Sayfa 28 Toplam 107 Sayfadan BirinciBirinci ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2652 adet sonuctan sayfa basi 676 ile 700 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Kasýmpaþa 0 - 7 Trabzonspor

ccd6167 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    36

http://www.facebook.com/video/video....27535740632547
    deplasman tarafýnda syle goruntuler yaratalým macta arkadslar herkes ýzlesýn bence

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    29

Geçen sene olsa çekinirdim Kasýmpaþa'dan ama bu sene o kadar da can yakýcý deðiller.

Kazanýrýz.

r9emre - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    35

Þenol Hoca'nýn Jaja ile tek forvet baþlayacakmýþ gibi çok garip bir his var içimde belki de Umut'u tek forvet izleme eziyetine katlanmamak için hissiyatým kafayý buldu

Hürgün Aygün - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    27

Ýnþallah Manisa maçý gibi olmaz da.
    Kadir Has Üniversitesi

Cemalettin Taþkýn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

tam manisa maçý öncesi gibi oldu kongreden dolayý camia karýþtý suçlamalar cevaplar dönüyor ortalýkta manisa maçýndan öncede istifa haberlerini konuþuyorduk.

eðer bu maçý kaybedersek kulübü karýþtýrmaya çalýþanlar sevinir herhalde.

futbolcu çýkar topunu oynar lafýna katýlmýyorum mesela selçuk inan sadri baþkan yoksa sözleþme imzalamam diyor þimdi bu kongre haberlerinden etkilenmeyecek mi?
    EN IYISI BIZIZ:

mkmoglu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

umut bu kadroda gerekli..yirtici..yýpratýcý..

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Þahinoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý mkmoglu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    umut bu kadroda gerekli..yirtici..yýpratýcý..
    Umut devre arasý gider , Þenol hocada oynatmamalý artýk eskiden hýrsý vardý bu sene oda yok.
    DOZER CEMÝL

Napoli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýtalya
    Yaþ
    45

Konsantýrasyon
    ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA KARÞI YAÞASIN TRÝBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRÝYEL FUTBOL YAÞASIN SEHÝR TAKIMLARI

Trabzonspor Kongre Üyesi
    UÐUR DURTAÞ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    50

Standart atal,hacýosmanoðlu vs......

ortam süper gören zannederki süleyman atalýn ve ibrahim hacýosmanoðlunun fb li gs li bjk li düþününür takýmýn çok önemli kasýmpaþa maçý var þenol hoca takýmý kampa almýþ bunlar takýmý karýþtýrmak için elinden geleni yapýyorlar böy le trabzonluluk olmaz böyle trabzonsporluluk olmaz çok üzülüyorum.fedarasyon temsilcimiz baþkanýmýzý eleþtiriyor,hacýosmanoðlu ukranya diyor gürcistan diyor cevabýný resmi sitemizden aldý artýk konuþmamasý lazým ama nerde.........
    bu ortamda inþallah kasýmpaþayý yeneriz.saygýlarýmla

ozturk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý UÐUR DURTAÞ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ortam süper gören zannederki süleyman atalýn ve ibrahim hacýosmanoðlunun fb li gs li bjk li düþününür takýmýn çok önemli kasýmpaþa maçý var þenol hoca takýmý kampa almýþ bunlar takýmý karýþtýrmak için elinden geleni yapýyorlar böy le trabzonluluk olmaz böyle trabzonsporluluk olmaz çok üzülüyorum.fedarasyon temsilcimiz baþkanýmýzý eleþtiriyor,hacýosmanoðlu ukranya diyor gürcistan diyor cevabýný resmi sitemizden aldý artýk konuþmamasý lazým ama nerde.........

Maalesef böyle bir camiamýz var.. Trabzon(spor)lunun düþmaný yine maalesef Trabzon(spor) lu....

Alýntý Þahinoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Umut devre arasý gider , Þenol hocada oynatmamalý artýk eskiden hýrsý vardý bu sene oda yok.
    katýlýyorum ancak biraz da mecbur. çünkü maça çýkacak forvet yok. ne burak ne jaja olmaz..

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Trübünde yerimizi alarak takýmýza vereceðimiz destekle yalnýz olmadýklarýný hissettirip bu maçtan galibiyletle ayrýlan taraf biz olacaðýz..
    maç sonunda 3-1'lik bir galibiyetle evlerimize geri döneriz..
    ne mutlu türküm diyene

peker61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Arkadaþlar biþe soracam internetten biletixten alýnan biletlerin aslýný gidip almak gerekiyomu yoksa internet çýktýsýyla maça giriliyomu internetten ilkkez bilet alýcamda..

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Alýntý peker61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar biþe soracam internetten biletixten alýnan biletlerin aslýný gidip almak gerekiyomu yoksa internet çýktýsýyla maça giriliyomu internetten ilkkez bilet alýcamda..
    Biletixe gidip biletin aslýný almanz gerekiyor.Alýþveriþ yaptýðýnýz kredi kartý sahibi kim ise bileti o kiþiye veriyorlar.Bilginize...

peker61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Teþekkür ederim mesut saðolasýn..

Tolunay Abdioðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31

Þu maça gidemiyorum ya.Kahrolmamak mümkün deðil!

Maça gidenlerin oranýn kýymetini bilip oturmamalarý ve takýma sonuna kadar destek olmalarý gerekiyor.

----------------------Onur---------------------
    Barýþ-------Mustafa-------Glowacki-------Ferhat
    ---------------Selçuk----Colman---------------
    Serkan--------------Jaja------------------Engin
    ----------------Burak(Umut)-------------------

Yerine göre Jaja'yý kanata çekip Serkan'la 3'lü ortasahaya dönebiliriz.Yattara'nýn keyfinin gelip oynamasýný beklersek daha çok bekleriz.

Nereden
    Trabzon

Alýntý UÐUR DURTAÞ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Malesef var böyle insanlar camiamýzýn içinde.Trabzonsporlu kim diye sorsan bu adamlar en öne geçer ama...

B61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

gündüz maçý... yine yine ve yine artýk federasyon'un bu gündüz maçlarýný kaldýrmasýný istiyoruz ýsrarla tabiki ben yine de gideceðim maça o ayrý konu ama gündüz maçý yapmalarý gerçekten üzücü yüzlerce trabzonsporlu olacak izleyemeyen belkide ben ama gel gelelim maça tabiki maçýn kasýmpaþa da olmasý beni mutlu etti çünki evimden çýktýðýmda 5 dk da stad ýn içinde olacaðým bu da benim iþime gelir eðer baþka yerlerde olsaydý burdan kalkýp ya olimpiyat'a giderdim çok uzak oluyor yada dolmabahçe'ye yani beþiktaþ'a inþallah maçtan galibiyetle ayrýlacaðýz beþiktaþ maçýnýn morali ile birlikte seyircilerimize çok güzel bir futbol sunacaðýmýzý düþünüyorum.Daha önümüzde çok fazla bir zaman var ama eðer bu maçý kazanýrsak þampiyonluða sýký sýký tutunacaðýmýzý düþünüyorum 8. haftaya kadar 2 derbi oynadýk hiç bir yenilgimiz yok bu çok sevindirici bir olay tabiki Þenol Hoca'mýz yine takýmýn havasýný geri kazandýrdý bu maçý 3-0 kazanacaðým gibi geliyor bana ama benim sahayla ilgili büyük bir korkum var zemin þartlarý çok kötü ama maç öyle de böylede oynanacak hele bir de yaðmur yaðarsa zemin iyice batacak ama biz yaðmurlu ve kaygan bir zemine alýþýðýz sorun çýkmaz inþallah sakatlýk filan olmaz umarým neyse takýmýmýza sonsuz derecede güvenmekle beraber þans diliyorum ve seyircilerimiz içinde zevkli bir maç olmasýný diliyorum...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    47

Antalya ve Manisa kazalrý olmasaydý,bu maç için endiþem olBÝLÝRDÝ AMA BU MAÇLARDAN GEREKen dersleri çýkardýðýmýzý düþünerek bu maçý alýrýz gibime eliyor
    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ÞEHÝR TAKIMIDIR

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39

Bu arada nedense 3 gündür resmi sitede antrenman günlükleri yayýnlanmýyor. Takým zaten hafta baþýndan beri basýna kapalý antrenman yapýyor. Ama bu durumun resmi siteye de sirayet etmesi enteresan. Alt tarafý Kasýmpaþa maçýna hazýrlanýyoruz yoksa Barcelona ile mi oynayacaðýz?
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Nereden
    Hatay
    Yaþ
    38

bu takýmý yenin bu takým hep itici geliyor bana

Gizadam34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    46

þuan ligtv de bursa maçý öncesine bakýyorum da, konuþan yorumcu resmen takýmýn baþkaný gibi konuþuyor) þimdiye kadar neden bizim maçlarda, bizden biri orda oturtulmuyor diye kýzýyordum kendi kendime ama iyi ki bu kadar da taraflý biri orda oturmuyor bizim maçlarda diye düþündüm. karabük þu adamý bi sustursun bu gece )

Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    30

normalde 1 0 iyi skor diye düþünürken bu maç için yaptýklarým aklýma gelince 5 0 olsun diyorum

Trabzonspor Kongre Üyesi

sbay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

......ceyhun......
    selçuk.......colman
    ------------
    hoca bu üçlü ile yine çýkmazsa yine zorlanýrýz.artýk 2 li göbek ýsrarýndan vazgeçip 3'lüye dönsün bir zahmet.
    .........::::ýl cApiTaNo::::.......

Cafer Bulur - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    45

Favori kasimpasa ya karsi kazanmak kolay olmayacak.

Gecen sezonda bizi dagitmislardi,bu sefer de onlari galibiyete daha yakin görüyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."

Yasin Altuntas - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý Cafer1978 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Favori kasimpasa ya karsi kazanmak kolay olmayacak.

Gecen sezonda bizi dagitmislardi,bu sefer de onlari galibiyete daha yakin görüyorum.
    Pardon ama abartmaya da gerek yok. Tama biz böyle Maclari ciddiye almadigimiz oluyor ve Manisa Macindaki gibi Puan kaybimizda oluyor ama yinede Galibiyete yakin Takim biziz
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüþürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)