Sayfa 1292 Toplam 3091 Sayfadan BirinciBirinci ... 292 792 1192 1242 1282 1290 1291 1292 1293 1294 1302 1342 1392 1792 2292 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77272 adet sonuctan sayfa basi 32,276 ile 32,300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası -3-

szymek7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

arkadaslar, fransiz bir spor sitesinde, Lyon'un Hirvat defansörü Dejan Lovren'le ilgilendigimizi, Lyon'a teklif sunacagimizi söylüyor. Dejan Lovren'i Lyon gecen sezonun ortasinda 8.000.000€'ya almis. 21 yasinda ve Hirvatistan milli takiminda oynuyor. Bu sezon 23 mac oynamis, Samp. ligindede bir golü var

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bjk almeida + simao + fernandes paketine 1 kuruş bonservis ödememiş sadece simao ya 900 bin € bonservis bayılmışlar onuda boşver zaten bedavaya yıldız işte.

asıl ihtiyacı olan biziz, şöyle akıllı hamleler beklerken gidip yine sürpriz yumurta aldık ya tutarsa mantığı.. 2m € bonservis verdik oyunculara verilenide eklersen bu paraya bjk nin getirdiği yıldızlardan birinide biz getirir çıkarır sahaya çatır çatır oynatırdık kaliteyide yükseltmiş olurduk kadrodada kuru kalabalık yapmamış olurduk... bjk nin transferlerine çok laf ettim ama harbiden tek kuruş çıkmamış adamların kasasından, vay be... kazandıracakları birkaç maçla zaten paralarını çıkartır bu adamlar, başarı = para mantığı.

hani sadri başkanımız diyor ya gol atınca aklıma 750 bin TL geliyor diye, 2 maçtır girmiyor kasaya 750 bin TL ne iş ? ilk yarı 12-13m TL girdi kupadan gelen parayı saymıyorum, bizde alamaz mıydık almeida simao gibi bir yıldız ? şimdi diyeceksiniz bir oyuncuya yıllık 2m € versek dengeler alt üst olur, ula ne dengesi ligde galibiyetin değeri olmuş 750 bin TL hala 3 kuruşun hesabını mı yapıyorsunuz Allah aşkına işin ucunda 50m € para var şampiyon olsak borçların %70 ini silecez gelmiş hala para muhabbeti yapıyoruz ucuz diye ya tutarsa transfer yapıyoruz... m.çakır ı saymıyorum ondan umudum yokta brozeklerden ben yinede ümitliyim, şenol hoca şans versinde görelim artık şu adamları, bjk maçında oynadıkları futboldan ben bişe anlamadım pawel biraz iyi gibi gözüktü inşallah takıma en kısa zamanda katkı yapmaya başlarlar yoksa durum kötü.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Muhammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İçel

Alıntı MaDDoX_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anthony Ujah burda çok adı geçmişti mallorca istiyormuş?
    Alıntı Muhammed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Norveç liginden aldığımız Alanzinho her ne kadar tutmamış olsa Norveç ligi uzun yıllardan beri Avrupa'ya çok sayıda oyuncu satmış bir lig. Bu konuda bizim ligimizden çok daha iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Özellikle son yıllarda Norveç ekiplerinin scoutları Afrika kıtasında cirit atmaya başladılar. John Obi Mikel mesela Norveç liginden Chelsea'ye gitmişti. Geçen sene Diouf Molde'den Manu'ya transfer olmuştu. Annan'da büyük bir ihtimal transfer olacak. Bunlar sadece aklıma gelenler heralde araştırsa birisi bu şekilde çok daha fazla isim bulabilir.

Bu yılda Norveç liginde çok sayıda oyuncu çıkış yapmış gibi görünüyor istatistiklere bakarsak eğer ;

21 yaşında Odd-Grenland takımında oynayan Nijeryalı Sol-Forvet oyuncusu Bentley mesela. Bu sezon 9 gol 8 asist ile oynamış. 31 Aralıkta sözleşmesi sona eriyor. Norveç ligi zaten bitti.

http://transfermarkt.de/de/bentley/p...ler_62038.html

-

Bir diğer göze çarpan oyuncu Anthony Ujah. Yine Nijeryalı olan Ujahta 20 yaşında ve forvet oynuyormuş. Bu sezon 24 maçta 14 gol atmış ve 2 de asist yapmış.

http://transfermarkt.de/de/anthony-u...er_142281.html

-

Bir diğer oyuncuda DHA kaynaklı habere göre bizimle adı geçen Djiby Fall. Kendisi 25 yaşında Senegalli ve bu sezon attığı 16 gol ile gol kralı olmuş. Molde'de kiralık oynamasına rağmen bonservisi Lokomotiv Moskova'da. Kendisi ile ilgilendiğimize göre Norveç ligini takip ediyoruz demek ki.

DHA kaynaklı haber ise şu : http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ215247SXQ

-

Norveç ligini takip ettiğimizi gösteren bir diğer oyuncuda Anthony Annan.

http://fotball.fvn.no/eliteserien/article187216.ece

Bu linkteki habere göre 2 gün önce oynanan Rosenborg-Leverkusen maçında gözlemcilerimiz Annan'ı izlemişler.
    Önceden bende yazmışım bu oyuncuyu

Muhammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İçel

Alıntı szymek7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar, fransiz bir spor sitesinde, Lyon'un Hirvat defansörü Dejan Lovren'le ilgilendigimizi, Lyon'a teklif sunacagimizi söylüyor. Dejan Lovren'i Lyon gecen sezonun ortasinda 8.000.000€'ya almis. 21 yasinda ve Hirvatistan milli takiminda oynuyor. Bu sezon 23 mac oynamis, Samp. ligindede bir golü var
    Haber linkini atabilirmisin? Hangi spor sitesi bu?

Nereden
    Ankara

Bu takıma Gökdeniz Karadeniz lazım arkadaş

Nereden
    İstanbul

Lovren'i Fm'den biliyorum hatta dün Trabzonspor'a almıştım.. Ne oluyoruz..

szymek7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Lyon: Lovren en Turquie?
    par Olivier DRIS - le 28/01/2011 à 14h40

Dejan Lovren serait actuellement pisté par plusieurs clubs soucieux de renforcer leur défense centrale. Parmi ceux-ci, Trabzonspor se serait récemment positionné au sujet d'une éventuelle venue du Lyonnais.

Le club turc est à la 3ème place de son championnat ,et devrait contacter l'Olympique Lyonnais dans les prochaines heures, afin de s'attacher les services du défenseur croate de 21 ans.

Lovren est arrivé dans le Rhône la saison dernière, lors du mercato hivernal.

Haber spacefoot.com sitesinde 3 gun once cikmis..
    Konu szymek7 tarafından (31.01.2011 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Antalya

Boş vermişlik havasından sıyrılıp, Kahlenberg + Makukula hamlesini yapmalıyız.
    Opsiyonlu kiralık formülü ile...

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Teo Premier Lige

Trabzonspor'a yar olmayan Teo'ya, Premier Lig takımları kafayı taktı. Arjantin'in Racing ve Independiente ile Kolombiya'nın Once Caladas takımından sonra Liverpool, Birmingham ve Tottenham'ın Teo'yu transfer etmek için Bordo-Mavili yönetimle...

Trabzonspor'a yar olmayan Teo'ya, Premier Lig takımları kafayı taktı. Arjantin'in Racing ve Independiente ile Kolombiya'nın Once Caladas takımından sonra Liverpool, Birmingham ve Tottenham'ın Teo'yu transfer etmek için Bordo-Mavili yönetimle diyalog haline geçtikleri bildirildi. Teo'nun İngiltere'deki haklarının sahibi olan Guillem Balague yaptığı açıklamada, Tottenham menajeri Harry Redknapp ile görüştüğünü, Birmingham ve Liverpool'un da Teo'yu istediğini açıkladı. Tottenham'ın Teo için 7,1 milyon euro ödeme hazırlandığı bildirildi.

FOTOMAÇ

fotomaç hayal dünyan o kadar genişki... giresim geliyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Nereden
    Antalya

Son iki hafta aldığımız kötü sonuçların kızgınlığıyla konuşmuyorum. Alanzinho ve Yattara'yı kadro da tutmanın bir manası yok.
    Bu tarz oyuncuların devrinin geçtiği bir yana, ligimiz de oynanan futbol realitesinde yerleri yok. Kişisel fikrim Yattara hadi diyelim de...Alanzinho'ya bu lig de bizden başka maaş ödeyecek takım çıkacağını düşünmüyorum.

İsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Lovren stoper mi ön libero mu?

futbalski60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı İsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lovren stoper mi ön libero mu?
    Şuan stoper oynuyor ama defansif orta sahada da görev alabilen bir oyuncu ama bu habere gülüp geçin Trabzonspor'un alabileceği bir oyuncu değil Fb de istiyor ama onlar da alamaz satmaz Lyon bu oyuncuyu. 2 sene önce burda alınmasını istemiştik o zaman 2-3 Milyon € civarındaydı bonservisi.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

MaDDoX_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya

Michele Pazienza fener bu adamı istiyor napoliden
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

kncyalcin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta

İtalya da bonservisi olan oyuncu almak çok zor çünkü İtalya dışına pek gitmek istemiyorlar.

Nereden
    Kütahya

antep muhammet ve eren'i istiyor karşılığında bursa ahmet arı ve para istemiş
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Hazar_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Yöneticilerin kafasında transfer varmış.Bugün gelişme yaşanabilirmiş.

İsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Hazar Kolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi zahmet...

Asi Çaykaralı61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Hadi bakalım Hayırlısı olsun bekliyoruz
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Nereden
    Kütahya

yönetim teo'yu satmayı bile beceremiyor illaki para kazanacaklar 3 milyon dolar işte hemen satın yeni birisini alın

Nereden
    Ankara

Geçti borun pazarı..... Bunlar bugün konsolosluk bulamaz, onu bulsa futbolcuyu kaldığı kentte bulamaz...Transfer tam bir fiyasko ile kapatılmıştır.

Asi Çaykaralı61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Transfer zamanı bugün mü bitiyor yoksa yarın mı ?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Nereden
    Kütahya

Demy de Zeeuw fener 8 milyon euro teklif etmiş

Hazar_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Türk galiba.Tam anlayamadım ama.

Travelair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Jeton köşeli galiba
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Sayfa 1292 Toplam 3091 Sayfadan BirinciBirinci ... 292 792 1192 1242 1282 1290 1291 1292 1293 1294 1302 1342 1392 1792 2292 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)