http://www.facebook.com/video/video....27535740632547
deplasman tarafýnda syle goruntuler yaratalým macta arkadslar herkes ýzlesýn bence
http://www.facebook.com/video/video....27535740632547
deplasman tarafýnda syle goruntuler yaratalým macta arkadslar herkes ýzlesýn bence
Geçen sene olsa çekinirdim Kasýmpaþa'dan ama bu sene o kadar da can yakýcý deðiller.
Kazanýrýz.![]()
Þenol Hoca'nýn Jaja ile tek forvet baþlayacakmýþ gibi çok garip bir his var içimde belki de Umut'u tek forvet izleme eziyetine katlanmamak için hissiyatým kafayý buldu![]()
Ýnþallah Manisa maçý gibi olmaz da.
Kadir Has Üniversitesi
tam manisa maçý öncesi gibi oldu kongreden dolayý camia karýþtý suçlamalar cevaplar dönüyor ortalýkta manisa maçýndan öncede istifa haberlerini konuþuyorduk.
eðer bu maçý kaybedersek kulübü karýþtýrmaya çalýþanlar sevinir herhalde.
futbolcu çýkar topunu oynar lafýna katýlmýyorum mesela selçuk inan sadri baþkan yoksa sözleþme imzalamam diyor þimdi bu kongre haberlerinden etkilenmeyecek mi?
EN IYISI BIZIZ:
umut bu kadroda gerekli..yirtici..yýpratýcý..
Konsantýrasyon
ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA KARÞI YAÞASIN TRÝBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRÝYEL FUTBOL YAÞASIN SEHÝR TAKIMLARI
ortam süper gören zannederki süleyman atalýn ve ibrahim hacýosmanoðlunun fb li gs li bjk li düþününür takýmýn çok önemli kasýmpaþa maçý var þenol hoca takýmý kampa almýþ bunlar takýmý karýþtýrmak için elinden geleni yapýyorlar böy le trabzonluluk olmaz böyle trabzonsporluluk olmaz çok üzülüyorum.fedarasyon temsilcimiz baþkanýmýzý eleþtiriyor,hacýosmanoðlu ukranya diyor gürcistan diyor cevabýný resmi sitemizden aldý artýk konuþmamasý lazým ama nerde.........
bu ortamda inþallah kasýmpaþayý yeneriz.saygýlarýmla
Trübünde yerimizi alarak takýmýza vereceðimiz destekle yalnýz olmadýklarýný hissettirip bu maçtan galibiyletle ayrýlan taraf biz olacaðýz..
maç sonunda 3-1'lik bir galibiyetle evlerimize geri döneriz..
ne mutlu türküm diyene
Arkadaþlar biþe soracam internetten biletixten alýnan biletlerin aslýný gidip almak gerekiyomu yoksa internet çýktýsýyla maça giriliyomu internetten ilkkez bilet alýcamda..
SÜRMENELÝÝÝ...
https://twitter.com/karabekir61
Teþekkür ederim mesut saðolasýn..
SÜRMENELÝÝÝ...
https://twitter.com/karabekir61
Þu maça gidemiyorum ya.Kahrolmamak mümkün deðil!
Maça gidenlerin oranýn kýymetini bilip oturmamalarý ve takýma sonuna kadar destek olmalarý gerekiyor.
----------------------Onur---------------------
Barýþ-------Mustafa-------Glowacki-------Ferhat
---------------Selçuk----Colman---------------
Serkan--------------Jaja------------------Engin
----------------Burak(Umut)-------------------
Yerine göre Jaja'yý kanata çekip Serkan'la 3'lü ortasahaya dönebiliriz.Yattara'nýn keyfinin gelip oynamasýný beklersek daha çok bekleriz.
gündüz maçý... yine yine ve yine artýk federasyon'un bu gündüz maçlarýný kaldýrmasýný istiyoruz ýsrarla tabiki ben yine de gideceðim maça o ayrý konu ama gündüz maçý yapmalarý gerçekten üzücü yüzlerce trabzonsporlu olacak izleyemeyen belkide ben ama gel gelelim maça tabiki maçýn kasýmpaþa da olmasý beni mutlu etti çünki evimden çýktýðýmda 5 dk da stad ýn içinde olacaðým bu da benim iþime gelir eðer baþka yerlerde olsaydý burdan kalkýp ya olimpiyat'a giderdim çok uzak oluyor yada dolmabahçe'ye yani beþiktaþ'a inþallah maçtan galibiyetle ayrýlacaðýz beþiktaþ maçýnýn morali ile birlikte seyircilerimize çok güzel bir futbol sunacaðýmýzý düþünüyorum.Daha önümüzde çok fazla bir zaman var ama eðer bu maçý kazanýrsak þampiyonluða sýký sýký tutunacaðýmýzý düþünüyorum 8. haftaya kadar 2 derbi oynadýk hiç bir yenilgimiz yok bu çok sevindirici bir olay tabiki Þenol Hoca'mýz yine takýmýn havasýný geri kazandýrdý bu maçý 3-0 kazanacaðým gibi geliyor bana ama benim sahayla ilgili büyük bir korkum var zemin þartlarý çok kötü ama maç öyle de böylede oynanacak hele bir de yaðmur yaðarsa zemin iyice batacak ama biz yaðmurlu ve kaygan bir zemine alýþýðýz sorun çýkmaz inþallah sakatlýk filan olmaz umarým neyse takýmýmýza sonsuz derecede güvenmekle beraber þans diliyorum ve seyircilerimiz içinde zevkli bir maç olmasýný diliyorum...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Antalya ve Manisa kazalrý olmasaydý,bu maç için endiþem olBÝLÝRDÝ AMA BU MAÇLARDAN GEREKen dersleri çýkardýðýmýzý düþünerek bu maçý alýrýz gibime eliyor
TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ÞEHÝR TAKIMIDIR
Bu arada nedense 3 gündür resmi sitede antrenman günlükleri yayýnlanmýyor. Takým zaten hafta baþýndan beri basýna kapalý antrenman yapýyor. Ama bu durumun resmi siteye de sirayet etmesi enteresan. Alt tarafý Kasýmpaþa maçýna hazýrlanýyoruz yoksa Barcelona ile mi oynayacaðýz?![]()
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
bu takýmý yenin bu takým hep itici geliyor bana
þuan ligtv de bursa maçý öncesine bakýyorum da, konuþan yorumcu resmen takýmýn baþkaný gibi konuþuyor) þimdiye kadar neden bizim maçlarda, bizden biri orda oturtulmuyor diye kýzýyordum kendi kendime ama iyi ki bu kadar da taraflý biri orda oturmuyor bizim maçlarda diye düþündüm. karabük þu adamý bi sustursun bu gece
)
normalde 1 0 iyi skor diye düþünürken bu maç için yaptýklarým aklýma gelince 5 0 olsun diyorum![]()
......ceyhun......
selçuk.......colman
------------
hoca bu üçlü ile yine çýkmazsa yine zorlanýrýz.artýk 2 li göbek ýsrarýndan vazgeçip 3'lüye dönsün bir zahmet.
.........::::ýl cApiTaNo::::.......
Favori kasimpasa ya karsi kazanmak kolay olmayacak.
Gecen sezonda bizi dagitmislardi,bu sefer de onlari galibiyete daha yakin görüyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüþürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)