Milli mactan once milli marsimiz okunurken futbolcularimizin yuzlerindeki hirsi ve motivasyonu gorduk benim sormak istedigim bu isten ailelerinin gecimini saglayan futbolcularin ligdeki 34 maca boyle hirsli ve motiveli cikmamalari icin neden ne olabilir aramizda ogrencilerde var calisan insanlar da calistigimiz kurumda verilen gorevi yapmiyorum demeye hakkimiz varmi o zaman futbolcununda savasmama hakki yoktur cogunun IQ seviyeleri sitede yazanlarin altinda olan ama sartlar geregi turkiye standartlarinin cok ustunde para kazanan bu insanlarin islerine saygi duymalari gerekmektedir insanin namusu bacak arasinda degildir yaptigi isle, ona odenen ucretin karsiligini verip verememesi ile orantilidir, onun icin bizim futbolcularimizin 34 mac icinde savasmamasi icin bir neden yok ama yapmiyorlar o zaman bizim anliyacagimiz karekterleri ile ilgili problem var bir insan isini yapmayip parasini alirken yuzu kizarmiyorsa ona o parayi odeyenden cok o insanin sucu vardir kendi kendini yargilamasi gerekmektedir kazandigi parayi sonuna kadar hak etmeye calisan insanlar namuslu insanlardir malesef takimimizda bu kritere uymayan insalar vardir cok sey istemiyoruz sadece aldiginizin hakkini ter olarak sahada birakin bunu yapmadiginizda karekterinize hakaret edildiginde sesinizi cikarmayin
Her takim yenilebilir , her takim kotu oynayabilir , her takim oyunculari pas hatasi yapabilir ama hic bir oyuncunun kotu mucadele etme ve kotu kosma hakki yoktur kazandigi para helal degildir. Onlara odenen parada benim aldigim forma , atki , mac biletinin de katkisi var benim odedigimden onlarin cebine giden parayi helal etmiyorum cunku biliyorumki ben burda kahrolurken su an diyarbakirdaki soyunma odasinda maci coktan unutan bir cok oyuncu var .