Arkadalar Karadeniz Teknik niversitesine vekalet yoluyla kayt nasl yaptrabilirim ya da vekil yoluyla ..?
Yaptramazsn kendin gitmen lazm demeyin de farkl bir durum var bilen birisi sadece bu iin nasl yapldn anlatabilir mi ?
-Konu ok nemli arkadalar bilen birileri cevaplarsa sevinirim..
Konu -Samet tarafndan (23.08.2012 Saat 13:13 ) deitirilmitir.
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Blent Arn harlarn kaldrldn aklad.. Hayrl olsun..
Yalnz 1. retim demi.. 2. retime indirim olsa bari..
Konu Sefa tarafndan (27.08.2012 Saat 19:51 ) deitirilmitir.
BordoMavi.Net
Forum Kurallarna uymayan mesajlar ltfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalm
ben dava aarm laa ne bu biz zamannda o kadar para dedikneyse gzel olmu.
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zaman gelince,elbet buluuruz..
Esas paray 2. retimden alyorlar zaten, 4-5 kat daha fazla para veriyoruz.1. retimden para almyorsun ama 2. retim aynen devam.Tamam daha dk puanla giriliyor 2. retimlere(puan 1. retime yetip 2. retim yazanlar da var tabi) ama birinden para almayp dierinden fahi para almak byk adaletsizlik.Tamamen kaldrma ama en azndan normal bir seviyeye ekilmeliydi 2. retim harlar.Ne kaldrlm anlamadm dorusu.2. retim harlarna zam yapmasalar bari..
''Belki hi birey yolunda gitmedi ama hibir ey de beni yolumdan etmedi." | ECG
bu harclar ne kadar?bizim burda bir ara 700 euro du ama tm tasitlar bedavaydi(Tren,Tranvay,Otobs)Simdi 250 Euro ya dst cogu eyaletlerde burda.
almadan, yorulmadan ve retmeden, rahat yaamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hrriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatrk
Argada bu konu nerelere dm byle.Ankara'daki niversitelerin (Ankara, Bakent, Gazi) letiim Faklteleri hakknda yeterli derecede bilgi sahibi olan vatanda var mdr?
![]()
teκ κarde dгogнeda uпiтed
Bugn snavda ocuklar Din Kltr ve Ahlak Bilgisi zecek miyiz diye sorup durdular. Hibir ey anlamadm bu iten. Bazs zd bazs zmedi yle ortada bir ey. Yahu zecein testi bilmeden snava nasl giriyorsun?
Gutta cavat lapidem non vi sed spe cadendo.
Aklnz varsa girmeyin snava mnava ya niversiteyi kazannca bi b.k olmuyor
ben kazandm senede 4 yada 5 derse ya giriyorum ya girmiyorum bi halta yaramyor anlcanz![]()
Snava girecek renktalara baarlar diliyorum. Stres yapmayn sakin ve dikkatli olun, in hedeflediiniz yerlerde bulunabilmeniz iin gzel bi snav olur ilk snav
Snava girecek renkdalara baarlar.
Trabzonsporluluk onuru bu ikenceyi yenecek !
Ne mutlu Trkm diyene !
Yarn son... nallah en hayrlsyla, alnmzn akyla atlatrz u sreci.![]()
snava girecek herkese baarlar son 1 snav kald zatenson 1 gn
benim girdiim sene gzmn nne geldi ne abuk gemi o kadar zaman
Gnll olarak bana rehberlik etmek isteyen biri var m? Tercihen Ankara'da okuyan, okumu...![]()
Evet genler sizdeyiz nedir durumlar![]()
BordoMavi.Net
Forum Kurallarna uymayan mesajlar ltfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalm
Yok mu anakkale'ye gelecek bu yl![]()
Trabzonsporluluk onuru bu ikenceyi yenecek !
Ne mutlu Trkm diyene !
u anda 1 kullanc bu konuyu grntlyor. (0 kaytl ve 1 misafir)