Valla Abdurrahman müthiþ topçu en sevdiðim kanat tipi fizikli, hýzlý, driplingi var þutu var paslarý da iyi. Poyraz desen tam hayvan yerli Haaland gibi eleman.
7 numara atanamayan burak yýlmaz..
Attan inip eþeðe bindik!
bizim artvinli poyraz attý aferim yeðenim devam et böyle. buradan da dönmez herhalde maç 3. golü atmalýyýz.
3. gol bariz off-side. Nasýl bir VAR var. Komedi gerçekten. Ancak aferin çocuklar öyle böyle 3-1 öndeyiz.
''Küçük insanlar kiþileri, normal insanlar olaylarý, büyük insanlar fikirleri tartýþýr''Hyman G. Ricover
poyraz resmen onuachu gibi tank yýkýlmýyor her topu sakladý
abdurrahman talisca gibi maþallah ayaðý çok iyi hýzlý ve fiziði de yeterli
ikisi de u19 a fazla
YaÞaSýn CuMhUrÝyEt YaÞaSýN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Bu U19 takýmýnýn antrenörü kimdir ya. Samsun takýmý 4 tane adam deðiþtirdi 80 dakikaya kadar, biz 1 tane ancak o da 82 dakikada. Takým yoruldu, Samsun ataða geçti, gol geldi geliyor ancak biz kenardan seyrediyoruz.
A takýmda olan hastalýk her yere sirayet etmiþ, anlaþýlýr gibi deðil.
''Küçük insanlar kiþileri, normal insanlar olaylarý, büyük insanlar fikirleri tartýþýr''Hyman G. Ricover
son 10 15dkdir baski yiyoruz takimin yarisi bitmis yürümekte zorlaniyorlar, rakip daha diri
Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý
Özkan Sümer Akadamesi deniyor, öncesinden 30-40 yýlý yayýlan Trabzon futbolu denir yýllarca...Anlamak mümkün deðil. Ýlk deðiþikliði 82 dakikada yapan bir takým ki o dakikalarda
Samsun takýmý 4 deðiþiklik yapýp maça ortak olan golü de attýlar. Biz ise 90+2 de 2 ve 3 oyuncularý içeri soktuk.
Anlamý! Birbirinin alternatifi olmayan, fizikman, yetenek olarak yetersiz bir kadro vardý bugün sahada. Bugün diyorum çünkü takýmýn sakatlýk, formsuz oyuncu durumunu bilmiyorum. Ancak net olarak gözüken sahada 2 tane adam gördük: 1- Poyraz Efe, 2- Abdurrahman.
Tebrikler çocuklar gayet güzel bir maçtý. Abdurrahman ve Poyraz çok iyiydi. Baþka da bundan futbolcu olur dedirten kimseyi göremedim. Herkes yarým saat ayaðýnda tutuyor topu, korlemesine 3 kiþi arasýna giriyor, paslar hep kýsa kalýyor vs deðiþik bir þeydi.
SM-A346E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
son 10 dk çok baský yedik ben berabere biter diye düþündüm çünkü bitmiþti takým
hoca da uyudu 90 da deðiþti takýmý komple
poyraz-abdurrahman-ömer faruk
3ü nü beðendim sonlarda onlarda bitti tabi ama topu geriden taþýyacak kimse olmayýnca onlar da etkisiz göründü 10-15 dk
yine de tebrikler takým umarým yeni sezonda 3-4 isim a takýmla çalýþýr da kalýrlar
ayrýca
taha>onuralp
avcý da maçý izlemiþ ödül töreninde þuan ben de diyorum bizim takýmýn hocasý niye 90. dk ya kadar oyuncu deðiþtirmedi avcýnýn talimatý olabilir
oyuna sonradan giren 21 numaralý çocuk altyapýda torpilin kalmadýðýna dair söylemleri tartýþmalý hale getirdi nazarýmda. yani genç bir oyuncu için böyle þeyler yazmak istemezdim ama o yetenek setiyle Trabzonspor seviyesinde hele ki bir final maçýnda süre almasýný baþka þekilde açýklamak mümkün deðil.
La oðlum kupayý versene. Kouassi gibi yapýþtý kupaya
Tebrikler gençlere!
Soru A takýma kimin gireceði deðil. Soru bu gençlere kariyerlerinde nasýl yol gösterebiliriz.
Senelerdir bilmediðimiz duymadýðýmýz 3. Lig takimlarina gönderiyoruz oyuncularýmýzý. A takýmda Avcý yönetimi altýnda hiç süre verilmiyor. Bunlar doðru iþler deðil. Eskiden en azýndan kupada gençler oynardý.
Eskiden genç oyuncular ilk Trabzonspor'u tercih ederlerdi, kariyer yapmak için. Þimdi gençlerin kariyerlerinin baþlamadan bittiði yer oldu Trabzonspor.
Ömer Faruk, Zekeriya Berk sizi takip edeceðim hele bi en geç 2 sene sonra þu takýma girmeyin burada gömüþlü yorumlara eþlik edeceðim bu sefer.
"Doðru bir azýnlýk, yanlýþ bir çoðunluktan fazladýr."
Özkan Sümer
Paylaþýldýysa görmedim, benzeri yapýldýysa onu da bilmiyorum ama google'da Trabzonspor U19 aramasý yapýnca kupalý falan güzel bir görsel çýkýyor arama sayfasýnda.
Çok hoþuma gitti. Umarým olanca boomerlýðýmla sýradan bir þeye fazla anlam yüklemiyorumdur
https://g.co/kgs/QHmLm3V
https://www.61saat.com/trabzonspor-i...ip-tamamladi-1
Yayin yok sanirim
Zekeriya Bulut maþallah.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
U19 takimimiz su an Youth League'de Buducnost ile karsilasiyor. Ilk yari bitti. Poyraz 7. dakika penalti kacirmis.
54. dakika gol yedik.
55. dakikda gol attik. Durum 1-1
2-1 Poyraz.
Konu murmut tarafýndan (23.10.2024 Saat 20:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)