yaptýk hepsi kaçtý geçen sene istanbuldaki play off'larda istiklal caddesinde yürüyen karþýyaka formalý insanlara 20 - 30 kiþi saldýrdýlar haberleri malesef geç aldýk her zaman yaptýklarý iþtir bu kasýmpaþalýlarýn türkiye kupasýnda eþleþtik maç burada bakalým buraya gelmeye yürekleri var mý ? haberi görünce hiç þaþýrmadým resmi siteden yapýlan açýklama tamamen traþ kasýmpaþalý ergenlerin her zaman yaptýðý iþ.

Nereden
    Artvin

Ayýptýr yeminle...

Malesef bütün taraftarlar gruplarý içinde böyle magandalardan çok sayýda var... Kendilerini hiçbir platformda ýspatlayamamýþ, eðitimsiz, böyle gruplarda kimlik arayan, ne olduðu belli olmayan kiþilikler. Böyle sorunlarýn tüm sebebi sosyal psikoloji...

Bir kaç kiþinin yaptýðý terbiyesizliði tüm klübe yýkmak da yanlýþ tabi...

Eðitim þart!

Misina - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Olayý yapan Trabzonlular olsa Linç Kampanyasý baþlardý.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
    Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu

sessizkral_1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    42

Bu sadece kasýmpaþa deðil bütün taraftar gruplarý için geçerli.

"TOPLULUK" psikolojisi ile önüne gelene saldýran tipler halk dilinde Holiganizm.Bu tip adamlar yanlýz baþýna yürürken adým atmaktan korkarlar.15-20 kiþi olunca aslan kesilirler.
    Sanýlmasýn Yine basmýþ onu bunaltýlar,Yanýlmasýn öyle dalga geçen yabancýlar...tek ve gerçek aþk Trabzonspor

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Salak bunlar.
    Vallahi salak.
    Yani orada bulunan 3 kiþi bjk ile alakalý olsaydý bu tarz bir olay gayet normal ve yerinde olacaktý.
    Bir de birkaç kendini bilmezmiþ olayý yapan. Yahu o bir kaç kendini bilmeze "Hoop" diyecek kaç kendini bilir vardý orada ki olayý Ýstiklalde yürüyen kasýmpaþalýlara yýkmayalým.

Dangalak bunlar, gerçekten sorunlarý var bu insanýmsý mahluklarýn.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

çocuklar akþam ntv ye çýkýcaklarmýþ ekþi de ki baþlýktan edindiðim bilgilere göre

olayý iyice öðrenir baþlýðý deðiþtirmek gerekirse deðiþtiririz arkadaþlar

Burçak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    46

yazýklar olsun be
    2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Hatay
    Yaþ
    38

Trabzonspor'a gelince dostuz diyorlar masum insanlara gelince hayvanlaþýyorlar onlarýn hepsi GFB(Genç Fenerbahçeliler) üyesi zaten oldum olasý sevmedim kasýmpaþa yý

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

kasýmpaþalýyým ve de bundan hiç de gocunmam.

lakin bu olaydan sonra, olayý ve içeriðini iyice anlayamayanlar (beyinleri o kadar çalýþmýyor sanýrým) suçu kasýmpaþalýlar’a atmýþlar. yani; demek istemiþler ki, "bu kasýmpaþalýlar kýro, medeniyetin ne olduðunu bilmeyen, cahil, eðitimsiz, barbar insanlar sürüsü." gayet net anlaþýlýyor bu tanýmý yapmaya çalýþtýklarý ama onlar maalesef sýnýrlý kapasiteleriyle olaya baktýklarýndan gerçeði göremiyorlar. ben de göstermeye çalýþacaðým. bu yüzden bu insanlara þu üç soruyu soruyorum:

1. 14 mayýs 2006 denizlispor fenerbahçe maçýndan sonra, son maçta giden þampiyonluða öfkelenen bir grup fenerbahçe taraftarý baðdat caddesi’nden o an geçmekte olan ve aracýnýn içinde sarý kýrmýzýlý galatarasay bayraðý olan birisine saldýrmadý mý? arabasýna vurmadýlar mý? ne diyeceksiniz?
    2. 24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçýna giden galatasaray taraftarlarý zincirlikuyu metrobüs duraðýnda gördükleri fenerbahçe formalý vatandaþa üstelik ufacýcýk çocuðu yanýndayken saldýrmadýlar mý? linç etmeye kalkýþmadýlar mý? ne diyeceksiniz?
    3. 19 eylül 2010 fenerbahçe beþiktaþ maçýna giden beþiktaþ taraftarlarý metrobüste gördükleri fenerbahçe formalý ve de atkýlý taraftarlarý metrobüsün içinden alarak dövmeye çalýþmadýlar mý? metrobüse zarar vermediler mi? ne diyeceksiniz?

þimdi kasýmpaþaspor taraftarlarýnýn bu yukarýdaki taraftarlardan bi farký var mýdýr? yoktur. (vardýr diyenin beyninden þüphe ederim) peki neden genelleme yapýlmaya çalýþýlýyor? neden suç tüm kasýmpaþalýlara mal edilmeye çalýþýlýyor? semt takýmý olduðu için ve de kasýmpaþa’yý yaftalamanýn daha kolay olmasýndan dolayý. (bir de baþbakan faktörü var. oraya girmiyorum. merak eden varsa oyumu da vermedim.)

peki o zaman. “onlar üç büyüklerin taraftarý ama. onlar sabit bir yerde oturmuyor ki. her semtten insan var orda” diye düþünen kýsýr beyinlere de þöyle bir örnek veriyorum:
    17 mayýs 2010 kasýmpaþaspor karþýyaka maçý dönüþü (ya da gidiþi) karþýyaka taraftarlarý uþak yolunda ilerleyen iki kiþinin bindiði motosiklete el ve kol hareketi yapýyorlar ve sonrasýnda ise içlerinden biri þarap þiþesini fýrlatarak birinin ölümüne, diðerinin yaralanmasýna neden oluyor. þimdi ben “karþýyaka için modern bir yer, ekonomik açýdan geliþmiþ, eðitimli insanlar yaþýyor” diyen birine “hadi caným paralý magandalar, görgüsüzler, eðitimli cahiller sürüsü orda yaþýyor” desem ve yukarýdaki örneði versem ne olur? ayný þey olmaz mý? birkaç holiganýn, kendini bilmezin yüzünden tüm karþýyaka’yý suçlamak mantýklý mý? o zaman aynýsý benim semtime de yapýlamaz. yaptýrtmam.

bu olay holiganizm ve fanatizmin getirmiþ olduðu bir þiddettir. maalesef illet haline de gelmektedir. çünkü toplum olarak þiddete meyilliyiz. her yerde, her þartta, her zaman karþýmýzdakinin kim olduðuna, ne söylediðine, ne düþündüðüne, nasýl davrandýðýna bakmaksýzýn þiddet uyguluyoruz. çözümü þiddette arýyoruz.

bu holiganizm ve onun getirdiði þiddet ortamý þu tezahürat tribünlerden silinmedikçe dinmeyecektir:

“futbol þiddettir
    futbol holiganlýktýr
    futbol adam býçaklamaktýr.”

not : taksim’e de (yani istiklal caddesi aslýnda kastedilen) bu kadar yüklenmeyin artýk. 1930lu, 40lý yýllarda takým elbisesiz, kravatsýz çýkýlmayan ve kravatsýz çýkanýn ayýplandýðý yer de taksim’dir, bombalarýn patlatýldýðý, insanlarýn þiddette maruz kaldýðý ve öldürüldüðü yer de taksim’dir. yani taksim hep ayný taksim’dir, deðiþen insanlardýr.

not 2: "marjinaller dayak yiyor" meselesi deðil bence. taksim'de bir sürü marjinal var. piyango yapýp onlara saldýrmadýlar herhalde. ben olayý siyah beyaz eþofmana baðlýyorum.

þiddete maruz kalan arkadaþlara da büyük geçmiþ olsun.

saygýlar…

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Not: Geçen haftalarda Trabzon'un bizi yendiði 7-0 maçta stat dýþýnda kalan Trabzonsporlu bir öðrenciyi stada sokan ve aramýzda maçý izlettiren biriyim. Bir camiaya laf söylerken genelleme yapmayýnýz. Düþman kazanmak kolay peki dost ?

Hürgün Aygün - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    27

Rezillik bunlarýn yaptýðýna hayvanlýk dersek çok net söylüyorum hayvanlara hakaret olur.
    Kadir Has Üniversitesi

SEDAT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

- Kasýmpaþa'nýn Kaçýncý Hayvanlýðý Sayamýyorum artýk...

- Eðer Bizim Maçtan Sonra Olsa Trabzonlu Barbarlar Diye Baþlýk atýlýrdý...

- Müzik Grubuna saldýrmýþlar , adamlarýn Üstünde Hiçbir Ýþaret Bile yok , Hayvanüstü Herifler Tek Kelimeyle...
    Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & Þahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMÝZ82

SEDAT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

Alýntý kasimuctas Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Not: Geçen haftalarda Trabzon'un bizi yendiði 7-0 maçta stat dýþýnda kalan Trabzonsporlu bir öðrenciyi stada sokan ve aramýzda maçý izlettiren biriyim. Bir camiaya laf söylerken genelleme yapmayýnýz. Düþman kazanmak kolay peki dost ?
    - Ya sen Neyi Savunuyosun Geçen sezon ve Bu Son Maçta Bize ettiðiniz Küfürleri Herkes Biliyor...

- Sapanca 3.Ligdeyken 2.ligde Olabilir , Kasýmpaþayla ayný Gruptaydý Oynayan arkadaþalrýmýn anlattýklarý þeyler Dudak Uçuklatýr...

- Ondan sonra Birkaç Kendini Bilmez Oluyor , Tabi ya Ne Güzel Mazaret...
    Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & Þahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMÝZ82

Murat GENEL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Ýstiklal bizim kalemizdir gibisinden laflar ediyodunuz bizim maçta Ýstiklalden yürüyerek stada gittik bi tane ''delikanlý'' çýkmadý karþýmýza..Bizim tribünden bilet almayýn sizin zararýnýza olur dediniz 3 blok bilet aldýk..Gittiniz 60 yaþýnda adama gider yaptýnýz o da altta kalmadý hani neyse KSK sizi bekliyor..

Özkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    39

Alýntý M.S.SOFU Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kasýmpaþa kulübünden beklenen yanýt
    Ýstiklal Caddesinde Ýstenmeyen Olaylar
    Dünkü Beþiktaþ maçýna giderken istiklal caddesinde istenmeyen olaylar yaþanmýþtýr.
    9 Kasým 2010 Salý 15 : 14

Beþiktaþ maçý içni istiklal caddesine çýkan taraftarlarýmýz arasýnda bir kaç kendini bilmez beþiktaþla baðlantýsý olmayan ve kendi yolunda ilerleyen 3 kiþiye amaçsýzca saldýrmýþtýr. Yanýnda arkadaþlarýyla yürüyen ve maçla ilgili hiç bir alakasý olmayan vatandaþa haksýz yere saldýran sözde Kasýmpaþa taraftarý olan ama Kasýmpaþamýzýn adýný böyle olaylarla kirleten kiþileri þiddetle kýnýyoruz. Olayda darp alan Can Temiz arkadaþýmýza ve arkadaþlarýna. Gerçek Kasýmpaþalýlar olarak özür diliyoruz.
    ekþi sözlükte konuyla ilgili baþlýk açan maðdur arkadaþýmýzýn yazýsýnýn altýna mesaj atan bazý yazarlarada burdan seslenmek istiyoruz. Bir kaç dengesiz insanýn yaptýðý olayý tüm Kasýmpaþaya yýkmak bu olayýn olmasý gibi ayýptýr..
    Bu tür olaylarýn önüne geçmek için elimizden geleni yapacaðýz. Olayda saldýrýya uðrayan arkadaþlardan tek tek özür diliyoruz...
    "Özrü kabahatinden beter" dedikleri tam olarak bu açýklamadýr. Bu açýklamayý kaleme alan þahýs -ki bu noktada klavyeye rastgele basarak anlamlý bir yazý yazan þempanzeler aklýma geldi- beþiktaþlý olmanýn bir suç olduðunu ve beþiktaþlýlarýn dayaðý hak ettiðini söylemeye çalýþýyor.

Þimdi, bu olayda maðdur olan arkadaþlarýmýz silah taþýyor olsalardý ve kendilerine saldýran hayvan sürüsünü uzaklaþtýrmak için ateþ açsalardý (Saldýran köpekler taþla kovalanýr ama malum, Ýstiklal Caddesi'nde taþ bulmak zor) ve sürünün üyelerinden birisini öldürselerdi ne olacaktý? Bu hayvanlar insan olarak kabul edilecek ve "Bireysel silahlanma çok rerörerö" temalý saldýrýlarýn hedefi olacaktýk. Maðdur arkadaþlarýmýz kendi iþinde gücünde, silah taþýmayý akýllarýnýn uçlarýndan bile geçirmemiþ temiz insanlar olduklarý için az daha ölüp gideceklerdi ve biz bu vahþiliði "koskoca bir camiaya mâl etmemek" adýna olayý unutup gidecektik.
    Stand-upçý baþkan istemiyoruz!

Ýdris Toksoy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    39

Rakip takým taraftarý olmamalarýný,sadece giydiði eþofmanýn renklerinden ötürü saldýrýya uðramalarýný,haklý olmalarýný veya maðdur olmalarýný HEPSÝNÝ GEÇTÝM.
    Gücü yetmeyene veya gücü olmayana toplu halde saldýranlara hayatým boyu kin beslemiþimdir ve içimden ah etmiþimdir.Heleki saldýrýya maruz kalan arkadaþlarýn ahý sürünün hepsine yeter de artar bile.

Mayls - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    34

Olsa olsa insanlýk olur bunlarýn yaptýðý.
    Yoksa siz hiç gereksiz yere savaþ çýkartan hayvanlar gördünüz mü?
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Ahmet Baþkaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Hayvana hakaret etmeye ne gerek var .

Ýskender66 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    49

Olayý kimse tasvip edemez. Yalnýz bu olayý tüm Kasýmpaþalýlara mal etmek yanlýþtýr. Genelleme yapmak son derece yanlýþ olur. Her þehrin yada her kesimin içinden bu tür insanlar çýkabilir. Bazý arkadaþlarýn yorumlarýný okuyunca aðzým açýk kaldý. Sanki "bütün Kasýmpaþalýlar hayvandýr" manasýna gelen yorumlar yazýlmýþ. Olay utanç verici. Bazý yorumlar ise vahim..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)