Messi = Goat..
takımın mevcut durumunu görünce insan çokta üzülemiyor gruplara kalamadığımıza...
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Messi = Goat..
I am not in danger , I am the danger..
Şu Napoli takımı için "Trabzonspor'un İtalya versiyonu", "Trabzonspor ile benzer kaderi var.." vs. deniyor, gerçeklik payı var.
Şu dakikalardan kendi evinde Milan'ı 45 dakika ezdi ( net pozisyonu yok ama baskı müthiş) sonra 2 kontra yedi. 1 tanesi penaltı (Giroud kaçırdı), diğeri Leao yürüye yürüye 3 kişiyi geçti, Giroud 'a boş kale attırdı.
Trabzonspor olarak 40 küsur yıldır iç saha talihimiz böyle geçti.(özellikle 80' ve 90' yıllar)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Bizim şampiyonluk maçı kaç paraydı?
( ゚д゚)
Uefa güvenlik açısından titiz bi kurum belli olmaz Avrupa'da finali oynatacağı çok şehir var..Ben seçimden sonra Türkiye'de birtakım olaylar olacağı düşüncesindeyim umarım böyle olmaz ve ağız tadıyla bir maç izleriz İstanbul'da..Bu arada yanlış kategoriden başvurmuşum sanırım bilet çıkarsa kale arkasından izlemek zorunda kalacağım stadın görüş olarak en berbat yeri 4. kategori..
Before Elvis There was Nothing
John Lennon
milan da leao tek başına takımmış. inter ilk 45 dakika paramparça etti.
Yillardir basvuruyorum hiç çikmadi, bir tek Bakü'deki Avrupa ligi finaline çikmisti onlari da aldigim fiyata anca satabildim, dogru dürüst uçus olmadigi için gidemedi Ingilizler maça, stad dolmamisti tam, dolduranlarin yarisi da Azerbaycanli Iranli ve Türk falandi
Bu finale tanidigin tanidigina çikti, ama maili geç gördü ve bu kez sisteme ilk girenler alir gibi saçma bir sey yaptiklari için o da geç kaldi ve bileti kaptirdi bir nevi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)