Messi = Goat..
takýmýn mevcut durumunu görünce insan çokta üzülemiyor gruplara kalamadýðýmýza...
TrabzonSporlu olmak ayrýcalýktýr...
Messi = Goat..
I am not in danger , I am the danger..
Þu Napoli takýmý için "Trabzonspor'un Ýtalya versiyonu", "Trabzonspor ile benzer kaderi var.." vs. deniyor, gerçeklik payý var.
Þu dakikalardan kendi evinde Milan'ý 45 dakika ezdi ( net pozisyonu yok ama baský müthiþ) sonra 2 kontra yedi. 1 tanesi penaltý (Giroud kaçýrdý), diðeri Leao yürüye yürüye 3 kiþiyi geçti, Giroud 'a boþ kale attýrdý.
Trabzonspor olarak 40 küsur yýldýr iç saha talihimiz böyle geçti.(özellikle 80' ve 90' yýllar)
Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
''Küçük insanlar kiþileri, normal insanlar olaylarý, büyük insanlar fikirleri tartýþýr''Hyman G. Ricover
Bizim þampiyonluk maçý kaç paraydý?
( ゚д゚)
Uefa güvenlik açýsýndan titiz bi kurum belli olmaz Avrupa'da finali oynatacaðý çok þehir var..Ben seçimden sonra Türkiye'de birtakým olaylar olacaðý düþüncesindeyim umarým böyle olmaz ve aðýz tadýyla bir maç izleriz Ýstanbul'da..Bu arada yanlýþ kategoriden baþvurmuþum sanýrým bilet çýkarsa kale arkasýndan izlemek zorunda kalacaðým stadýn görüþ olarak en berbat yeri 4. kategori..
Before Elvis There was Nothing
John Lennon
milan da leao tek baþýna takýmmýþ. inter ilk 45 dakika paramparça etti.
Yillardir basvuruyorum hiç çikmadi, bir tek Bakü'deki Avrupa ligi finaline çikmisti onlari da aldigim fiyata anca satabildim, dogru dürüst uçus olmadigi için gidemedi Ingilizler maça, stad dolmamisti tam, dolduranlarin yarisi da Azerbaycanli Iranli ve Türk falandi
Bu finale tanidigin tanidigina çikti, ama maili geç gördü ve bu kez sisteme ilk girenler alir gibi saçma bir sey yaptiklari için o da geç kaldi ve bileti kaptirdi bir nevi
Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)