Ben; kesici bir aletizamanla"makas" olarak kullanmayi akil edebilen... Birde, tekerlegiesnekmalzemeyle (lastik)kaplayarak sarsintiyi en aza indirebileninsanin,diyalektigini merak ediyorum...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Ben; kesici bir aletizamanla"makas" olarak kullanmayi akil edebilen... Birde, tekerlegiesnekmalzemeyle (lastik)kaplayarak sarsintiyi en aza indirebileninsanin,diyalektigini merak ediyorum...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Acaba diyorum isler sarpa sardiinda yilan hikayesine döndü dediimiz olayda yilanin basindan geçen hikaye neki? [img]smileys/smiley24.gif[/img]
saat sabahin üçünde arkadasimla gökyüzünde gördügümüz sabit olarak duran -üçgen seklinde duruyorladi-üç isigin renk degistirerek yavas yavas yükselerek sirayla kaybolmasini hep merak etmisimdir
Uydular uzayda dolanirken diger ülkelerin hava sahalarini ihlal etmiyorlar mi?Etmiyorlarsa,hava sahasi için sinir yükseklik nedir?..
TheCrow Nickli Üyeden Alıntı
merakini gidereyim.bulunduklari yerde hava olmadigi için (bkz.uzay) hava sahasini isgal etmek gibi bir durum söz konusu olmuyor. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
erdinç67 Nickli Üyeden Alıntı
merakini gidereyim.
büyük ihtimalle o saate kadar arkadasinla uzayli varmi yokmu muhabbeti yaptin.sonrada görmek istedigini gördün.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
tigin Nickli Üyeden Alıntı
Atmosferden çiktin mi kurtardin diyorsun yani[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ne uzayli mi aman diiim ben saaaa tigin, saka bir yana bunu iki insaninda görmesi tesadüf olamaz yanliz degiliz dostlar hahahahahaha[img]smileys/smiley33.gif[/img]
Walla en çok ne zaman sampiyon olacagimizi merak ediyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]
arsinlionur.yazdi
Walla en çok ne zaman sampiyon olacagimizi merak ediyorum
.................................................. .......... ........................................
valla kardes onu kim merak etmiyorki is meraktan cikti sabira geldi taaaaaa 21 senedir sabirla bekliyoruz ama cok zor
arsinlionur Nickli Üyeden Alıntı
bir bu bir de su universiteyi bitirebilecekmiyim hep merak ediyom
bitirirsin klardes bitirirsin fazla merak etme takma kafana[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Meral ediyorum gerçekten bir gün Avni akere yada baska bir stada Sampiyonluk kutlamalarinin baslayacagi bir maça gidebilecekmiiyim ölmeden.
kisaca ben ölmeden Trabzonsporum sampiyon olabilecek mi?[img]smileys/smiley19.gif[/img]
yer çekimi var mi gercekten inanmiyorum valla
ayrica dunya yuvarlak filan degil nasi oluyoda yandaki kekolar assa düsmüyo [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Efrasiyab Nickli Üyeden Alıntı
Onur yuksek bi binaya cikip ucmayi deneanlarsin var mi yok mu[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Oflu144 Nickli Üyeden Alıntı
la oglum biz agir oldugumuz icin düsüyoz yoksa yer bizi çekmiyo yani[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Efrasiyab Nickli Üyeden Alıntı
Tamam iste agir olanlar icin gecerli bu kanun[img]smileys/smiley36.gif[/img]kuslara gecmez mesela[img]smileys/smiley4.gif[/img]
dünya dönüyosa biz niye sabitiz biz niye dönmüyoruz,,trabzonspor'luyuz ondan mi dönmüyoruz baskalari gibi?
10 yil sonra ki monitörleri merak ediyorum.Artik 0,5 cm kalinliginda olur
isinlanma mümkün olabilir mi merak ediyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)