PS3'te oynamıştım Fifa11'i ve hayran olmuştum
Ver kaçlar,paslar,taraftarlar,zeminler vs. harika bir oyun yapmışlar.
Keşke bizde de olsa şu PS3![]()
PS3'te oynamıştım Fifa11'i ve hayran olmuştum
Ver kaçlar,paslar,taraftarlar,zeminler vs. harika bir oyun yapmışlar.
Keşke bizde de olsa şu PS3![]()
Fifada şut çekmeyi beceremeyip peste şuta asılarak gol atan arkadaşlar Fifa oynayamazlar bu kadar basit.
Şaka bir tarafa Fifa gerçekten iyi çok sık oynamasam da
( ne kadar çirkef bir yorum oldu pesciler görmesin valla)
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Pes değil Fifa 11 oynuyorum hep.Pes, Fifanın yanında o kadar basit kalıyor ki anlat anlat bitmezAma Pes'de de Fifa'da da iddalıyımdır.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Takimlar Asla Degismez Oyunu Aldigimda 3 Tane Klüple kariyere Baslarim
![]()
1 Trabzonspor
2 Real Madrid
3 Chelsea
Simdi Ufak bir ligden Bir takimla Yükselmeyi Hedefliyoruz
Zorluk derecei Profidir ama Hala asirtma ve Verkac yapamiyorum
Gitme demek cok da Zor olmamali
Kariyer modunda oynuyorum Egemen ve Selçuk u kadro dışı bıraktım))))))
Kaleci ayaklarınıza yatmak üzereyken üzerinden topu hafifçe aşırabilen bir arkadaş varsa nasıl yaptığını açıklasın bizlere(pc de oynuyorum oyunu)
ps 3 de fifa bence pes e yüz basar pes tutkunu olarak söylüyorum eğer ps3 de maç yapamk isteyen varsa fifa da ekleyin
sinankakyuzts
Ben şunu soracam bilmem tek benimmi dikkatimi çekiyor..Fifa'da sahalar çok küçük yahu ceza sahası çizgisi neredeyse kornerin orda..Orta sahayı iki adımla gçip ceza sahasındasın..Tek ben mi böyle düşünüyorum![]()
Bir de kim şu Stadyum işinde bir level atlarsa çok avantaj elde eder..Stadyumlar çok kötü yahu..Çok mu zor en basitinden tek tip normal bir stat..
Arada oynuyorum ben de PS3'le. Denkleşirsek sizlerle de oynamayı isterim. PSN: fayfim
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yemisim FIFA´yi PES for life![]()
![]()
![]()
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
valla dostum yanlış anlama amaboş konuşuyorsun zamanında benim yaptığım gibi pes den bir cacık olmaz fifa 2011 çıktıktan itibaren ps3 de ara dünyalar kadar fark var sakın yok pes daha iyi falan demeyin boş konuşursunuz
Fifa hayraniyim. Fifa 98'dan 11'e kadar hepsini oynamistirim. Ben bu oyunu birakmam artik
Ama bilgisayarda Fifa berbat, Pes zevkli.
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
F1 2010 yüklemeye çalışıyorum.krek'nasıl yapıyoruz ?
Liverpool ile bayağı güzel anlar yaşadım bir İngiliz kulübünün kazanabileceği tüm kupaları kazandım aklınıza gelen (UEFA Avrupa Ligi hariç). Sonra da sıkıldım Liverpool'da yeni adresim Trabzonspor 1. sezondan başladım tekrar.
Fazla sıkıcı olmamasını istediğimden gerçekteki gibi 6+2+2 yabancı sınırlaması koydum kendi kendime ve ilk 11'im şöyle;
-------------------------Onur---------------------------
Serkan--------Ali Turan--------Giray--------İsmail Köybaşı
-------------------------Simao--------------------------
-------Steven Davis------------------Demy de Zeeuw----
Shelton------------------------------------Mark Gonzalez
---------------------Adrian Ramos-----------------------
Birçok sevdiğim topçuyu sattım normalde hayranları olduğum halde. Satmamın sebebi ise oyunda oyun stillerini yapamadıklarından. Jaja Twente'ye, Egemen Kazan'a, Selçuk Villarreal'e, Cale Swansea'ye, Alanzinho Udinese'ye falan gitti. Mubarak, Ömer Toprak, Olcay Şahan gibi topçular yedeklerimde. Ayrıca Gabric'in Ankaragücü'nde kiralık olarak oynamasına izin vermedim kirayı iptal ettim, ceza bedeli ödedim 600.000 Avro falan ve artık bende kendisi.
Bu arada Ligue 1, Bundesliga, Premier League, Seri A ve La Liga'dan transfer yapamıyorum orada oynayanlar hep reddediyorlar beni ligin prestijini beğenmediklerinden dolayı.
İlk 3 maçım böyle sonuçlandı;
Sivasspor 1-2 Trabzonspor (Goller: Shelton, Shelton, Mehmet Yıldız)
Trabzonspor 2-0 Manisaspor (Goller: Mark Gonzalez, Shelton)
Konyaspor 0-5 Trabzonspor (Goller: Mark Gonzalez, Adrian Ramos, Giray, Shelton, Ali Turan)
Aslında her maç en az bir gol yemeliydim fakat Onur harikalar yaratıyor kalede.![]()
YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)