Farklý galibiyet sonrasý takýmýmýz Avni Aker'de baþarýlar..
Farklý galibiyet sonrasý takýmýmýz Avni Aker'de baþarýlar..
Kadir Has Üniversitesi
Yeni skorbordumuzun güzel skorlar göstermesi dileðiyle![]()
gerçek bir rakiple oynama zamaný.
ilginç
Bu haftayý rehavete girmeden atlatmalýyýz.
Maçta bireysellikten kaçýnýp takým oyunu oynamalýyýz.
habu galibiyet serimize
devam edelim
gençlerle
Þenol Güneþ varken artýk rehavet olmaz takým Sivas-Manisa bu 2 maçtan sonra akýllanmýþtýr baþarýlar Trabzonsporum.
Kadir Has Üniversitesi
Takým oyunu ve oyun disiplininden taviz vermezsek alacaðýmýz bir galibiyet özgüvenimizi daha da perçinleyecektir. Baþarýlar Trabzon'um =)
" Hayatýnýn anlamý senin bakýþ açýnda gizlidir. "
3 lüyü bozmayalým yeter..
Mario Alberto Kempes - El Matador
1-0 olsun bizim olsun![]()
![]()
Rehavete kapýlmadan iyi oyunla 3 puan.
Ýnþallah
OSCAR CARDOZO
Kesin kazanýrýz demek istemiyorum sonra kötü sonuçlar çýkabiliyor (Manisa maçý) o yüzden iyi oynayýp gol pozisyonlarýný atarsak kazanýrýz...
#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
Eveeett 0-7 güzel bir skor ama gelgelelim kurufasulyenin faydalarýna,manisa olayýna çevirirlerse bu maçýda o zaman temiz bir dayaðý hakederler...
kesinlikle Þenol hoca bu maa kendini yeteri kadar hazýrlamayaný kadro dýþý býrakmalý,ciddi bir iþin takipçisi olmalýyýz,zayýf paþaya fenerde 6 salladý...
Bugençler biraz farklý genelde ters geliyorlar bize ama açýk oynadýklarý sürece bize zorluk çýkaracaklarýný sanmýyorum normal þartlar altýnda![]()
'9'fatih tekke
Adalet topaldýr, aðýr aðýr yürür, fakat gideceði yere ergeç ulaþýr.
Cumartesi ve bir akþam maçý hayret federasyona.![]()
Kadir Has Üniversitesi
bu maç þu açýdan önemli bu maçý kazanýrsak (bursa deplasmanda ankaragücünü yense bile) bir sonraki hafta fenerbahçe-bursa maçý var ve biz konyaspor ile oynuyoruz.
10. hafta lider olabiliriz.
Ondan sonraki hafta gs yi kendi sahamýzda karþýlýyoruz(bursa deplasmana gidiyor hemde antalya deplasmaný)
ve 12. hafta bursa deplasmanýna gidiyoruz.
bu 2-3 hafta çok kritik sözün özü.
Ben inanýyorum gs yi kendi evimizde yeneriz bursadanda en kötü 1 puan alýrýz(yeneceðimize inanýyorum ama felaket tellalarýnýn hatrýna 1 puan diyeyim)
Üstelik bursa bu karþýlaþmalarýn dýþýnda þampiyonlar ligi maçlarýda oynayacak bu haftalarda.
Konu sessizkral_1 tarafýndan (17.10.2010 Saat 18:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Sanýlmasýn Yine basmýþ onu bunaltýlar,Yanýlmasýn öyle dalga geçen yabancýlar...tek ve gerçek aþk Trabzonspor
sivasý farklý yenince manisayýda farklý yeneriz sanmýþtýk ama yenildik .bu sefer öyle olmaz inþallah...
bu mac cok zor olacak. 1-0 olsun bizim olsun.
bu maci ve konyaspor macini kayipsiz atlatirsak avni akerde cimbomu lider takim olarak agirlariz.
avni akerdeki atmosferi düsünemiyorum bile ozaman.
genclerbirligi macindada taraftar takima sahip cikacaktir, böyle maclarin 3 puanini taraftar almasi gerekiyor. ekstra güc...
haydi Trabzonum bu sene olsun...
Manisa faciasý gibi olmayacaktýr inþallah.
Çünkü böyle bir hataya bir kez düþülmeli.
Baþlýðý Trabzonspor - Rehavetspor olarak deðiþtirelim..
Bu maçta rakibimiz yine rehavet..
rahavete kapýlmazsak çok kolay bir maç olur...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceðim!
ceyhun-colman-selçuk tan oluþan bir ortasaha... iyi motive olmuþ bir Trabzonsporun bu ligde yenemeyeceði takým yok... yeter ki rakibi ciddiye alarak kendi oyunumuzu oynayalým...
elbet bir gün... (belki yarýn, belki yarýndan da yakýn) ...PARAYA KARÞI EMEÐÝN SAVAÞI...
...KONSANTRASYON...
Gençler bizim kekimiz sorun yok ...
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Macin gunu ve saati gercekten de cuk diye oturmus, ayni gun saat 16.00'da da Tofas ile basketbol macimiz var.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)