Meltem tv de 2 Forvet alirsak sasirmayin demisti birisi
Meltem tv de 2 Forvet alirsak sasirmayin demisti birisi
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Reis'i kızdırmayın...
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Sakin Ol Mustafa![]()
Gitme demek cok da Zor olmamali
Bu aralar bir goygoydur gidiyor forumda... Özellikle de bu başlıkta...
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Umutun yerine yerli alinir bide yabanci golcu..
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Egemen Bursadan Trabzona,Trabzondan besiktasa nasil gider? Besiktas dan fener giderse tam olur
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Parayı basan düdüğü çalar. Bizimkiler kalite yerine bit pazarından ucuza futbolcu arıyorlar.
Ben arada sırada düşünüyorum. Almanyanın kulüblerinde üst düzey üniversiteleri bitirmiş işletmecileri yönetime alıyorlar. Gelir gider ve Futbolcu alım ve satımı bilgilendirmeleri için.
Bizim TS Yönetiminde böyle bir üst düzey işletmeci bulunuyormu yoksa ahbab çavuş ilişkileri mi var?
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Lewia mcCUGAN GERcekten iyi bir oyuncu ancak biz oyle bi taraftariz ki seedorf u aramizda begenmeyeler var
Bi de arkadaslar gercekten umut muhabbetinin suyu cikti su an onu yollayamiyacagimiza gore 2 hafta daha bekleyin...
Bana göre El Hamdaoui (veya baskasi) yani maliyeti yüksek bide üstüne mustafa perktermek yüksek maliyete arti pawelde var bana göre dogru olmaz...sonucta orta sahaya felanda cok iyi adamlara ihitiyacimiz olacak eger selcuk da giderse...
Yani cok lüks sahibi degiliz...
Yüksek maliyet derken Mustafa Perktemerki öyle takasla felan alamayiz Cavcav okadar kafayi yemedi daha...Bonservisi 4 milion eurodan asaga olmaz bide yabanci golcu bide selcukun durumu bide diger transferler ohoo böyle lükse sahip degiliz...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
-----------Lewis McGugan -----Selçuk İnan-----Khaleem Hyland----------
Yada
----------------------------Serigne Modou Kara Mbodji------------------
--------------Selçuk İnan------------------------Nosa Igiebor-----------
Yaa bu uşak giderse biz ne yapacağız adamsız orta saha yapamıyorum ,düşünemiyorum.
Vicente,elmander ve lyonlu cesar delgado sozlesmeleri bitiyor eger bizde gercek performanslarini verseler mkemmel transferler olurlar...
Uğur abi bu Hamdi konusunda halen daha bir gelişme yok mu ya
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
hamdinin asirtma golleri beni benden aldi yanliz cok teknik oldugu konusunda sanirim bi itiraz yok...
Ha bi de golcu konusunda hep basa oynayan takimlardan almak veya italya liginden gibi bi takintim vardir nedeni ise kkapali defansa gol atma olai sonucta bizde kontra konusunda bi sikinti yok...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Biz yatıp kalkıp dua edelim ki şampiyon olalım. Yoksa çıra gibi yandık. Ne doğru düzgün Transfer yapa biliriz nede elimizdeki kadroyu koruya biliriz. Acı ama gerçek.
İkinci olduğumuzda zaten Şampiyonlar Ligi hayal olur. Biz en düşük torbadan çıkıp birinci torbadaki Bayern Münih gibi takımları eleyemeyiz.
Konu HH_52 tarafından (13.05.2011 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
El Hamdaoui'ye resmi teklif yapan iki kulüp var Villareal ve PSV yaklaşık 5 Milyon € istiyormuş Ajax PSV taraftarları pek sıcak bakmıyor El Hamdaoui'ye onun yerine transfer listelerindeki Ujah'ı istiyorlar.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
----------------------------------------Onur--------------------------------------------------
------Brice Dja Djedjé------Lee Addy----------------Siyanda Xulu-------------Jonathan Parr---
---Guillermo Molins-------Harmeet Singh-------------Lewis McGugan---------Y. El Ghanassy----
-------------------------Anthony Ujah--------------Sebastián Ribas---------------------------
Gelecek Yıla Damga Vurabilecek kapasite ve yeteneklerden bir 11 örneği böyle en az 5 tane daha çıkar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)