Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kötü Gidişin Nedenleri... Çözüm Yolları...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kötü Gidişin Nedenleri... Çözüm Yolları...

Forumda hemen her topicde baskanin istifa etmesi gerektigi, oyuncu seçimlerinin yanlis oldugu vb sekilde benimde çoguna katildigim görüslere yer veriliyor...

Ama bunu yaparken kimsenin bir çözüm önerisi olmadigi görülüyor...Yani elestirilerimizi biraz daha yapici nitelige kavusturmak için çözüm önerilerini de sunmamiz gerektigini düsünüyorum...

Örnegin "Atay Aktug istifa etsin" diyenler sonrasi için ne düsünüyor?..Sadecebaskanin istifasi yeterli olacak midir? Kurtulacak midir Trabzonspor?...

Veyakötü gidis için belirteceginiz baska nedenin ne sekilde çözüme kavusturalacagi yönündeki önerileriniz nelerdir...

Biraz daha yapici düsüncelerin ortaya çikmasi amaciyla böyle bir baslik açmayi düsündüm...

Edited by: BordoMavim

Yönetimin istifa etmesini isteyenlerdenim...

Çünkü ortada yönetime karsi güven kalmamistir. Hem futbolcular tarafindanhem de taraftarlar tarafindan..

M. Ali Yilmaz, Agaoglu gelemeye hazir olduklarini zaten söylediler. Ama olgun davranarak yönetimin gitmesini bekliyorlar...

Yorum

yönetimin iyi bir alternatif bulmadan istafa etmesi dogru deildir.adamlar iyiyken iyidi de simdimi kötü oldular bence destek verilmelidir kötü günleri el ele atlatmak gerktigini düsünüyorum
      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

yönetim devre arasinda çok iyi transferler yapmali futbolcu alirken esnef pazarligi yapmamalidir

Yorum

Baskan Mali kurulda seçim yaparak listesini yeni bastan ve Yöneticilik vasiflari en iyi olanlari alarak yola devam etmeli..Baskan istifa eder,hoca gelmis yeni bir Yönetim demek yeni bir Hoca,futbolcular için yeni bir taktik anlayis vs vs...

Bu yönetim nasil bu hale getirmisse takimi yine bunlara ayaga kaldirmali,bence..

Yorum

• su anda yapilacak olan yönetim kurulu degisikligi takima zarar verir degisiklik yapilacaksa da durgun dönem olan yaz aylarinda alinacak olan olaganüstü kongre karariyla degistirilmelidir olagan kongrenin de tüzük tadilati yapilip yaz aylarinda olmasi olasi yönetim kurulu degisikliginin takima verilecek olan zararin en az seviyede kalmasini saglayacaktir. Benim sahsi görüsüm bu yönetimin devam etmesi, yönetim ataga kalkma yönünde en iyi yönetimler arasinda bence ama aralarinda tecrübesizliginin kurbanlari da var "hayyatta keskin kiliç olman için çok çekiç yemen lazim" misali bu tür olaylardan siyrilmanin püf noktalari geçmisten alinmasi gereken derslerdir, bu yönetimin ders çikarmasi gerektigi çok olay vardir... takimdaki futbolcularda gayretlerini terlerini son damlasina kadar göstermelidirler, bu kaostan sadece yönetim degil onlarinda çabasi gereklidir, bu degirmenin tasi onlarin verdikleri emeklerle dönüyor bunun farkinda olmayan futbolcularindan devre arasi kurtulmali,gelecege yönelik bizi tekrar sevinçten çilgina çevirecek atilimlarda bulunulmali, atay aktug yapacagimiz çok proje var ama su an ki durumumuz bu projeleri hayata geçirmemizi engelliyor diyor, yilmayan bir yönetim istiyoruz iste bunun gibi (zamaninda azize yildirim baskanligi birakacakti hastanelik bile olmustu oncaolumsuzluklar için,ailesi bile birak demisti bizi çok aksatiyorsun diye,adam o noktada yilmadi)hatayi kabullenmek erdemdir(junda hata ettik) devam ettirmemek esastir bu alemde, hiçbir sey kolay degil arkadaslar hele hele böyle köklü bir klube baskanlik etmek hiçte kolay degildir.. Atay Aktug kaybedilen her maçtan sonra biraz daha yerin dibine giren ama yilmayan yapisiyla bana ümit veren bir sahsiyettir, futbolu bilen idarecilik tecrübesi yasamis bu adam Trabzonun tekrar ayagi kaldiracaktir kaldirmaya mecburdur, bize borçludur çünkü bunu, yeni gelecek olan yönetim sadece hava getirecektir bize kimseyede borçlari olmadigi için sirtinda daha yük hissedeceklerdir ki basarisiz olduklarinda enkaz devralmistik deme lüksleri vardir ama bu yönetim kalmali ve bu enkazi yikip tekrar saglam temeli olan gökdeleni dikmeli karadenizimin kiyilarina.. saygilarimla
            TrabZonguldaklı...

Yorum

Yönetim istifa edecek. Emrah Lee Volkan Jun gidecek. Yerlerine alt yapidan transfer yapilacak veya adam gibi transfer yapilarak bu takim düzlüge çikartilacak.

Yorum

Trabzonspor olarak gücümüzü tam kullanamiyoruz.Bugün ekranlarda Trabzonspor yer bulmakta zorlaniyor ama bizden daha az taraftari olduguna inandigim,sadece Istanbul takimi oldugu vebaskanimedyaya bol miktarda reklam verdigi içinBJk bizden daha fazla yer aliyor.

Trabzonspor Türkiye'de kendini kabul ettirmis,Avrupa'da da her türlü basarili olmustur.Ama bütün bunlara ragmen Istanbul medyasi bizim lehimize bir sey yapmiyor.

Yönetimin altindan kalkabilecegi isler var birde tüm camianin birlikte yapacagi isler var.Muhalefet olmak bile bir görevdir,yanlislari dogru bir üslüpla anlatip, hatalari azaltarak Trabzonspor'a yardimci olmaktiramaç.

Simdi çok genis konulari tartisabiliriz ama sadece stad konusu örnegini verecegim.Stadi yönetim tek basina yenileyemez.Bunun için Trabzon sehri ve Trabzonspor camiasi birlik olmali.Valisi,Belediye Baskani,Sivil toplum örgütleri,Ticari kurumlar el ele verip bir plan program dahilinde isleri yürütmeli.

Mesala ben diyorum ki;yillarca tartisilan Trabzonspor Istanbul'a tasinmali fikrini tersine çevirebilir miyiz?Istanbul'u Trabzon'a tasiyabilir miyiz?

Söyle 35 Bin kisilik bir stadimiz olsa ve bu stadin belli bölümlerini Istanbul-Ankara sehrinde yasayan insanlara satisini yapabilirmiyiz?

Istanbul-Trabzon uçak biletleri ve maç bileti(kombine) asgari100 milyondan olsa(bölümlerine göre degisik fiyatlarla)satisa çikarilsa

Toplam 2 milyarlik bir isi 12 taksitlekredi kartina satisi yapilabilir.Bu is için uçak sirketleri ile pazarliklar yapilirsa kulübe daha fazlakatkisi olur.

Ilk basta fazla satis olmayabilir ama iyi bir stadimiz oldugunda hem Trabzon'da,hem çevre illerde,hem de Istanbul ve Ankara'dan en az 5 bin ekstra taraftar çekebiliriz diye düsünüyorum.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

öncelikle bu kriz durumundan çikilmasi için yapilmasi gerekenler var..daha sonra da uzun vadeli çok ciddi yapilanma plani...

her ne kadar bu yönetimin gitmesini istesek de gitmeyecekler gibi görünüyor..gideceklerse derhal açikmalari ve adaylarin da ona göre plan,program yapmalari gerekiyor ki devre arasinda gönderilecek ve alinacak futbolcular belirlensin...

kisa vadede 2-3 iyi futbolcu alinmali...takimda -varsa- sorunlar halledilmeli...sezon için de takimin yarisini degistirecek halo aga ile birlikte uzun vadeli bir plan yapilmali...

bu arada saha sonuçlarina bakmadan stata tadilata gidilmeli..taraftar ile barisilarak tribün sovlarina her türlü katkida bulunulmali...
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Büyük para yönetme,büyük yönetim büyük kafalarin isidir.Bu takim parasiz döneminde çok iyiydi;fakattakim paralanincayönetimin eli ayagi karisti,ne yapacagini bilmeden futbolcularin paralarina sözlesme disi 10 trilyon verdi..Biraz cahillik,biraz acelecilik biraz da is bilmezlik yönetimin sonunu getirdi.Parayi bulan futbolcu benim param nasilsa gidiyor diye kendini zorlamadi.Teknik adamda futbolcudaki rehavete ses çikarmayinca takimin görüntüsü günden güne bozuldu.Sonuçta kaybeden Trabzonspor ve taraftar oldu.Durumun degismesi dilegiyle..
                    elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Kötü Gidisin Baslica Nedenleri;fficeffice" />[/B]
                      [/B]
                      Kötü gidisin nedenleri, yönetim kurulunda ki bazi yeteneksiz yöneticiler ve Trabzonspor formasinin agirligini tasiyamayan beceriksiz topçular.

Çözüm yollari;[/B]

• Atay Aktug ve yönetim kurulu, mali kongreyi seçimli olagan kongreye dönüstürmeli. Rakip çikar yada çikmaz en azindan güvenoyu alip ve yönetimindeki yetersiz insanlaridan siyrilip, akli basinda, futbolcudan ve futboldan anlayan insanlarla yola devam etmeli.
                      • [/list]

• Vahid Hoca ile anlasildigi düsünülecek olursa, onunla en kötü ihtimal bu sezon bitirilmeli.
                        • [/list]

• Sahada aksayan mevkileri burada saymaya gerek yok sanirim. Eller ve Jun gitmek istiyor. Bunlarin yerine iyi bir forvet alinmali. Sebat'ta oynayan ve bugünde gazetelere yansiyan, Mustafa Besir ve Ali Güzel'dal da forvete alternatif olarak geri alinmali. Stoper mevkisine acilen iyi bir futbolcu. Mümkünü var mi bilemiyorum ama Tolga'nin da geri kazandirilma yoluna gidilmeli. Ve sol kanatta Yattara kadar olmasa bile acilen en azindan ofans özelligi olan bir sol açik alinmali. Ve mümkünse orta yapmayi bilsin.
                          • [/list]

• Yönetim kurulunun güven oyu almasi yada yeni bir yönetimin gelmesiyle, Taraftarlarimizin artik basarisiz sonuç alinsa bile, elestirileri dondurmasi ve enerjilerini Trabzonspor'un yarini için daha fazla ne yapabiliriz düsüncelerine harcamalari.
                            • [/list]

• Suanki yönetim istifa ederse, koltugu kiran taraftarlarimiz yen kirdiklari koltugun ücretini, kulübe hibe ederek yapilan yanlis davranistan ders almayi da biliriz mesajini, samar gibi istanbul medyasina vurmali. Yakisanda budur...
                              • [/list]

• Trabzon kökenli eski futbolcular, teknik direktörler, futbol adamlari, Trabzonspor'a gönül vermis, yöneticilik yapmis herkes bir araya gelip, Trabzonspor'un neden basarisiz oldugunu ve basarili olmasi için ne gibi tedbirler alinabilir konusunda bir haftalik bir sempozyum yapilmali ve sempozyum sonucunda alinacak kararlar, siki bir disiplinle uygulanarak Trabzonspor'un; hepimizin gipta izledigi Avrupa Kulüpleri seviyesine, hem futboluyla, hem yönetimiyle, hem de tesisleriyle gelmesi için çalismaliyiz.
                                • [/list]

Son olarak da, bu konuyu çok degerli buluyorum. Ama birbirimizin fikirlerine tahammülümüz olmadigi ve sirf elestirmek için elestiri yaptigimiz için, bu konunun ömrünün çok fazla olacagini düsünmüyorum. Bir yönetim istifa konusu, yada Gökdeniz konusu 20 sayfayi geçerken, bu konunun 4 sayfayi bile yakalayamayacagini düsünüyorum. Ne olur yaniltin beni!

Yorum

İlk olarak Morpheous61 tarafından gönderildi

Yönetimin istifa etmesini isteyenlerdenim...

Çünkü ortada yönetime karsi güven kalmamistir. Hem futbolcular tarafindanhem de taraftarlar tarafindan..

M. Ali Yilmaz, Agaoglu gelemeye hazir olduklarini zaten söylediler. Ama olgun davranarak yönetimin gitmesini bekliyorlar...

agaoglu degilmi baskanliga adayligini koyup sonrada çekip giden ...
                        1453 FATIH SULTAN MEHMET
                        2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

İlk olarak FANATIK52 tarafından gönderildi
                          agaoglu degilmi baskanliga adayligini koyup sonrada çekip giden ...

Sen de herkes gibi kötü gidisteki analizini ve çözüm önerini yazsan da, kendince önerilerini yazanlari elestirmesen daha iyi olmaz mi. Bu konudaki amaç, birbirimize ters gelen düsünceleri elestirmek olmamali, kendi çözümlerimizi sunmak olmali...

Yorum

Yönetimin devre arasinda yapacagi transferleri beklemek en iyi çözüm olacaktir.. zaten bu dakikadan sonra pek bisi yapamayacagiz.. Devre arasinda iyi transferler yapilirsa sorun da kalmayacak sate. Ehh bekleyelim..
                            ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

yönetim kötü gidisin sebebini güya bulmus. ama bundan sonra artik takim toparlansa bile içimde hep bi kusku olacak. bu yönetim miladini doldurmustur artik. takim iide olsa gitmeliler.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                              X