Ewt arkadºalar bence bizim kaderimizi belirleyecek maç...Bizim için gerçekten de çok zor olacak Edited by: muratdinc
Ewt arkadºalar bence bizim kaderimizi belirleyecek maç...Bizim için gerçekten de çok zor olacak Edited by: muratdinc
Arkadasim ozur dilerim ama iyi takip etmiyorsun buralari heralde 2 gun once bu konu acildi rize macindan sonra acilmak uzere kapatildi bazen adminlere hak veriyorum isleri cok zor.
Ay degil mevsim degil 22 yil geçti sensizzz.
Ay degil mevsim degil bir ömür geçtim sampiyon olmadan
Keske böyle sevmeseydim agliyorum çagresiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Herkez kendi havasinda bende tey tey takliyorum kusura bakmayin[img]smileys/smiley17.gif[/img]
bu konu kapatilmisti tekrardan açilmasini anlayamadim[img]smileys/smiley5.gif[/img] önümüzde bir rize maçi var önce onukonussak daha iyi olur[img]smileys/smiley2.gif[/img]
zamansiz bi konu. zaten adminler kitlerler muhtemelen. yukardamurat dinç in yazdigi gibi kaderimizi belirleyecek bi maç olacak ama.
tarihi bi fark yiyecez simdiden herkese hayirli olsub.......
bu maç en asagi 5-0 biterde kardesim daha rize maçina 1 hafta varken tutup 2 hafta sonra ki maçin topicini açmanin anlami ne? yine 1-2 gün önce açilmisti bu da onun gibi kapanir. iste bizim sorunumuz bu. önünde ki 1 metrelik çukuru görmezlikten gelip 10 metrelik çukura hazirlanirsan.. ohoo ne diyim size
dediginiz dogru zamansiz açilmis ama madem açilmis kalsin çok zaman var ama tartisalim enine boyuna kilitlenmesin konu,,
bizim bu sezonun ilk yarisi için degil trabzonspor'un hayat bulacagi bir maç olacak rize maçini iyi degerlendirip butun çalismalari ve rize maçindan çikan sonuçlari iyi degerlendirip hazirliklari bu dogrultuda yapmaliyiz
vahit hoca her seyin farkinda,maçin önemininde bilincinde diye düsünüyorum henüz gelmesine ragmen hepsini taniyor
Biz ligi 13.bitirdigimiz ve çok kötü futbol oynadigimizdönemde bile FB'yi yenmistik unutmayin...
DeAgLeMaNyAq Nickli Üyeden Alıntı
arkadas senin dedigin dönemler çok eskide kaldi... son sezonlarda fenerin bize olan üstünlügü ortada. böyle bi durumda hiç sanmiyorum feneri yencegimizi.... umarin fazla atmazlar.
sevencan_oflu
Yeni Üye
[img]forum_images/blank.gif[/img]
Yer: Türkiye
Baglanti Durumu: Online
Gönderilenler: 123
tarihi bi fark yiyecez simdiden herkese hayirli olsub.......
Gönderen: 22-Kasim-2005 Saat 17:01 | Kayitli IP
tövbe de kardesim,,
fener kimdir yaaaaa bizi yencek[img]smileys/smiley7.gif[/img]
aaah ahh hiç solemk istemzdm bunlari ama hele kadikoyde tarihi fark yerz ifb den..
Tavuk gibi korkmak bize yakismiyor.Yeniliriz diyin,ama fark yeriz,kötü edecekler bizi de ne oluyor.?
Ayrica rakibe malzeme vermeyelim bu tür konusmalarla.
becede alir bi ...........yapistirir kendi sitelerine yazmayin bunlari,,Edited by: admin
bu maç gelince düsünürüz simdi zamani degil
her zamanki gibi Bogaziçi Üni.liler olarak maçtayiz. skor önemli deil. maçi iple çekioruz. Sampiyon Trabzon.... Ma
F.Bahçe-Trabzonspor
forever61 Yazdi:
çok erken açilmis bi baslik
Cafer Abi daha önümüzde Rize maçi var, o maçi geçelim,,senin basligi tekrar açariz..
rize maçindan sonra üstte belirtilen baslik açilacaktir.saygilarimla.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: admin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)