Hiçbir oyuncunun kalmasi yada gitmesi taraftarin tavrina bagli degildir.Yönetim politikasidir.Sevgil genç arkadasim eger gerçekten bize bagli olsaydi,su anda takim bambaska görünümde olurdu.
ya arkadaslar bazen bu takimin kötü gidisinde taraftarinda suçu oldugunu düsünüyorum. çünkü bu büyük formaya yakismayan bazi futbolculari neredeyse taraftarimiz gönderecek seviyeye etirirken bir bakiyoruz hoooppp birileri çikip sahip mahip çikiyolar oyuncuya. oyuncuda tamam diyo ben kaliyorum. insaf insaf. zacik birlikte hareket edelim. Edited by: Momentus
Hiçbir oyuncunun kalmasi yada gitmesi taraftarin tavrina bagli degildir.Yönetim politikasidir.Sevgil genç arkadasim eger gerçekten bize bagli olsaydi,su anda takim bambaska görünümde olurdu.
halil ibo Nickli Üyeden Alıntı
aynen katiliuyorum,ve sayin adminler kapatsin bence
Kapatmaya gerek yok arkadaslar. Sonuç itibari ile ortaya bir düsünce atilmis ve yoruma açik. Taraftarinda bazi seylerde payi vardir ama oyuncunun gönderilmesi ve kalmasi yönünde çok agir bir baskisi olabilecegine çok ihtimal veremiyorum.
öyle olmasa gökdeniz fenere satilirdi. taraftardan çekinildigi için gökdenizi satamadilar.
mesela bugün kalkip fatihi türkiyede bi takima satmaya çalismaya kim cesaret edebilir? nerden destek bulur sonra.
Nasilki taraftar arasinda olabilen görüs ayriliklari yönetim ve camia içinde de vardir bu öyle hayret edilecek bir konu degilki.Bu bir arz talep meselesidir birazda....
zafercalikoglu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslarin dedikleri gibi fatih, gökdeniz, hüseyin niyesatilmadi???? ayrica burasi forum. saygi çerçevesinde herkes istedigini yazmali.
Bakin ben hiçbir zamn bir oyunuc hakkinda kötü yorumlar yapmadim
Trabzon tribünlerine gidin 3 grup göreceksiniz kale arkasi deniz tarafi çilginlar - kale arkasi karsi taraf erdogdulular ve maraton taraftarlar dernegi bu bikere ortadan kalkmali toplu sekilde hareket etmeliler bide bu baskanlik olayinda çok pisman olacakmisiz gibi geliyo bana yani atay baskani çok ariycaz galiba çünkü gelecek isimler tam bi rezalet trabzonsporum için...
Jackdaniels Nickli Üyeden Alıntı
Yerden Göge Kadar Haklisin Arkadasim
Aha Kac Gün oldu yönetim istifa edeli Nerde (Delikanlilar) Disardan Konusmak Cok kolay.
kardesim çok dogru söylüyosun hani nerdeler bi tane baskan adayi yok
EN BÜYÜK DEGIL TEK BÜYÜK TRABZONSPOR
yeni baskan adayi cikmayisinin sebebi yonetim olaganustu secim karari almadan once ortalikta yonetici adayi oalrak dolasanlarin uzum yemek degil bagciyi dovmek niyetiyle eylemlerini yaptiklarinin gostergesidir!
yeni baskan adaylarimiz hepsi birer cevher! birisi onbey yil once bu tkaimin yonetiminde bulunmus digeride istanbul belediyesinde stajini yapmis! yani bunlardan daha iyisi mi olur canim sizde!
daha dune kadar istanbul trabzon ayrimi yapan gruplar ortadan kalkmis ama yerine gelen gruplasma daha da tehlikeli...
Baskan adayi çikmayacagini düsünmüyorum, mutlaka çikacaktir ancak ortada dolasanadaylar bence Trabzonspor baskanligina çok da yakisanisimler degil... Zaten daha önceden de söylemistim, kendi kriterlerime uygun, budur dedirtecek bir baskan adayi da gelmiyor aklima maalesef...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)