dusunmek bile istemiyorum
2 hafta sonra FB ile maç var simdiden hezimete hazir olun.FB nin Trabzonsporun bu halinden istifade etmek için elinden geleni yapacagini,Bu kadaro ile FB TUNCAY-Anelka-Nobre-Alex-Karsisinda bu takimin tutunamayacagini simdiden ilan ediyorum.Insallah FARK yemeyiz.
hüsrana 2 hafta kaldi demek dün diyar maçinda normalde yürümeyi bilmeyen adamlardan 3 gol yedik fener maçinda isimiz çok zor allahim bize kaldiramayacamiz yük yükleme
Yavas olun biraz maça daha 2 hafta var ya bu ne hiz...
rezil olmadan 1-0 2-0 yenilsek yeter.bu takimin neyine güvenecez ki.14. oldugum sene bile daha ruhluyduk..
[QUOTE=fener maçinda isimiz çok zor allahim bize kaldiramayacamiz yük yükleme[/QUOTE] [img]smileys/smiley1.gif[/img]
amin Edited by: ftunsal
[img]smileys/smiley1.gif[/img]uslanmazlaz Nickli Üyeden Alıntı
AMİN
Kalede Jefferson defansta Kürsat ortada hasan üçüncü ilerde de Mehmet gibi k.z..lar oldukça bu takim 5 degil 6 da yer.Gese den sonra artik bizim için de özel tisörtler bastirip üzerimizden para kazanirlar.
cok yazik olucak bize...iki hafta var ama nolucagini simdiden kestirmek mumkun..kimse bana takimina guvenmiosun filan diyip hikaye anlatmasin.hasan ucuncuye mi guveniyim m.yilmaza mi volkana mi yoksa juna mi..Ama yinede insan kabullenemio iste kaptan bizi ucur diorum ne varsa sende var...
toslu6861 Nickli Üyeden Alıntı
14. oldugumuz sene feneri avni akerde 2-1 yendik
forever61 Nickli Üyeden Alıntı
bencede ne bu acelee
yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr...
futbolculari suçlayip duruyorsunuz taraftar olarak bütün görevlerinizi unutuyorsunuz..
illaki kötü sonuçlar basarisiz yönetimler vs vs olacak. herseye katlanirimda bu sözler ne beyler.
''allahim bize kaldiramayacagimiz yük yükleme''
''bizim için özel tisört bastirirlar üzerimizden para kazanirlar''
''rezil olmadan 1-0 2-0 yenilsek yeter''
biz bu takimi sevinmek için sevmedik diyenler hangi hakla bize kaldiramayacagimiz yük yükleme allahim diyebiliyor. bu takimi tutmanin zor oldugunu bilmiyormusunuz. psikolojiniz kaldirmiyorsa bu sezon futbolla ilgilenmeyiverin..
allahin izniyle çikar simekle yattarayla fatihle oynar galipde geliriz. bu maçlarin havasi baska olur. hem ayrica fenerde öyle ahim sahim top oynamiyor vestel salaklik yapmasa azda sansli olsa 4 lerdi feneri biz neden yapamayacakmisiz. hersey inanmakla baslar lütfen inanci olmayan, kalmayan taraftarlarimizda bir müddet sussunlar. o sayip durdugunuz kazmalari zaten biliyoruz gözümüzün içine sokup durmayin..
SANLI TRABZONUM HAYDI
bu maç yeniden dirilisimiz olsun.
kazanalim. sikintiliyiz ama seneye hepinizle görüsecegiz mesajimiz olsun. haydi...
evet miller önümüzde sezonun en zor maçi war.. kadikoyde fenerin karsisina çikacagiz.. simdiden basarilar diliorm takimimza..
eet yorumlar..Edited by: omer61
evet basarilar. Tabi zor mac olacak. Aslinda yinede galibiyeti ne kadar istesek de yenecegimiz malessef sanetmiyorum. Gecen Sezon en iyi futbol oynadigimiz dönemlerde bile yenemedik. Neyse benim görüsüm.
Insallah yeneriz, ama zor.
Bu takim Rize'de ilk yari oynadigi gibi oynarsa yener. Ama aziz efendi maça bir pislik karistirmaz ise.
bu oyunla oynarsak fenerin isi baya zor olcak bi kere.. ya berabere biter ya da fener alir gibime gelio..
Gayet ciddiyim; bugün kü Ç.Rize maçinin ilk yarisindaki futbol ile biz bu Fener i yeneriz.
bizim milandan ne eksigimiz var[img]smileys/smiley36.gif[/img]
yenecez baska yol yok biz niye korkuyoruz ki onlar bizden korksun bizim kaybedecek biseyimiz yok[img]smileys/smiley2.gif[/img]
herkes haftaya cuma kadiköye takimimizi sonuna kadar destekliyelim
eger ilk yaridaki gibi oynarsak ümit var.fakat farkindaysaniz bana göre baski yemedik çok.insallah bizim için hayirlisi olur.bir galibiyet neden olmasin.beraberlik de bize yarar aslinda(yenemeyeceksek)
eger fener gayseyede yenilirse moralmen çökebilir
böylece fenere 3. darbeyide biz vurabiliriz
febe bu hafta kaybederse çok isimize yarar çarsambadan bu yana gelisen olaylara bi bakin hafta içi daha beter olurlar.Cuma günü de inme inecez heriflere.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)