Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Atay Aktug Alinan basarisiz sonuçlar sonucu tepki gösterenlere Parali asker demis.Bu sonuçtan hareketle bende soruyorum.Acaba parali asker Traftarmi Yönetimmi.

2 Yildir.Yönetim ne dedeiyse yapan.Forma alan.Maçlara giden Kulübe üye olanlarin.Maddi karsilik beklemeden sadece sampiyonluk bekleyen Traftarin Parali asker olmasi bana göre Mümkün gözükmüyor.Taraftarin parali asker olma ihtimali çok düsük.

Ama 2 yildir Sampiyonlar ligini zorlayan ve Sampiyonlugu kilpayi kaçiran FB yi en fazla zorlayan bir takimin 2,3 takviye ile Banko sampiyon olmasi beklenirken Takima takviye yapmadigi gibi hazir takimi bozan bir yönetim Bende Süphe uyandirmaya basladi.Acaba FB yada baska bir takim Bu takimi dagirin diye Birilerine emirmi verdi.Parali asker görevimi verdiki.Baskan çikip Traftara Parali Asker deme cüretinde bulunuyor.

Takimda bir seyler iyi gider.Takim iyi oynar gol atar.Avrupada basarili olurda G.B maçinda kaza kursunu ile berabere kalir.O zaman taraftarda olay çikartir Yönetim istifa der O zaman Atay AKTUG a katilirim.O zaman evet basarili bir yönetim var.Bunun gitmesini isteyen parali akserler Yönetime saldiriyor derim.Ama ortada basarisiz bir yönetim varken.Kulübün gerçek sahibi Traftarin bunlara Dur demek istemesini.Parali askerlikle degerlendirenlere benim artik güvencem kalmadi.Demkki kendileri Pparali akserlik yapiyorlarki Bu takimi SABOTE ETTILER.SAMPIYONLUGA OYNAYACAK TAKIMI SIRDADAN HALE GETIRDILER.FB nin önünü bimbos biraktilar.DERVISIN FIKRI NE ISE ZIKRIDE ODUR.

Atay Aktug bunu hiç düsnmemistim.parali askerlik konusunda bende sizinle hemfikirim.artik Evet Sizin yaptiginizi ancak Parali askerler yapar bir takimi bu kadar sabote edebilir.Baska izahat göremiyorum.ama Ortda parali askerlik var Buda TARAFTAR DEGIL BUNDAN EMINIZ.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

yukaridaki soruya soruyla karsi soru soruyorum

taraftar tepkisini koltuk kirarakmi göstermeli,

eger yönetimin istifasini istiyorlarsa Trabzonspor Kulubunun tüzügünde olaganüstü kongrenin nasil oldugu hakkinda bütün bilgiler mevcuttur. isteyen Trabzonspor'un resmi sitesinden bakabilir

yeterliimza ve olaganüstü kongre karari

not : burada taraftar kelimesi ile genelleme yapilmamistir.

Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Taraftarin hakli haykirislari maalesef son maçtaki koltuk kirip,tribün yakmalari sonucu haksiz duruma düsmüslerdir.Bu yapilanlar sadece yönetimin pozisyonunu güçlendirir.

Kim hakli oldugu bir davada haksiz duruma düsmek ister ki?Ama maalesef bizim taraftarimiz yönetimin istedigi gibi hareket ediyor.Hakli iken haksiz duruma düsüyoruz.Oysa Ultraaslan grubunun yaptigi yönetimi protesto isi ne kadar medenice devam ediyor degilmi?Futbolcularda gerilmiyor,herkes görevini yapiyor,maçlar kazaniliyor.

Simdi Atay Aktug'un elini güçlendiren bir konuda bu protesto eylemi neden maç baslamadan önce yapilmiyorda maç berabere bitince yapiliyor?Acaba maç 1-0 bizim lehimize sonuçlansaydi bu siyah pankart açilacakmiydi?Iste bu noktada Atay Aktug haklidir.Ama onun haricinde bu kulübe verdigi zarari simdiye kadar ki baskanlarin toplami verememistir.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

eger yönetimin istifasini istiyorlarsa Trabzonspor Kulubunun tüzügünde olaganüstü kongrenin nasil oldugu hakkinda bütün bilgiler mevcuttur. isteyen Trabzonspor'un resmi sitesinden bakabilir

Kimse Kirilan Koltuklari tasvib etmiyor.O koltuklar bizim koltukalrimiz bizim cebimizden çikan paralar.Benim ilgilendigim tarafi Traftari bu taraftari bu hale getirenler neden tafartari parali askerlikle suçluyor.acaba Kendileri böyle bir askerlik yapiyorda.Taraftarida öylemi zanendiyor.Ben G.S-TRABZON maçi hatirlarim GS BIZI 3,-1 Mutlu Çelikle yendi Hakem taraftari çileden çikardi.Trabzon taraftari koltuklari kirip sahaya atmisti biz o maçta parali askerlikmi yapmistik.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Kimse Kirilan Koltuklari tasvib etmiyor.O koltuklar bizim koltukalrimiz bizim cebimizden çikan paralar.Benim ilgilendigim tarafi Traftari bu taraftari bu hale getirenler neden tafartari parali askerlikle suçluyor.acaba Kendileri böyle bir askerlik yapiyorda.Taraftarida öylemi zanendiyor.Ben G.S-TRABZON maçi hatirlarim GS BIZI 3,-1 Mutlu Çelikle yendi Hakem taraftari çileden çikardi.Trabzon taraftari koltuklari kirip sahaya atmisti biz o maçta parali askerlikmi yapmistik.

konumuz istifa konusunda bazi taraftarlarin yaptigi hareketlerdir. Istifa istemenin yöntemi bu olmasa gerek.

nedense yönetimi elestirenler bir türlü alternatif çözüm ( olaganüstü kongre ) için adim atmamaktadirlar. düsünülmesi ve tartisilmasi gereken nokta budur.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

konumuz istifa konusunda bazi taraftarlarin yaptigi hareketlerdir. Istifa istemenin yöntemi bu olmasa gerek.

nedense yönetimi elestirenler bir türlü alternatif çözüm ( olaganüstü kongre ) için adim atmamaktadirlar. düsünülmesi ve tartisilmasi gereken nokta budur.

Baskanliga ben adayligimi koydugumu buradan ilan etsem sizce ne olur?Öncelikle herkes benim nasil biri oldugumu,futbolla ilgili olup olmadigimi,Trabzonlumu yoksa baska bir sehirli mi oldugumu, paramin olup olmadigini,ayrica bu isi basarip basaramayacagimi yazilip çizilecektir.Akliniza gelecek bilimum yipratma kampanyalari baslayacaktir.Geçmiste kiminle ne yaptigimiz ortaya dökülecektir.Bunu kim ister?

Kongre kararina muhalefetin yadabaskanliga aday birisininyönetimi zorlayipta kongre karari aldirirsa zaten simdiki yönetimin orda durma hakki kalmamistir.Olay bitmistir demektir.Ama su anki mevcut yönetim kongrenin kulübe zarar verecegini söylüyorsa o zaman basarili olmak zorundadir.Bunu yapamiyorsan güven tazelemen gerekmektedir.Bunun için sartlar mevcuttur.Baskanin inadi yüzünden bu takim bu hallerde...Kimse bu takim sahipsiz kalacak diye endise etmesin kardesim,Atay Aktug ne projesi vardida geldi oraya?bu projelerden neyi halletti ki?Atay Aktug'dan baska ortada isim olmamasi Trabzonspor için çaresizlikmidir?

Ya basarili olacaksin,ya da ben büyük takimim demeyeceksin.Diyorsan gereklerini yerine getir.Biz her sene kafaya oynamak zorundayiz.Bizi alistirmasaydiniz kardesim.Bundan harici hiçbir seyi kabül etmiyorum.

Su Avni Akeride artik adam gibi çikinda halledin yahbnu!...Stad köhne görüntüsünden kurtulmali...Bu konular hep sümen alti...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

kendine bahane aramasin parali asker varsa oda kendisidir..eger gerçek trabzon çocugu ve gönülden trabzonsporlu olsaydi çözüm bulurdu ve giderdi.. bahane aramasin
              www.gencts.com

Yorum

Aynen öyle onlar bazi kisilerin PARALI ASKERLERI...

Yorum

O kisileri ben taraftar olarak nitelemiyorum ne olursa olsn yaptiklari seyin kendilerine bir ceza oldugunu bilmeliler..

Soruya saka mayetinde bir cevap vereyim:Bence parali asker tabii ki taraftar çünkü yönetimde para yok ki parali asker olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

en azinda bi sey yaptilar .... kötüde olsa [img]smileys/smiley7.gif[/img]

\"Ayran Kasem Önümde Oldukça Vallahi Kimsenin Balini Düsünmem bile,AZIKSIZLIK ÖLümle Kulagimi Bursa Bile HÜRRIYETI KULLUGU SATMAM BEN!\" MEVLANA

Yorum

İlk olarak zinos tarafından gönderildi

en azinda bi sey yaptilar .... kötüde olsa [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Faydasi ne?Daha dogrusu amaca ulastilar mi?
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Soru: Parali asker kim ? taraftar mi ? yönetim mi ?

Cevap : YÖNETIM

Yorum

Trabzonspor taraftarinin yönetimi istifaya davet etmesi en dogal hakkidir, hatta yapilmasi gereken bir harekettir. Ancak koltuk kirma, stadiyakma gibi eylemler olmamasi gereken davranislardir... O mallar Trabzonspor'un, kulübümüzün, yazik degilmi verilen paraya...O kisileri ben de ayipliyorum, insallah kendileri de yanlislarinin farkina varmislardir...
                          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Ne yazik ki baskanimiz bu talihsiz açiklamasiyla gaflarina bir yenisini eklemistir.Bunu söylerken koltuk kiranlari tasvip etmiyorum.Fakat kabul etsekte,etmesekte hatta ben bu tip insanlara nefretle baksamda, içimizden böyle siddet yanlilarini temizleyemiyoruz.Sonuçta böyle kisilerin verdigi zarar kulübüme ve takimima yansiyorsa ki öyle oluyor.Aramizdan hiçkimsede bunlari savunmaya kalkamaz.

FAKAT ONLARIN VERDIGI ZARAR 15.000 YTL.OLARAK KALIRKEN,KULÜBÜMÜZÜ MADDI,TARAFTARI MANEVI ZARARA UGRATANLARIN KOLTUGUNA YAPISMASI NASIL AÇIKLANABILIR? YOKSA CAFER KARDESIMIN AÇTIGI BASLIK GIBI BIZDE ONLARA MI PARALI ASKER DIYECEGIZ ! YAKISIYOR MU SAYIN BASKAN ! RAHATLAT SU CAMIAYI ,EGER VICDANIN RAHATSA KONGRE KARARI AL VE LISTENLE SEÇIME GIR.BUNUN CEVABINI ALMAKTAN KORKMA,HERSEY DAHA KÖTÜYE GIDIYOR...
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

birincisi basarili olan takim dagitilmadi sadece tolga gidecem diye tutturunca iyi bir paraya satilmak zorunda kalindi tek kayip bu

ikincisi her takimda boyle parali asker denilen muhalefetin adamlari vardir ne yazik ki bizde de var tabi ki atay aktugun boyle demesi yanlis
                              <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Çalışıyor...
                              X