gitsin. daha iyi oyuncu alalim diyecegim, alamayacagimizi bildigim icin, kafam iyice karisiyor. en iyisi durup olanlari izlemek
Dünkü G.Birligi maçi öncesi Fabiano,Vahid Hocaya takimdaki oyuncularla uyumu saglayamadigini,Türkiyede mutsuz oldugunu bu sebeplerden dolayi Trabzonspordan ayrilmak istedigini belirtmis bunun üzerine olacak ki Vahid Hoca Elleri kadroya almadi..
Sonuç olarak gözüküyor ki Eller Trabzonspordan devre arasindan ayrilacak.Onun için ön görülen ücret 1 milyon $..Edited by: mini FaNaTiK
gitsin. daha iyi oyuncu alalim diyecegim, alamayacagimizi bildigim icin, kafam iyice karisiyor. en iyisi durup olanlari izlemek
eller de gitsin yönetim de
gitmek istiyorsa yol haurdan uyana!
Ben Eller'i begeniyorum, iyi topçu. Uyum sorunu konusunda da benim bildigim kadariyla en sorunsuz adamlardan biriydi. Yine de gidene dur denmez.
gitsin ya. yabanci kontenjanida açilmis olur. zaten bi ise yaramiyo. bize siradan adamlar lazim degilki. onun yaptyigini yapabilecek çok topçu var türkiyede.
Giden gider, kalan saglar bizimdir diyecegim de, elimizde kalan saglarin içinde bu forma giyebilecek en fazla 4 futbolcu var. Eller, bence de iyi bir futbolcu. Onun sanssizligi Kürsat ve Erdinç gibi iki formsuz ve kabiliyetsizlerle oynamak zorunda kalmasi. Geçen yilin kadrosunda olmus olsaydi, Tolga ile mükemmel oynardi. Yine de gidmek istemesi, devre arasinda yabanci transfer yapmak isteyen yönetimin isini kolaylastirir.
o giderse bence jeferrson da gider, junun yoluy zaten açik, döndük basa iyi mi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
o kadar istiyorsan git
gitmek isteyeni zorla tutacak halimiz yok yolu açik olsun..
N'olur kal[img]smileys/smiley19.gif[/img]
giderse gitsin de onun yerine alinacak adam onu aratmaz insallah
Güle güle.Sampiyonlar Ligi'ne kalamadik.Olsa da olur,olmasa da.
Git napalim yani. Sanki süper oynuyo
Eller bence o kadar iyi bir futbolcu degil yani söyle ki Trabzonspor'un taraftari olan biri olarak sene basindaki SL umutlari falan göz önüne alininca kurulacak kadroda yedek olabilecek cinsten bir futbolcu.Gitmek istiyorsa güle güle
bencede gitmek isteyeni hemen yollamaliyiz
Bukonu basligibir haber degeri tasiyor mu yoksa mini Fanatik'in kenditahmini miacaba???[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Ondan daha iyisi alinacaksa hay hay , ama alinamayacaksa kalsin. bunu da zaman gösterecek..
bizi istemeyeni biz hic istemeyiz def olup gitsin...
Can basten Nickli Üyeden Alıntı
evet bu gerçek...
eller bence bizdeki en iyi defans oyuncusu. fakat gitmek isteyipte bizim gitme,lütfen kal dedigimiz bir futbolcuyu hatirlamiyorum...
defol....
zaten seni getirenlerde kabahat....
Gidene bay bay ...Mektup yaz Brezilyadan özletme kendini.Kalmasini isterim ama gitmek istiyen kim olursa olsun gitmeli.
o yavaslikla brezilyada nasil bariniyor anlamadim. g. tünü kaldirana kadar forvetler sahada 5 tur atar ya... )))
giderse gitsin adam nsil brezilya milli takiminda oynuyo anlamadim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)