Benim yetkim olsa ben açacaktim iyiki de acmissin.
Vahid hocayi disiplin anlayisindan ötürü kutluyorum.Bu disiplin bizi basariya götürür.
bunun için yeni bir basligin acilmasini uygun gördüm umarim kabul görür...
@bordox arkadasimiz yazmis :
-Bilgilerin dogrulugunu bilmiyorum ama böyle bir haber var.-
Trabzonspor'da 2 oyuncu kadro disi birakildi. Alinan bilgiye göre, bordo-mavili takimin teknik direktörü Vahid Halilhodziç'in istegi dogrultusunda Özgür Bayer ile kaleci Hasan Sönmez süresiz kadro disi birakildi.
Trabzonspor'un sag kanat oyuncusu Emrah Eren, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç tarafindan kadro disi birakildi.
Sabah yapilan idman sirasinda bütün oyuncularla teker teker tokalasan Bosnak teknik adam Vahid Halilhodziç'in elini Kürsat, Ibrahim Ege ve Emrah Eren sikmadi. 3 oyuncunun tepkisiyle karsilasan Bosnak teknik adam sok olurken, 3 oyuncunun Vahid Halilhodziç'in elini hafta içinde yaptigi açiklamalardan dolayi sikmadigi ögrenildi. Bordo-mavili futbolcu Emrah Eren'in Halilhodziç'e "Bize yalanci diyen bir hocanin elini sikmam, biz para için degil Trabzonspor'un basarisi için oynuyoruz. Burada hiçbir zaman da paramizi kosarak gidip almadik. Biz fedakerlik yaparak Trabzonspor'da bugüne kadar oynadik. Trabzonspor'un bu durumundan bizim mutlu oldugumuzu mu saniyorsunuz?" dedigi ögrenildi.
Bu konusmanin ardindan Emrah Eren'i odasina çagiran Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in oyuncu ile yaptigi görüsmeden sonra kendisine kadro disi kaldigini söyledigi ögrenildi.
Kaleci Jefferson'un sakat olmasi nedeniyle Çaykur Rizespor maçinda forma giymeyi bekleyen kaleci Hasan Sönmez'in de hafta içinde yapilan idmanda Vahid Halilhodziç'in 'Bu nasil top tutmaktir' diyerek azarlamasi, kaleci Hasan'in da 'Ben 13 yildir kaleciyim nasil top tutulmasi gerektigini biliyorum' demesi üzerine kadro disi kaldigi ögrenildi. Çaykur Rizespor maçi kadrosunda yer almayan Özgür Bayer'in de maç toplantisina katilmamasindan dolayi kadro disi birakildigi bildirildi.
vahid hoca kiyima basladi bence iyi yapiyor ancak kursat ve ibrahim ege neden kadro disi degil ? onu anlamadim
herkes saygili olacak yok öyle
Emrah da kadro disi
Takimizda Hasan Sönmez ve Özgür Bayer'in ardindan Emrah Eren de kadro disi birakildi. Buna göre bu oyuncu da diger iki futbolcu gibi PAF takimiyla çalismalara katilacak. Emrah Eren ikinci bir tebligata kadar A takimla antrenmana çikamayacak.
trabzonspor.org.tr
Hasan Sönmez ve Özgür Bayer kadro disi
Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić iki oyuncuyu kadro disi birakti. Buna göre Hasan Sönmez ile Özgür genel tavir ve davranislari gerekçe gösterilerek bugünkü antrenmana alinmadilar. Halilhodžić?in talimatiyla bu futbolcular ikinci bir tebligata kadar PAF takimiyla çalismalara devam edecekler.
trabzonspor.org.trEdited by: Efrasiyab
Benim yetkim olsa ben açacaktim iyiki de acmissin.
Vahid hocayi disiplin anlayisindan ötürü kutluyorum.Bu disiplin bizi basariya götürür.
Disiplin tabii ki güzel fakat çok fazlasi da adami sikar diye düsünüyorum.Özgür'ün pesinden o kadar kostuktan sonra verim alamamak bence üzüntülerin en büyügü.
aslinda yazacak çok sey var adi geçen futbolcularla ilgili ama nereden nasil baslanacagini bilmiyorum. diyecek tek bir seyim var:
isçi, kendisiyle isyerini nerede ve nasil konumlandirdigini çok iyi bilmeli.
özellikleisçi, ülkenin en çok kazanan isçi grubundansa ve isyeri de Büyük Trabzonspor camiasiysa...
Ya ben artik su saatten sonra herkese hak veriyorum.ortam gerilmis..herkes en az taraftar kadar stresli..Am oyuncular ses çikartmamali böyle tepkiler çok normal..oyuncular simdiye kada razarlanmaya hiç alismadilarmi?belkide o yüzden yeniliyoruz????teknik direktörümüzü kutlarim...Umarim onunla nice isler basaracagiz...Ve suna inaniyorum Vahid Halilhodžić hocamiz inanin bizden daha stresli...gerçekten varini yogunu ortaya koyuyor..bizden heyecanli..bu takimi ayakta tutmaya karali...oyuncular bazi laflara göz yümmali...üniveristede ki gibi ,hacalarimiza nasil laf yetistiremiyorsak (ki laf yarisina girersek okul bitmiyecek) o da öyle bence..sanirim yazi uzun oldu idare edin patladim artuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bende hocaya sonuna kadar guvenenlerdenim
bazi futbolcular Trabzonspor'da oynamanin büyüklügünü ve onurunu pek anlayamadilar gibi...
Vahid Hoca [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Allah bin kere razi olsun.Büyük hoca oldugunu belli etti.Ama inaniyom ki bunun dewamida war.Celaleedin,kürsat,insallah bunlarida yollarda alt yapidan 2 genç adam koyar oraya
Hocanin kimin için konustuklari belli oldu.Bunlar kadrodayken dünya kadar sikinti yasadik.Önemli olan yildizlar yokken is yapmak.ONLAR VARKEN ORADA BÜTÜN BASIT OYUNCULAR OYNAR.
obaa iste bu!.. Helal olsun sana Vahid hocam.. Disiplin sart.. yok öle beles... Bravo.. BravooOoO...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Iyi yapmis.Ben bu hocaya sonuna kadar güveniyorum
hasan aüzüldüm gercekten asil atilmasi gereken kürsat
bilmiyorum özgürü konusunda ne kdar hakli hoca ama ceza vermesi gerekiyorsa arkasindayiz hocanin....sahada top toplayicidan daha az kosan adama ihtiyaç yok hemde trabzonsporda hiç
Tebrikler Vahid Hocaya artik futbolculara yatmak yok ya adam gibi
oynarlar yada kapi disari atilirlar bizler isyerinde calismasak patron
bizi kovar Trabzonda da bazilari görevini yapmadigindan kovuldular hak
ettiler hele emrah bunu hak edenlerin basinda sivas macinda baliliyi
orada düsürüp sari kart alsa bu durumlar belki olmiyacaktir artik
galatasaraya mi gider nereye giderse gitsin
Tebrikler Hocam[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Tebrikler bea hocam sen bir numarasin disiplin sart ins. sadece bu sene degil uzun yillar senle çalisacagiz..
Harun Nickli Üyeden Alýntý
bu adami yildiran siz oluyorsunuz abi adam mehmet yilmazi sokuyor oyuna yuhluyorsunuz demeki kararina saygi duymuyorsunuz ne dediginizi bilmiyorsunuz
valla ben daha fazla topcunun kadro disi olmasini beklerdim
cunku ufukhan cok guzel bi ornek
takimi su an altyapidan topcularla takviye yapsinlar su an oynayanlarxdan cok daha iyidir.
hoca iyi ya klubün çikarlarini düsünüp koruyo yani[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ücüde trabzona bisey getiremeyecek futbolculardi...
emrah cikmis "biz Trabzona para icin oynamiyoruz" diyor- ya bukadar yüzsüz olunmaz ya, gecen sezon gsye gitmek icin orasini burasini yirtti..istanbul meraklisifutbolcularin Trabzonumuza faydalari olmaz zaten
hocaya destek verilmeli bu konuda artik birilerinin birseylr yapmasi lazimdi. ama bunu yapacak olan hocayida tutmak gerekir.
Vahid hoca gerekeni yapmis.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Darisi Diger Pisliklerin basina...
bravo vahid hoca temizlik için bahari beklemeye gerek yok.darisi III.hasan la i.ege nin basina...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Emrah ve Zögürün kadro disi birakilmasi anlasiliyor ikisinin de aldigi
ücretler çok yüksek hele de oynadiklari topa oranla benim korktugum
olay Trabzonspor çok da profesyonel olmayan bir klüp malesef insallah
yakinda diger futbolcular hocaya karsi bir ayaklanma yapmazlar zira
Türk oyunucusu çalismayi disiplini sevmez.Yönetim ve taraftar
kesinlikle hocanin arkasinda durmali destek vermeli hocaya...
Lazmafia Nickli Üyeden Alýntý
kilit nokta da bu iste. sikiyosa birsey getirecek futbolculari kadro disi biraksinlar. çocugu çombalagi ben de kadro disi birakirim ne var. takimda sike yapan adam bile var, el sikmayan kadro disi kaliyor. bravo valla.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)