Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
son iyi maçimiz antep maçiydi.hem skor hem oyun iyiydi.
antep hiç pozisyon bulamamisti.
ama bisey dikkatimi çekmisti.skor 2-0 olana kadar bizde dogum sancisi çekergibiydik.fatih golü yapinca sanki kral olmus biri degilde arada bir gol yapan biri gibi bi daha vurdu fileye.sanki bu maç tamamda ya ilerisi der gibi geldi..o maçin hüznü sevincinden büyüktü.szmek
sakatlaninca bu durumlarin baslagiç düdügü çaldi.
ama temelde yönetim resmen saçmaliklar yapti.kesinlikle yönetim bu kepazeligin bas mimaridir...
fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Bence kim suçsuz sorulursa daha iyi olur herkes baskanda hocada taraftardafutbolcularda..Önemli olan bu hatalarimizi ligin sonuna kadar sürdürmeyip ligi hiç degilse avrupaya giderek kapamaliyiz bir nevi hatalardan ders almaliyiz,bir daha tekrarlamayip ismini kirlettigimiz Trabzonsporumuzu tekrar yukarilara tasimaliyiz..
elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
neden bu listeye sezon basinda bu takimi calistiran daha dogrusu calistiramayan senol eklenmedi bugunlere gelmemizdeki payini unutmayalim
Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
yönetim suçlu transferde yapilan hatalar yüzünden kimlerin yaptigini iyi biliyoruz.senol günes suçlu takimi hiç hazirlayamadi kafasi hep milli takimla ilgili sorunlarindaydi.Futbolcular suçlu hangi takimda oynadiklarinin farkinda degiller.çok ruhsuz oynuyorlar.Her zaman çok elestirdigim trabzondaki taraftar bütün bunlara ragmen sürekli takiminin arkasinda oldu ve taraftar nasil olunur herkese gösterdi
bizim takimda lig tarihinde bu kadrodan daha yeteneksiz topçularda oldu.
bunlardan farklari ruhende olsa bu takima hizmet edebilecelerine inanarak mücadelelerine devam ederlerdi.
böylesini bir araya ancak mevcut yönetim getirebilirdi.genede yönetim suçludur.
fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum